QUOTE(Baltike @ 2008 04 29, 08:45)
Beje, pristabdyti stabdžiais bet be sankabos man kol kas bene sunkiausia - automatiškai minu abu pedalus, tegul ir ne iki galo
Aš vis bandau išsigyti nuo ligos, kai sankabą pirmiau spaudžiu nei stabdį
QUOTE(Prula @ 2008 04 29, 10:52)
kai pasiklausiau protingo žmogaus, tai pasakė kad rankinis tam reikalingas...
Papildyta:
Aš vis bandau išsigyti nuo ligos, kai sankabą pirmiau spaudžiu nei stabdį
Kad galima naudotis rankiniu, sužinojau tik tada, kai pamačiau kolegę taip važinėjant

instruktorius mane mokino tik su stabdžiu ir greičio pedalu... gal ir teisingai, nes sako, kad rankinis stabdis - ne pats patikimiausias elementas.
Bet buvo toks nelabai smagus nuotykis: išvažinėjau iš parkavimo aišktelės (prie Gedo pr.) ir niekaip normaliai iš vietos pajudėti negaliu - riedu atgal

nors mašinoje yra sistema, kad neturėtų riedėti

gerai, kad iš galo važiavo susipartęs vairuotojas: pamatė mano 90 ženklą, tai laikėsi labai protingu atstumu.. nuo to laiko vis dar juokinu aplinkinius "gazuodama" įkalnėse
O su sankabos įminimu užvedant buvo juokas: nusprendėm pasiskolinti sesės mašiną, kol ji išvažiavus. nuvažiavo vyriškis parsivaryti mašinos ir niekaip negali užvesti

ryškiai "slapukas" yra. sesė nekelia telefono, uošvis nieko nežino... žodžiu, kur tik sugalvojo spaudė - nieko. pasirodo, "slapukas" - įminti sankabą užvedant
Mane dar paauglystėje tėtis mokino vairuoti, tai nuo tada automatiškai pradėdama važiuoti įminu sankabą ir dar laisvu bėgiu, kad nebūtų kokių netikėtumų.