Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Atogrąža, džiaugiuos, kad tavo tokia gera reakcija cool.gif aš kartais pagalvoju, kad kažin ar spėčiau kritinėje situacijoje ką nors protingo padaryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(dziugena @ 2008 03 06, 23:36)
Atogrąža, džiaugiuos, kad tavo tokia gera reakcija  cool.gif  aš kartais pagalvoju, kad kažin ar spėčiau kritinėje situacijoje ką nors protingo padaryti  g.gif

Kas liečia protingo ar ne g.gif tai nemanau, kad čia mano protas pasitarnavo, nes pagalvot nieko nespėjau, tik padaryt lotuliukas.gif Galėjau ir visišką š*** sumalt, man rods unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2008 03 06, 23:18)
Aš šiandien vos į avariją nepapuoliau doh.gif  Kažkokia apsimiegojus šalia kita juosta važiuojanti merga staigiai 5-iem metrams padidino greitį ir, nusprendus, kad jau pakanka (plepėjo tlf), be jokių posūkių  matyt žadėjo maut  man prieš nosį (nu bet, kad ir vietos ten nebuvo, nesuprantu, žodžiu g.gif ). O gavos taip, kad mane šonan tik per plauką netaranavo doh.gif  Vos spejau išvengt, prie kitoj juostoj važiuojančio per kelis cm prilindau, dar  jam būčiau veidrodį nunešus, jei nebūčiau spejus pramaut doh.gif Tada, jau prieš jį pati kalta būčiau palikus, taip suprantu, kaip manot?

Na, bet viskas baigės gerai, aš išsigąst nė nespėjau, nuvažiavau, o ji, matyt spėjo, tai tik pamačiau, kad vidury gatvės taip skersa per abi juostas ir sustojo doh.gif

Telefonai už vairo - grynas blogis doh.gif

As praeita savaite kazkokiam asilui vos i subine neivaziavau,ereliui su mersu gun_bandana.gif Isukau i posuki ir mano juostoj stovi masiniukas zvarini isijunges,pristabdziau,palaukiau kol atlaisves biski kita juosta ir ilindau.Pasirodo ilindau pries ta "ereli" kuriam labai tai nepatiko.Jis mane aplenke ir pries mane uzlindes staigiai numete greiti gun_bandana.gif Gerai,kad neikaliau siknon jam,o spejau pristabdyt.Nu b*** "keliu erelis"!MB tai ir pypsent jam pradejo ir pirstu kombinacijas rodyt pradejo hihihi.gif Sako isvis jei as buciau uz vairo ir taip padares,tai jis dar ne taip pristabdytu,sako pamate,kad mergina tai dar ne taip...
Ale kokiu idiotu pilna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marke @ 2008 03 07, 07:40)
Ale kokiu idiotu pilna doh.gif

Nesuprantu ir nesuprasiu tokių fool.gif bet normalūs žmonės taip nesielgia, o ligonių smerkti negalima...
Atsakyti
QUOTE(infrared @ 2008 03 05, 16:47)
as zinau tik kaune kur pirkti  ax.gif

Kur?Ir man išduok 4u.gif
QUOTE(Nestta @ 2008 03 06, 12:14)
smile.gif visa esmė yra toje tarpinėje tarp vairo ir sėdynės biggrin.gif

:lotuliukas:Gerai skamba. drinks_cheers.gif

QUOTE(Atogrąža @ 2008 03 07, 00:18)
Aš šiandien vos į avariją nepapuoliau doh.gif 

Šaunuolė. thumbup.gif

Aš kažkaip jau kokią savaitę naujų nuotykių neturiu išskyrus tai, kad kalpoką kažkur sugebėjau pamesti. ax.gif Tikiuosi taip bus ir toliau.
Atsakyti
aš šiaqndien mačiau bernioką su pieštu '80' ženklu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 03 07, 15:23)
aš šiaqndien mačiau bernioką su pieštu '80' ženklu rolleyes.gif

Koks kuribingas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(infrared @ 2008 03 05, 15:47)
as zinau tik kaune kur pirkti  ax.gif

isduok paslapti, kur Kaune yra 90 zenklu 4u.gif visus kioskelius apejau, niekur nerandu ax.gif
Atsakyti
aš vakar kokį stresą apturėjau... blush2.gif
važiuot teko trakų vokės link. keliai durni fūros end ko akina šviesom ir kamšty šliaužia prilipę kaip vantos lapai prie šiknos. darant tuos regitrinius posūkius prisiminimai sukilo ir kojos drebėt pradėjo doh.gif o keleivius vis kėsinaus išlaipint, nes kniso protą nurodinėjimais ir nemokėjo posūkių normaliai pasakinėt, tarkim sako 'dešoinėn', aš ir kėsinuos sukti į artimiausią posūkį 'ne, ne čia, toliau'. nu blyn, aš taip balamūtinima jau keiktis pradėjau ir kokius kelis kartus liniją ištisinę net kirtau blush2.gif grįžti teko kone akluoju būdu, nes mačiau tik tamsą ir mašinų šviesas iš priekio, negana to, man jaus stabdant prieš vieną gariūninių šviesoforų kažkoks kvailys nė posūkių nerodydamas šmaukšt ir užlindo prieš nosį. gerai, kad jau greitį sulėtinus buvau, bet stabdyt teko staigiuoju būdu, o pirma mintis buvo gun_rifle.gif
grįžus viena suvartoau visą šokolado plytą unsure.gif
Atsakyti
Na,as kai kazkada ten pirma karta pakliuvau tai irgi biski streso buvo,o dabar kai jau ipratus prie kamsciu tai visiskai dzin viskas,vaziuoju sau ramiai ir tiek.Cirkas tik karta buvo kai Graiciuno gatves ten ieskojau,per tuos pacius didziausius kamscius,pakol suradau teko tris garbes ratus apsukti ant viaduko ir aplink Lukoila...tarp daugybes furu... ax.gif Likau gyva... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Basava @ 2008 03 07, 22:15)
isduok paslapti, kur Kaune yra 90 zenklu 4u.gif visus kioskelius apejau, niekur nerandu ax.gif

zinok ir as visus aplakscius buvau ir neradau niekur lotuliukas.gif tik va netycia urmo bazeje uzejau i toki skyriu (man rodos zaliojoj galerijoj bet tiksliai nepamenu dabar blush2.gif ) galvoju pasiteirausiu- ir turejo bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Žiūriu neblogų patyrimų merginos turi gatvėje...
Nežinau kaip man proto užteko. Su dviem draugais važiavom į Vokietiją mašinos, pirkti. na galvojom kokia nebloga nusipirksim ir parduosim Lietuvėlej. Na nuvažiavom mes su golfuku į tą tašką kur reikia. ir aišku aš nusižiūrėjau mašiną, kurios laaaaaaaaabai užsinorėjau blush2.gif draugas sako o tu pažiūrėk kokia šita kokia kita graži ir tt... na bet ne man reikia būtent tos ir būtent man... hmz... na pinigų lyg ir užtenka, draugas kitą mašiną nusižiūrėjo.. bet mes juk tryse.. aš teises turiu tik mėnesį laiko... doh.gif praktika mano tai ohoho doh.gif na tai ir sutiko jamam sako mašina...
bet vieną iš jų man teko vairuoti... oj kiek situacijų buvo nepažystamam krašte važiuoti... Lenkijoje tarp fūrų nardyt... blink.gif nu ir patirtis buvo... daugiau blaivia galva nežinau ar taip pakartočiau...
lotuliukas.gif

tiesa nelabai daug laiko nuo to praėjo tai dar dabar negaliu atsigauti nuo įspūdžių...
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bee: 08 kovo 2008 - 19:39