QUOTE(Atogrąža @ 2008 03 06, 23:18)
Aš šiandien vos į avariją nepapuoliau

Kažkokia apsimiegojus šalia kita juosta važiuojanti merga staigiai 5-iem metrams padidino greitį ir, nusprendus, kad jau pakanka (plepėjo tlf), be jokių posūkių matyt žadėjo maut man prieš nosį (nu bet, kad ir vietos ten nebuvo, nesuprantu, žodžiu

). O gavos taip, kad mane šonan tik per plauką netaranavo

Vos spejau išvengt, prie kitoj juostoj važiuojančio per kelis cm prilindau, dar jam būčiau veidrodį nunešus, jei nebūčiau spejus pramaut

Tada, jau prieš jį pati kalta būčiau palikus, taip suprantu, kaip manot?
Na, bet viskas baigės gerai, aš išsigąst nė nespėjau, nuvažiavau, o ji, matyt spėjo, tai tik pamačiau, kad vidury gatvės taip skersa per abi juostas ir sustojo
Telefonai už vairo - grynas blogis
As praeita savaite kazkokiam asilui vos i subine neivaziavau,ereliui su mersu

Isukau i posuki ir mano juostoj stovi masiniukas zvarini isijunges,pristabdziau,palaukiau kol atlaisves biski kita juosta ir ilindau.Pasirodo ilindau pries ta "ereli" kuriam labai tai nepatiko.Jis mane aplenke ir pries mane uzlindes staigiai numete greiti

Gerai,kad neikaliau siknon jam,o spejau pristabdyt.Nu b*** "keliu erelis"!MB tai ir pypsent jam pradejo ir pirstu kombinacijas rodyt pradejo

Sako isvis jei as buciau uz vairo ir taip padares,tai jis dar ne taip pristabdytu,sako pamate,kad mergina tai dar ne taip...
Ale kokiu idiotu pilna