Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(relax @ 2008 03 01, 12:03)
As tai kaip tik didziuojuosi vazinedama "ant 70"! mirksiukas.gif Jauciuosi tokia sustra, o dar zinant kokia mano masina tai isvis... rolleyes.gif

o kokia mašina? ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai uz 70 zenkla thumbup.gif kol pati dar tikrai toli grazu nesu ase kelyje, tai man tas zenkliukas tikrai padeda bigsmile.gif ir tikrai planuoju toliau su juo vazineti. kiti vairuotojai is toli mato kas vaziuoja, biski prilaiko atstuma nuo 70-tukininku lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet aisku yra ir isimciu, kiti specialiai uzxkisineja ir dar kokias nesamones daro doh.gif na bet visumoj as uz zenkliuka, nes su juos augiau ir pacioms mums ir aplinkiniams vairuotojams biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tai butu geda su tuo 70 prie darbo masina statyt blush2.gif Blyn,juk autobusu vazineju... doh.gif Ir isvis jis man labai trukde,nes visi rovesi lenkti,uzkisti ir pan.,o mane tai nervindavo ir gaudavosi dragai gatvese blush2.gif Beje,nusiemiau ji tik tada,kai jau gera laiko tarpa nustojau kvailystes gatveje daryt ir jau spedavau susiziuret viska.Dabar man atrodo kad vairuoju jau labai seniai,matyt del to,kad labai daug laiko uz vairo praleidziu... g.gif
Atsakyti
Laba. Ateinu į svečius. Na, šiandien važiavau pirmą kartą gyvenime. blush2.gif Tai labai bijojau, kad tie visi lenkiantys nežiebtų į mano na instruktoriaus mašinytę, nes lenkė labai arti- atrodė tik keli cm skyrė mašinas. mastau.gif Nejaučiau, kad manęs kas bandytų saugotis, labiau žiūrėjo kaip į kelio defektą. biggrin.gif
Atsakyti
aš šiandien pirmąkart važiavau vieną. smagu, kai gali tašę prieky pasidėt, ale tylu kažkaip rolleyes.gif reiks su mp3 kitąkart važiuot. tai va, rezultatas - 3 apipypsėti ne vietoj einantys 'kvailiai nelaimingi', pagaliau įvaldytas šulinių ir duobių apvažiavimo menas, vienas apipypsėjimas (nes laukiau, kol nebus tačkių ir kairėn nesukau ant smūgio'), važiuodama maximaliu leistinu greičiu aplenkta buvau 3 kartus, šiek tiek lėčiau - 2 ir begalinis apsipatenkinimas savimi didis.gif assa.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 03 01, 20:57)
aš šiandien pirmąkart važiavau vieną. smagu, kai gali tašę prieky pasidėt, ale tylu kažkaip rolleyes.gif reiks su mp3 kitąkart važiuot. tai va, rezultatas - 3 apipypsėti ne vietoj einantys 'kvailiai nelaimingi', pagaliau įvaldytas šulinių ir duobių apvažiavimo menas, vienas apipypsėjimas (nes laukiau, kol nebus tačkių ir kairėn nesukau ant smūgio'), važiuodama maximaliu leistinu greičiu aplenkta buvau 3 kartus, šiek tiek lėčiau - 2 ir begalinis apsipatenkinimas savimi didis.gif  assa.gif  irnesakyk.gif

thumbup.gif o as ryt is ryto bandysiu pirma karta viena vaziuoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2008 03 01, 20:45)
Laba. Ateinu į svečius. Na, šiandien važiavau pirmą kartą gyvenime. blush2.gif  Tai labai bijojau, kad tie visi lenkiantys nežiebtų į mano na instruktoriaus mašinytę, nes lenkė labai arti- atrodė tik keli cm skyrė mašinas. mastau.gif Nejaučiau, kad manęs kas bandytų saugotis, labiau žiūrėjo kaip į kelio defektą. biggrin.gif

Labutis smile.gif
Tokis kelio defektas, kaip ir visi defektai, su laiku, pridėjus pastangų yr visai pataisomas mirksiukas.gif

