Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Dasha @ 2008 02 01, 13:48)
Marke  o ko tu taip nervuojies? na karta nepasiseke ir kas? kiekviena masina skirtinga, teisingai sako TB - reik laiko surpast, perprast, susigyvent, nesijaudink, vaziuok pradzioj turmpesnius atstumus, iki pardes ir atgal, kazkur vietoj, nesinervuok, neskubek ir nepergyvenk ir isivaizuosi su laiku  thumbup.gif

drinks_cheers.gif pritariu drinks_cheers.gif
Aš va mokausi vairuoti su naujutelaičiu Golfu, o vyras važinėja kol kas su Daewoo kurią vairuosiu aš, nes su nauja mašina kažkaip nedrąsu važinėti bus hihihi.gif
tai man irgis buvo, kad užgesau kelis kartus vien dėl to, kad Golfe pvž. gazuoti reikia tik atleidus iki vidurio sąnkabąm o vat Daewoo jau reikia iškarto vos ne su sankaba doh.gif Nervinausi ir aš, bet tiesiog keletą kartų pavažinėsiu ir priprasiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(undinele72 @ 2008 02 01, 17:05)
g.gif  g.gif  g.gif
o cia geras,mano auto irgi vyras apdraudes,kad pigiau butu,o jeigu as vairuoju tik pora menesiuku,tai kiek tada draudimas kainuotu,as dar irgi pagalvodavau,masina mano vardu,draudimas vyro o kas butu jeigu avarija padaryciau?

Siūlau pasiskambinti savo draudimo agentui ir išsiaiškinti, juk niekada negali žinoti, kas nutiks kelyje. ax.gif
Atsakyti
Baltike va tavo pvz rodo, kad ne visi bjaurus vairuotojai, yra kas ir padeda, ir aciuD kad tavo nelaime taip laimingai baiges 4u.gif
Atsakyti
Sn vel man pypino, pasirodo per letai i kaire po Ciurlionio tiltu sukau doh.gif Zinokit naturaliai vos pirstu kombinacijos neparodziau biggrin.gif
O as pypsinau (nes cia kazkas sake, kad dazniausiai pypsena tie, kuriems patiems pypsendavo) tik karta, nes vienas pensininkas kelia uztvere smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Caca* @ 2008 02 01, 18:42)
Siūlau pasiskambinti savo draudimo agentui ir išsiaiškinti, juk niekada negali žinoti, kas nutiks kelyje. ax.gif

Caca*, o jusu draudime neispejo? g.gif Plius man rodos sutartyse punktas atskirai nurodo, kad negali be stazo 2 m. vaziuot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(undinele72 @ 2008 02 01, 17:05)
g.gif  g.gif  g.gif
o cia geras,mano auto irgi vyras apdraudes,kad pigiau butu,o jeigu as vairuoju tik pora menesiuku,tai kiek tada draudimas kainuotu,as dar irgi pagalvodavau,masina mano vardu,draudimas vyro o kas butu jeigu avarija padaryciau?

Pas mane yra Ergo Lietuva 2007.08.01 ikainiai,tai draudimas 1 metams vairuotojui ,neturinciam 24m. arba 5 metu vairavimo stazo automobiliui,kurio variklio turis nuo 1301 iki 1800 kainuoja 849lt,o jeigu vairavimo stazas virs 5m.,tik 283 lt.
Atsakyti
QUOTE(soera @ 2008 02 02, 19:34)
Caca*, o jusu draudime neispejo? g.gif  Plius man rodos sutartyse punktas atskirai nurodo, kad negali be stazo 2 m. vaziuot rolleyes.gif

MB draudė mašiniuką praeitą pavasarį, tai tuomet jam net nesisapnavo, kad aš susigalvosiu ir teises išsilaikysiu. rolleyes.gif

QUOTE(mercedes @ 2008 02 02, 19:58)
Pas mane yra Ergo Lietuva 2007.08.01 ikainiai,tai draudimas 1 metams vairuotojui ,neturinciam 24m. arba 5 metu vairavimo stazo automobiliui,kurio variklio turis nuo 1301 iki 1800 kainuoja 849lt,o jeigu vairavimo stazas virs 5m.,tik 283 lt.

