Nuo pirmųjų dienų sūnelis miega savo lovelėje. Kartais pasiguldau šalia paryčiais, kai tėtukas būna darbe, tada visai šauniai pasnaudžiam kartu, labai jauku tai toks šltas mažulėlis miega šalia
. Bet jei miegotume nuolatos trise, bijau, kad neišsimiegotume visi.

Mes irgi miegam tryse pusę nakties. Iki šešių men miegodavo vien su mumis, o dabar vakare paguldom į jos lovytę, o naktį kai pabunda ar pradeda vartytis įsikeliu pas save. Ai, kažkaip nematau čia bėdos, vistiek kada nors nebenorės miegot kartu
Beje, mums tai netrukdo ir išsimiegam abu su vyru kuo puikiausiai.
Dėl nuspaudimo miegant, tai bent jau man - neįmanoma, kažkaip jaučiu kiekviena jos judesiuką, kvėpavimo pasikeitimus ir pan. Nors kai ligoninėj man pirmą nakti patarė pasiguldyti pas save - išsigandau, nes iki tol miegodavau kaip užmušta, galėdavo iš lovos išnešt, net nepajusdavau
bet buvo viskas gerai, matyt čia tas motinystės instinktas suveikė

Dėl nuspaudimo miegant, tai bent jau man - neįmanoma, kažkaip jaučiu kiekviena jos judesiuką, kvėpavimo pasikeitimus ir pan. Nors kai ligoninėj man pirmą nakti patarė pasiguldyti pas save - išsigandau, nes iki tol miegodavau kaip užmušta, galėdavo iš lovos išnešt, net nepajusdavau

Kartu su mumis lovoje miegojo porą mėnesių, paskui - vežime, dabar - lovytėje
Skirtingai nei kai kurios čia pasisakiusios kažkaip netingiu jį perkelti atgal į lovytė net jei ir penkis kartus keliasi
Dabar tai jau savaime suprantamas dalykas... Gal priežastis dar ir tame, kad dabar jis nebemiega šalia
- reikia savos erdvės.

Mes suneli uzmigdom lovytei bet kai nakti prabunda isikeliam i lova tada ramiau maziukas miega nes kai ryte prabunda savo lovytei iskart pradeda verkti o kai musu lovoj tai pazadina mus su sypsena
o man kaskaip visai gerai girdejau vaikai iki 3m gali miegoti su tevais o paskui jie savarankiskesni pasidaro ir iseina..
pagyvensim pamatysim gal visdelto pats isinores savos erdves..

auginu tris mergaites i ne viena nemigojo su mumis lovoje.buvo guldoma i savo lovytes ir migdomos, o ir migdymas tai isejimas is kambario ir uzdarimas duru
Musu mazius nuo gimimo miega savo lovoi,tik jei pasipraso nakty ar paryciais tai pasiguldau salia saves.
O siaip esu pries miegojima su vaikais ir netikiu kad gerai issimiegat
Man svarbiau yra geras miegas,nuo kurio kokybes priklauso dienos darbingumas.Beto pastebejau kad vaikas geriau miega savo lovoi,ne taip blaskosi.Mano vyro brolio zmona miegojo su dukra vienoi lovoi nuo gimimo.Jai dabar astuoni metai,ir ji vis dar miega kartu!!!Nes bijo atskirai miegot net tam paciam kambari.Dabar turi antra dukra-metuku,ir si kartu miega.Pas juos santykiai nekokie pasidare,nes vyro brolis miega salone,o zmona su dukrom miegamajam.O poto stebisi kad vyras meiluze turi.Aisku cia kiekvieno nuomone,man taip pat malonu kai mane zadina sunus ignibimais i zanda,ar mano akiu krapstymu,bet visa nakti negaliu miegot.Neissimiega nei vaikas nei as nei vyras...........beto miegojimas atskyrai pratina prie savarankiskumo.

QUOTE(ingridukas @ 2006 09 07, 14:35)
Musu mazius nuo gimimo miega savo lovoi,tik jei pasipraso nakty ar paryciais tai pasiguldau salia saves.
O siaip esu pries miegojima su vaikais ir netikiu kad gerai issimiegat
Man svarbiau yra geras miegas,nuo kurio kokybes priklauso dienos darbingumas.Beto pastebejau kad vaikas geriau miega savo lovoi,ne taip blaskosi.Mano vyro brolio zmona miegojo su dukra vienoi lovoi nuo gimimo.Jai dabar astuoni metai,ir ji vis dar miega kartu!!!Nes bijo atskirai miegot net tam paciam kambari.Dabar turi antra dukra-metuku,ir si kartu miega.Pas juos santykiai nekokie pasidare,nes vyro brolis miega salone,o zmona su dukrom miegamajam.O poto stebisi kad vyras meiluze turi.Aisku cia kiekvieno nuomone,man taip pat malonu kai mane zadina sunus ignibimais i zanda,ar mano akiu krapstymu,bet visa nakti negaliu miegot.Neissimiega nei vaikas nei as nei vyras...........beto miegojimas atskyrai pratina prie savarankiskumo.

