Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

ir šiaip aš norėčiau gal į kokį raliuotojų klubą.. va ten praktiškai tiek patirties duotų thumbup.gif
Atsakyti
niu va, "užbaninom" tą temą apie ženklą ir kalbos baigėsi čia g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 04 18, 15:49)
tai tame ir esmė, kad be ženklo nepypina, taip kad turbūt ir jame esmės yra irnesakyk.gif

nu baigiam, juk beverte diskusija matau vistiek nesiklijuosi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 04 18, 15:49)
tai tame ir esmė, kad be ženklo nepypina, taip kad turbūt ir jame esmės yra irnesakyk.gif

Man ir su zenklu niekas nepypino.Tiksliau,is pradziu pypino,bet veliau,kai patirties daugiau igavau,nebepypino.Vat tik tada as ji ir nusiemiau mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Nestta @ 2008 04 18, 15:50)
ir šiaip aš norėčiau gal į kokį raliuotojų klubą.. va ten praktiškai tiek patirties duotų thumbup.gif

http://www.svc.e-space.lt/ ,skambink direktoriui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marke @ 2008 04 14, 12:08)
O MB mane primokino laisvu vazinet doh.gif  fool.gif Pripratau iki sankryzos "dariedet" laisva vis...

as irgi dariedu iki sankryzos laisvu ax.gif zinau, kad sudetingoj situacijoj nesaugu taip, bet kai lieka pora metru iki sviesoforo, dariedu, taip patogiau. Ir instruktrorius, ir tevas sako, kad tauposi benzas ant laisvo, o ne ant begio kai vaziuoji.

QUOTE(Liniuka @ 2008 04 14, 14:27)
Tikrai nera situacija pas mane tokia bloga, paprasciausia MB neturi pedagoginiu sugebejimu ir reikalauja is manes idealaus vairavimo is pirmo karto doh.gif
Na va, ir man MB i galva ikale, kad reikia kur tik imanoma laisvu vaziuot, atseit benza pataupysiu doh.gif  O pradzioj per tai daug bedu esu apturejus smile.gif  Vios pries sankryza vaziuodavau laisvu, o paskui sukdama pamirsdavau, kad reikia pavara isijungt lotuliukas.gif

mano panasi situacija, tik as vairuoju su tevu doh.gif Nori kad stabdyciau taip, kad jam kibiras nuo galvos nenukristu doh.gif Siandien baisiai sunervavo, taip sunervavo, kad kreciau nesamones kelyje (kai pries tai sekesi neblogai) ir grizau raudona nuo isiucio mad.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 04 18, 22:34)

denaxa, dėkui 4u.gif reiks pasidomėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2008 04 18, 23:05)
as irgi dariedu iki sankryzos laisvu  ax.gif  zinau, kad sudetingoj situacijoj nesaugu taip, bet kai lieka pora metru iki sviesoforo, dariedu, taip patogiau. Ir instruktrorius, ir tevas sako, kad tauposi benzas ant laisvo, o ne ant begio kai vaziuoji.
mano panasi situacija, tik as vairuoju su tevu  doh.gif  Nori kad stabdyciau taip, kad jam kibiras nuo galvos nenukristu  doh.gif Siandien baisiai sunervavo, taip sunervavo, kad kreciau nesamones kelyje (kai pries tai sekesi neblogai) ir grizau raudona nuo isiucio  mad.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
O patarkit, kaip reikia elgtis kai sustabdo policija?Na, kad avarini ijungt reik tai zinau, o siaip varikli uzgesinti ar nea? g.gif
Atsakyti
QUOTE(relax @ 2008 04 20, 10:44)
O patarkit, kaip reikia elgtis kai sustabdo policija?Na, kad avarini ijungt reik tai zinau, o siaip varikli uzgesinti ar nea? g.gif

O kam ji gesinti? Na,jei labai nori,gali ir uzgesinti rolleyes.gif Siaip reikia sedeti masinoje ir laukti,kol jie prieis.KET yra nurodyta,kaip elgtis sustabdzius pareigunui,pasiskaityk prie progos mirksiukas.gif
Na,dar gali nuosirdziai mustis i krutine : esu kalta,esu kalta,esu labai kalta... ax.gif
Atsakyti
Kodel kalta? g.gif Dazniausiai stabdo tik siaip, na, kad ir paziuret kelintu gimimo... biggrin.gif O ta knygele mano skaityta ir perskaityta po kelis kartus....
Atsakyti
QUOTE(relax @ 2008 04 20, 12:30)
Kodel kalta? g.gif Dazniausiai stabdo tik siaip, na, kad ir paziuret kelintu gimimo... biggrin.gif O ta knygele mano skaityta ir perskaityta po kelis kartus....

Tau tada ir nesuk sau galvos,uzteks avariniu... mirksiukas.gif
O as visada issigastu kai stabdo,nes paprastai vazineju i spidometra per daug neziuredama doh.gif Cia kada nakti netoli Lentvario sustabde,paziurejo kad motera, dirzus prisisegus,bet tingejo dokus tikrinti,tik paklause ar turiu draudima ir technikine ir sako vaziuokit lotuliukas.gif O man sirdele po to tik tuk,tuk,tuk... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(relax @ 2008 04 20, 10:44)

niu jei jau policijai stabdant, pati jauti, kad prisidirbai kažką ir yra už ką stabdyti tave, tai variklį gali užgesinti biggrin.gif o jei pati matai, kad tik šiaip eilinis dokų patikrinimas, tai užteks avarinį įsijungti.. gi jie greit labai apsisuka, kai nėra už ką stabdyti biggrin.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2008 04 20, 13:01)
O as visada issigastu kai stabdo

kai matau, kad mane policija jau jama, tai man vietoj stabdžių pedalų vis kažkaip norisi gazą dar labiau spausti doh.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti