Atogrąža, džiaugiuos, kad tavo tokia gera reakcija
aš kartais pagalvoju, kad kažin ar spėčiau kritinėje situacijoje ką nors protingo padaryti
QUOTE(dziugena @ 2008 03 06, 23:36)
Atogrąža, džiaugiuos, kad tavo tokia gera reakcija
aš kartais pagalvoju, kad kažin ar spėčiau kritinėje situacijoje ką nors protingo padaryti 
Kas liečia protingo ar ne
QUOTE(Atogrąža @ 2008 03 06, 23:18)
Aš šiandien vos į avariją nepapuoliau
Kažkokia apsimiegojus šalia kita juosta važiuojanti merga staigiai 5-iem metrams padidino greitį ir, nusprendus, kad jau pakanka (plepėjo tlf), be jokių posūkių matyt žadėjo maut man prieš nosį (nu bet, kad ir vietos ten nebuvo, nesuprantu, žodžiu
). O gavos taip, kad mane šonan tik per plauką netaranavo
Vos spejau išvengt, prie kitoj juostoj važiuojančio per kelis cm prilindau, dar jam būčiau veidrodį nunešus, jei nebūčiau spejus pramaut
Tada, jau prieš jį pati kalta būčiau palikus, taip suprantu, kaip manot?
Na, bet viskas baigės gerai, aš išsigąst nė nespėjau, nuvažiavau, o ji, matyt spėjo, tai tik pamačiau, kad vidury gatvės taip skersa per abi juostas ir sustojo
Telefonai už vairo - grynas blogis
Na, bet viskas baigės gerai, aš išsigąst nė nespėjau, nuvažiavau, o ji, matyt spėjo, tai tik pamačiau, kad vidury gatvės taip skersa per abi juostas ir sustojo
Telefonai už vairo - grynas blogis
As praeita savaite kazkokiam asilui vos i subine neivaziavau,ereliui su mersu
Ale kokiu idiotu pilna
QUOTE(marke @ 2008 03 07, 07:40)
Nesuprantu ir nesuprasiu tokių
QUOTE(infrared @ 2008 03 05, 16:47)
Kur?Ir man išduok
QUOTE(Nestta @ 2008 03 06, 12:14)
:lotuliukas:Gerai skamba.
QUOTE(Atogrąža @ 2008 03 07, 00:18)
Aš šiandien vos į avariją nepapuoliau
Šaunuolė.
Aš kažkaip jau kokią savaitę naujų nuotykių neturiu išskyrus tai, kad kalpoką kažkur sugebėjau pamesti.
QUOTE(insi @ 2008 03 07, 15:23)
Koks kuribingas
QUOTE(infrared @ 2008 03 05, 15:47)
isduok paslapti, kur Kaune yra 90 zenklu
aš vakar kokį stresą apturėjau...
važiuot teko trakų vokės link. keliai durni fūros end ko akina šviesom ir kamšty šliaužia prilipę kaip vantos lapai prie šiknos. darant tuos regitrinius posūkius prisiminimai sukilo ir kojos drebėt pradėjo
o keleivius vis kėsinaus išlaipint, nes kniso protą nurodinėjimais ir nemokėjo posūkių normaliai pasakinėt, tarkim sako 'dešoinėn', aš ir kėsinuos sukti į artimiausią posūkį 'ne, ne čia, toliau'. nu blyn, aš taip balamūtinima jau keiktis pradėjau ir kokius kelis kartus liniją ištisinę net kirtau
grįžti teko kone akluoju būdu, nes mačiau tik tamsą ir mašinų šviesas iš priekio, negana to, man jaus stabdant prieš vieną gariūninių šviesoforų kažkoks kvailys nė posūkių nerodydamas šmaukšt ir užlindo prieš nosį. gerai, kad jau greitį sulėtinus buvau, bet stabdyt teko staigiuoju būdu, o pirma mintis buvo
grįžus viena suvartoau visą šokolado plytą
važiuot teko trakų vokės link. keliai durni fūros end ko akina šviesom ir kamšty šliaužia prilipę kaip vantos lapai prie šiknos. darant tuos regitrinius posūkius prisiminimai sukilo ir kojos drebėt pradėjo
grįžus viena suvartoau visą šokolado plytą
Na,as kai kazkada ten pirma karta pakliuvau tai irgi biski streso buvo,o dabar kai jau ipratus prie kamsciu tai visiskai dzin viskas,vaziuoju sau ramiai ir tiek.Cirkas tik karta buvo kai Graiciuno gatves ten ieskojau,per tuos pacius didziausius kamscius,pakol suradau teko tris garbes ratus apsukti ant viaduko ir aplink Lukoila...tarp daugybes furu...
Likau gyva...
QUOTE(Basava @ 2008 03 07, 22:15)
zinok ir as visus aplakscius buvau ir neradau niekur
Žiūriu neblogų patyrimų merginos turi gatvėje...
Nežinau kaip man proto užteko. Su dviem draugais važiavom į Vokietiją mašinos, pirkti. na galvojom kokia nebloga nusipirksim ir parduosim Lietuvėlej. Na nuvažiavom mes su golfuku į tą tašką kur reikia. ir aišku aš nusižiūrėjau mašiną, kurios laaaaaaaaabai užsinorėjau
draugas sako o tu pažiūrėk kokia šita kokia kita graži ir tt... na bet ne man reikia būtent tos ir būtent man... hmz... na pinigų lyg ir užtenka, draugas kitą mašiną nusižiūrėjo.. bet mes juk tryse.. aš teises turiu tik mėnesį laiko...
praktika mano tai ohoho
na tai ir sutiko jamam sako mašina...
bet vieną iš jų man teko vairuoti... oj kiek situacijų buvo nepažystamam krašte važiuoti... Lenkijoje tarp fūrų nardyt...
nu ir patirtis buvo... daugiau blaivia galva nežinau ar taip pakartočiau...

tiesa nelabai daug laiko nuo to praėjo tai dar dabar negaliu atsigauti nuo įspūdžių...
Nežinau kaip man proto užteko. Su dviem draugais važiavom į Vokietiją mašinos, pirkti. na galvojom kokia nebloga nusipirksim ir parduosim Lietuvėlej. Na nuvažiavom mes su golfuku į tą tašką kur reikia. ir aišku aš nusižiūrėjau mašiną, kurios laaaaaaaaabai užsinorėjau
bet vieną iš jų man teko vairuoti... oj kiek situacijų buvo nepažystamam krašte važiuoti... Lenkijoje tarp fūrų nardyt...
tiesa nelabai daug laiko nuo to praėjo tai dar dabar negaliu atsigauti nuo įspūdžių...