Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Nestta @ 2008 04 18, 15:12)
tai ir aš tokios nuomonės drinks_cheers.gif tik viena forumietė sako, kad nesiklijuos jokio ženkliuko, nes kai tik su juo važinėdavo, tai jai visada užkišinėdavo ir pypindavo.. o kai tik nusiėmė ženkliuką, tai jos dabar niekas "nebekibina", nebeužkišinėja.. o aš sakau, kad ne ženkliuke esmė, ar tau užkišinėja ar ne.. mirksiukas.gif
Papildyta:
tiesiog, jei ji dabar važinėja be ženkliuko ir neturi daug patirties, patyrusia akimi vis tiek matosi, kad ji dar tik 70'tukinė mirksiukas.gif

jau sita jos istorija pries koki menesi aptarinejome lotuliukas.gif ir vel prie to pacio grizti neverta manau, nes nemanau kad jai proto duosime hihihi.gif niekada nesupratau ir nesuprasiu tokiu, kurios vos issilaike teises savo vairavimo trukumus vercia ant zenklo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(infrared @ 2008 04 18, 15:17)
jau sita jos istorija pries koki menesi aptarinejome  lotuliukas.gif  ir vel prie to pacio grizti neverta manau, nes nemanau kad jai proto duosime  hihihi.gif niekada nesupratau ir nesuprasiu tokiu, kurios vos issilaike teises savo vairavimo trukumus vercia ant zenklo  rolleyes.gif

tai va.. biggrin.gif tokiais atvejais lieka kalti 70 ženklai ir visi kiti eismo dalyviai, kurie pravažiuoja pro šalį biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Gerai, baigiam ta tema, geriau pasakokit kaip sekasi vazineti?
Atsakyti
kaip sakant, tema "aš klijuosiuos 70 ženklą, o aš jo niekada nesiklijuosiu" ban.gif biggrin.gif
Atsakyti
risam risam sita tema, nes ji niekada nesibaigs lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Snowdrop @ 2008 04 18, 15:22)

man normaliai.. nuo pat pirmos dienos po teisių gavimo vairo nė dienos nepaleidžiu iš rankų mirksiukas.gif kai pripratau prie mašiniuko ir jį prisijaukinau, tai nebebijau nieko.. gal tik trūlikų kartais prisibijau, nes jie laaaabai dažnai užima 1,5 eismo juostos.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Snowdrop @ 2008 04 18, 15:22)

na tobuleju kaip sakant biggrin.gif jau ir vyras sake kad gerai vaziuoju blink.gif biggrin.gif ir paciai drasiau jau. tikrai dar yra daug kur tobuleti, bet visumoj patenkinta savim rolleyes.gif

Atsakyti
tai ir maniau, kad vairuotojų nekultūrą neva vairavimo trūkumams suversite hihihi.gif visada lengviausia pačiam nesąmones išdarinėt, o kitus nemokšom ar durniais vadint, bet mano patirtis tokia - nusiėmus ženklą vairuoti tapo daug ramiau ir nekultūringi vairuotojai (iš puolimo mano atžvilgiu įtariu, kad nemažai tokių ir čia lankosi) man nebetrukdo, nebepypina ir prieš nosį mažiau lenda cool.gif
Atsakyti
aš tai norėčiau kur nors tokiom ekstremaliom sąlygom pasimokyti vairuoti ir įgauti daugiau įgūdžiųax.gif buvo žiemą, kad lijo ir šalo.. leidausi nuo kalno, o priešais mane mašina su priekaba važiavo. priekaba pradėjo mėtytis, ta mašina stabdosi.. turiu ir aš stabdytis.. po turputį stabdau, nes negaliu visai nuspaust stabdžių pedalo, bo kitaip gi čiuošiu.. o ana mašinikė skersa visa varo.. siaubo apturėjau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(insi @ 2008 04 18, 15:33)
tai ir maniau, kad vairuotojų nekultūrą neva vairavimo trūkumams suversite hihihi.gif visada lengviausia pačiam nesąmones išdarinėt, o kitus nemokšom ar durniais vadint, bet mano patirtis tokia - nusiėmus ženklą vairuoti tapo daug ramiau ir nekultūringi vairuotojai (iš puolimo mano atžvilgiu įtariu, kad nemažai tokių ir čia lankosi) man nebetrukdo, nebepypina ir prieš nosį mažiau lenda cool.gif

niekas tavęs nemokša ar durne nevadino čia doh.gif tik sakom, kad ne ženkle esmė, kad tau užkišinėja ar pypina.. o kai bus toks momentas, kai tau važinėjant be ženklo užkiš ar pypins? kaip tada?
Papildyta:
1. visada lengviausia pačiam nesąmones išdarinėt
2. ir nekultūringi vairuotojai (iš puolimo mano atžvilgiu įtariu, kad nemažai tokių ir čia lankosi)

1. jei mes kokią kliūrką kely ir padarom, neslepiam, kad mes dar tik 70'ukai biggrin.gif
2. kaip žinia, čia lankosi tik 70'ukai, o tave puolinėja kelyje kiti vairuotojai
VISKAS, ŠITA TEMA BAIGTA banned2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nestta: 18 balandžio 2008 - 14:43

tai jei nemoki vaziuoti tai ir pypina, ir pypins ar su zenklu ar be jo, tik nebebus kam suversti bedos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2008 04 18, 15:37)
aš tai norėčiau kur nors tokiom ekstremaliom sąlygom pasimokyti vairuoti ir įgauti daugiau įgūdžiųax.gif 

Va, aš irgi apie tą patį galvoju. Gatvėse jau jaučiuosi gana ramiai, bet ekstremalesnėse eismo sąlygose lengva panikėlė būna. Viliuosi, kad būtent tai pasiūlys tuose žadamuose "dienos kursuose" prieš gaunant nuolatinį vairuotojo pažymėjimą.
Atsakyti
QUOTE(infrared @ 2008 04 18, 15:43)
tai jei nemoki vaziuoti tai ir pypina, ir pypins ar su zenklu ar be jo, tik nebebus kam suversti bedos  tongue.gif

tai tame ir esmė, kad be ženklo nepypina, taip kad turbūt ir jame esmės yra irnesakyk.gif
Atsakyti