Mums pasisekė, kad mes būtent Ergo apsidraudę, o aš vyresnė nei 24m. ax.gif

O kainų skirtumas tai žiaurus. doh.gif
Atsakyti
Baigesi mano didysis stresas ir rekimas,kad daugiau niekada nevairuosiu lotuliukas.gif Visa savaitgali vazinejau.Kur tik reikejo vaziuot,visur as uz vairo sedejau thumbup.gif Tiesa,sestadieni pries isvaziuojant i gatve gal 15min ratais aikstelej prie pardes sukinejaus kol MB galva susisuko lotuliukas.gif Sakau "tylek,reik prie sankabos man priprast" biggrin.gif Ir vis vaziuoju ir burbu sau po nosim "dabar sustoju,dabar vel judu.dabar vel sustoju,o dabar vel pajudu" lotuliukas.gif
Ale kuo toliau,tuo labiau suprantu kad labai nuosirdziai nekenciu pesciuju dry.gif biggrin.gif
Atsakyti
šaunuolė tu thumbup.gif aš irgi vis siūlaus prie vairo, ale nieks be teisių neleidžia blush2.gif o aš kolei kas vairuotojų nekenčiu - manęs vakar vos nenutrenkė nereguliojamoj perėjoj, jau kelią įpusėjus doh.gif o prie vairo sėdėdama vis kartoju 'nu kvailas kėgli, tik neik, tingiu pavarą mest' biggrin.gif
Atsakyti
As vakar kaip issigandau..Blem vaziuoju prie akropolio,man zalia rodykle dega,o pestiesiams raudona.Nu bet vienas vyrukas tai isvis,streso dave.Zingsi i gatve ir lyg atgal ir lyg vel i gatve, ir sustojo zingsnis nuo saligatvio.Mat nusprende,kad vis del to nespes perbegt...O as ji matau is tolo ir galvoju ka daryt,ar ant stabdziu ar ne,tai jis eis ar ne..Nu galvoju visiskas asilas.. doh.gif
Atsakyti
man dėkum die su tokiai nėra tekę susidurt, daugiau su vairuotojais, kuriems tenka fakus rodyt rodyt už manęs laikymą kėgliu, bet yra buvę taip - važiuoju saulėtekio alėja, ten nereguliuojamos perėjos kas 5 metrus, pėsčiųjų gyvas velnias, bet kažkaip judu. praleidžiu porą berniokų, pradedu važiuot ir staiga kažkokia bobule trūliką kitoj pusėj pamačius kaip šoko į gatvę blink.gif aš ant stabdžių spust virš visų jėgų ir sėdžiu visa drebėdama vidury perėjos. gerai, kad pamokos pabaiga buvo, tai su instruktoriaus pagalba pavažiavau iki išleidimo vietos, bet vakare mama gavo man olaus pirkt, bo rankos dar drebėjo blush2.gif visada kartoju, kad aš per tą vairavimą infarktą gausiu greičiau nei teises, tai tas kartas arčiausiai to buvo unsure.gif o kartą instruktorių prauokinau kai važiuojant nuo akropolio kalno nemažu greičiu žiūrau, kad prie tos raudonos perėjos berniokas stovi. aš iškart 'nu pėstysis, tik neik, tik neik...'. gerai kad nėjo - man labai nepatinka prieš perėjas ir posūkius pavaras mest blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 04, 12:43)
o prie vairo sėdėdama vis kartoju 'nu kvailas kėgli, tik neik, tingiu pavarą mest' biggrin.gif

Negalejau sulaikyti sypsenos smile.gif
Atsakyti
kai pati prdejau vazineti,tai tik per perejas vaikstau,o ne ten kur arciau ar greiciau,kai patyriau savo kailiu kai eina kur nori,tai supratimas atejo blush2.gif
Atsakyti