Labukas visoms vairuotojoms
perskaiciau visa Jusu prirasyta tema,labai saunu kad tokia atsirado

Ir teisybe pasakius laaabai Jums supavydejau

Teises issilaikiau beveik pries metus.O ta stebuklinga,issvajota kortele turiu nuo 2007 05 18. Bet siuo metu visai apleidau vairavima,ir kuo toliau,zinoma,labiau bijau vairuot

Prasidejo viskas netiketai,nes maniau,kad apskritai niekada nevairuosiu..mane gyvenime lydejo ne viena avarija,o baisiausia buvo pries pat vestuves,kai susidureme su mikriuku pilnu zmoniu,blogiausia,kad pagal KET mes buvom kalti,bet..o ir nedaug truko,kad gyvenima butumem pabaige po viaduku,tad mane ilgam stabde ne tik laikimas teisiu,bet apskritai vaziavimas priekyje..Taciau atsiradus vaikeliui,suvokiau,kad anksciau ar veliau teks vairuot,vat sitaip ir pasiryzau.Teorija mokiausi externu ir laikiau Kaune(buvau kauniete)-islaikiau,bet jausmas buvo,kad atsitiktinai

,veliau gavau leidima vairuoli su instruktorium,o jau gyvenom Vilniuje,tad zinant koks cia srautas+nepazystamos gatves..-vel dvejojau

galiausiai apsisprendziau,ir man papuole instruktorius,kuris,kaip sakant,kiekviena veiksma,kiekviena
pirstelejima komentavo

,bet to rusiskai ir pakeltu tonu-tai taip mane veikdavo

savo karstakosiskumu jis man baimes tik pridejo daugiau,ir blogiausia,kad vaziuodavom vienu marsrutu iki aiksteles ir tuo paciu atgal..egzamina islaikiau is pirmo karto ir sekmingai,bet man vel atrode,kad atsitiktinai..

po vairavimu budavau visa slapia ir visur:nugara,rankos,
po papais,tarp koju ir tokia "grazi" dar su drebanciom kinkom zygiuodavau namo

pasak mb vairuoju normaliai,bet biski judesiais primenu nervatriopke

Tai vat po tokio incidento kai is aiksteles isvazinejau tiesiai i pagrindine gatve ant prakasu(galvoje man sukosi mintis tik greiciau greiciau..)jis patyre lengva soka ir nebenori su manim niekur vaziuot,o viena as nuo Liepos men niekur ir nebevaziavau

Dabar labai noreciau,ir atsirado galimybe turet savo masiniuka,bet bijau velniskai,nes turiu stipriai lakia vaisduote,jei dar neisvaziavusi i gatve jau matau kaip i mane lekia fura ir istasko mane i visas 4 puses

o ka jau kalbet apie vaziavima su vaiku
Tad kai radau sia tema,taip norejosi pasisemti stiprybes is Jusu,saunuoles

Tikrai noriu vairuoti,ale gal pirma vaistu nuo nerimo pavartosiu kury laika,kad kitu vairuotoju negasdinciau..
Ar priimsite mane cia padraugauti ir pasidalinti patirtim?