QUOTE(dark @ 2006 01 13, 10:26)
Ačiū

iš principo tai ir man dzin, bet reikia pasidomėt kokia kitų patirtis, nes aplinkinių mokymai, kaip tai nenormalu mane jau varo iš proto
Kaip atpratinti vaika nuo miegojimo kartu patirties neturiu, taciau turiu kita patirti - as pati miegojau kartu su tevais iki 7 ar 8 metu

galiu pripazint, kad saugu, silta ir gera kartu su tevais. Seksualine orientacija ir potyriai su vyru dabar yra normalus-kaip ir priklauso

Bet vis tiek as esu uz tai, kad vaikas miegotu savo lovytej

Saugumo jausma galima suteikti ir kitais budais, o ne miegant kartu. As dabar turiu mazyli 8men. Taigi vel man artimi ir aktualus visi sie klausimai. Puikios saunios mamytes, kurios nori pajusti motinystes pilnatve, kurios supranta, kad reikia vertinti ta dovana, kad galime dziaugtis savo mazuliais, glausti juos, myluoti, kad vaikelio auginimas nera kazkokia tai prievole, nasta, nors tai ir yra sunku.
Na va, o palikimas to, kad miegojau ilgai kartu su tevais: iki kol suaugau buvo noras uzmigti tik degant sviesai

Ir ko tik su savim nedariau, visaip ugdziau drasa, bet jei lova pastatyta prie sienos (dazniausiai juk taip ir buna), tai miegodavau tik veidu atsisukusi i lovos krasta-nusisukusi nuo sienos
Grizusi namo is mokyklos, apsiziuredavau visus kambarius (pati sau itikinedavau, kad darau nesamones, kad nieko nera ir negali buti, deja

). Zodziu kvaila nepaaiskinama baime.
zinoma, galima priestarauti, kad mano natura tokia, kad jokios itakos neturejo tam "saugumas su tevais iki 7 metu". Bte as su savo vaikais tikrai nelinkusi eksperimentuoti...

Pagaliau gi yra meiles zaidimai

Negi kiekviena kart ieskot vieteles kitur bute, nes lovoj miega mazulis