O kadangi važinėji dar su instruktorium, gali ir čia užsukti smile.gif Ten visos būsimos Regitros kankinės panašiom baimėm dalijasi. Kai važiuosi jau kokį 5 kartą, kaip ir anos, jausies tolokai pažengusi biggrin.gif Jau netgi galėsi nuo vairo ranką atplėšti ir nosį pasikasyti thumbup.gif Žodžiu, drąsiai pirmyn mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif nutilus temuke ax.gif ksip sekasi vairuotojos? bigsmile.gif
as tai va tik pries kelias dienas pagaliau nusirpirkau 90 zenkliuka thumbup.gif tai uzlipinau vietoj 70 ax.gif
norejau paklaust jei yra 90, tai jo ir pakanka ane? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(infrared @ 2008 03 05, 12:57)
sveikos  4u.gif  nutilus temuke  ax.gif  ksip sekasi vairuotojos?  bigsmile.gif
as tai va tik pries kelias dienas pagaliau nusirpirkau 90 zenkliuka  thumbup.gif  tai uzlipinau vietoj 70  ax.gif
norejau paklaust jei yra 90, tai jo ir pakanka ane?  blush2.gif

laba mirksiukas.gif aga, pastebėjau ir aš, kad kelinta diena čia ramiakas rolleyes.gif turbūt visos raliuoja gatvėmis ir grožisi kalendoriniu pavasariu mirksiukas.gif
o tai galėjai ir su 70 važinėti, nebūtinai tas 90..tep, pakanka tik jo smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif as irgi jungiuosi prie jusu. teises islaikiau 2007 05 29 smile.gif na ir as norejau paklausti, zinokit, ne;abai suprantu. tas 90 zenkiukas, kaip suprantu, prie 70 zenklo, gali buti kai as vaziuoju autostradoje? blush2.gif ar cia minejot, kad vien tik 90 uztenka? blush2.gif nes esu macius, kaip baxuriukai laksto, uzsideje ne 70, o 90 zenkla, tai man tokie jie "sustruoliukai", matosi, tik teises issilaike, ir 90 uzsideda...arba as kazko cia nesuprantu blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2008 03 05, 13:43)
laba mirksiukas.gif  aga, pastebėjau ir aš, kad kelinta diena čia ramiakas rolleyes.gif  turbūt visos raliuoja gatvėmis ir grožisi kalendoriniu pavasariu mirksiukas.gif
o tai galėjai ir su 70 važinėti, nebūtinai tas 90..tep, pakanka tik jo smile.gif

butu gerai man ir 70, jei nereiktu i kita miestus vazineti blush2.gif

as tai per savo trumpa vairavimo praktika pasibaidejau kai kuriais vairuotojais doh.gif kaip tik siandien viena tokia blondine vos neileke i mane, gerai kad spejau sustabdyti unsure.gif eina sau, juk pati dar zioplai vazineju, bet tokiu "asu raliuojanciu" pamaciau kas siaubas verysad.gif kaip jie tas teises issilaiko neisivaizduoju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina_Linute @ 2008 03 05, 15:11)
sveikos  4u.gif as irgi jungiuosi prie jusu. teises islaikiau 2007 05 29  smile.gif na ir as norejau paklausti, zinokit, ne;abai suprantu. tas 90 zenkiukas, kaip suprantu, prie 70 zenklo, gali buti kai as vaziuoju autostradoje? blush2.gif  ar cia minejot, kad vien tik 90 uztenka?  blush2.gif  nes esu macius, kaip baxuriukai laksto, uzsideje ne 70, o 90 zenkla, tai man tokie jie "sustruoliukai", matosi, tik teises issilaike, ir 90 uzsideda...arba as kazko cia nesuprantu  blush2.gif  lotuliukas.gif

70 ženklas kaip ir atgyveno. Nes autostradoje galima važiuot ir mums 90 km/h greičiu (o jei užsidėsi 70, būsi nubausta, kad leki greičiau, nei tavo ženklas leidžia). Na, o mieste nei 70, nei 90 nevažiuosi, juk tik 50 tegalima, taigi, jokio skirtumo, koks tas ženklas.
Papildyta:
dabar juk ir Regitroj išlaikius vairavimo egzą duodamas 90 ženkliukas, Tokių 70 ten net nėra.
Atsakyti