tikrai tikrai pritariu!

mes irgi nuo pat pirmu dienu neleidom miegoti savo lovoje nors pati maitinau ir labai pavargus budavau vistiek nesdavau i savo lovyte.Kai suejo metukai musu sunyciui mes issikraustem i nama ir jis turi savo atskira kambari tai labai pati bijojau palikti viena kambaryje miegoti
, bet vaikui visai nieko buvo is pirmos dienos uzmigo
as net buvau pasiruosusi patalus ant zemes prie jo lovytes miegoti
, bet sito neprireike
.Buvo viena karta kai susirgo irgi pasiguldem i savo lova tai ka jus galvojat po to sirgimo iskrapstyt nebuvo galima
tai as ji kaip ir cia viena mama rase, paguldziau i jo lovyte ir palikau ji rekti o uz duru pati klausiausi labai skaudu buvo klausytis ,bet jis pamate, kad nieko nepes gali verkti kiek nori ir niekas jo neiims tai apsiramino ir uzmigo
nuo to laiko jei ir serga as jo neiimu i savo lova, jau tada pati ant zemes prie jo pasiklociau geriau ,bet i lova neiimsiu.

Mes su vyru miegojome ant sofos, o dukra prie sofos pristūmtoje lovelėje. Kai vyro nebūdavo buvau įpratinus kartu miegoti, bet paskui vėl atpratinau. Kažkui perskaičiau, kad kūdikis užuodžia mamos kvapą. Todėl paguldžius į lovelę šalia padėdavau savo naktinius arba palytę kurią prie krūtų laikydavau. Taigi atpratinau labai lengvai.
Kai suėjo 2 metai (ir jau nemaitinau krūtimi) nakčiai pakeldavau lovelės šoną, o pačią lovelę pristūmdavau prie sienos taip, kad dukra prabudus galėjo matyti mūsų lovą. Taigi tragedijos nebuvo.
Kai suėjo 4 metai, paaiškinom kad ji jau didelė ir gali turėti savo kambarį. Tam kambaryje, kuriame miegojome ankščiau, suremontavome ir palikom jai, o patys išsikėlėme gyventi į kitą. Kadangi tame kambaryje ji gyveno nuo gimimo, tai pas mus ji nesiveržė.
Dabar kai serga mes miegame tryse pas mus kambaryje, bet kaip pasveiksta grįžta į savo. Nes ten turi kompą, TV, žaislų.
Kiek kalbėjau su kitomis mamomis, dažniausiai problemų kyla, kai vaiką bando perkelti gyventi į kitą kambarį, o ne patys tėvai išsikrausto. Tada vaikas jaučiasi atstūmtas ir veržiasi pas tėvus į lovą.
O šiaip manau reikalinga sistema. jei nuspendėte, kad atskirai, reiškia atskirai.
Kai suėjo 2 metai (ir jau nemaitinau krūtimi) nakčiai pakeldavau lovelės šoną, o pačią lovelę pristūmdavau prie sienos taip, kad dukra prabudus galėjo matyti mūsų lovą. Taigi tragedijos nebuvo.
Kai suėjo 4 metai, paaiškinom kad ji jau didelė ir gali turėti savo kambarį. Tam kambaryje, kuriame miegojome ankščiau, suremontavome ir palikom jai, o patys išsikėlėme gyventi į kitą. Kadangi tame kambaryje ji gyveno nuo gimimo, tai pas mus ji nesiveržė.
Dabar kai serga mes miegame tryse pas mus kambaryje, bet kaip pasveiksta grįžta į savo. Nes ten turi kompą, TV, žaislų.
Kiek kalbėjau su kitomis mamomis, dažniausiai problemų kyla, kai vaiką bando perkelti gyventi į kitą kambarį, o ne patys tėvai išsikrausto. Tada vaikas jaučiasi atstūmtas ir veržiasi pas tėvus į lovą.
O šiaip manau reikalinga sistema. jei nuspendėte, kad atskirai, reiškia atskirai.
Buvo laikas kai ir mes visi trys miegojom vienoi lovoi,nes buvo tik vienas kambarys ,budavo,kad ir pasimyledavom tyliai,tyliai ir nieko tame cia blogo nematau.Dabar vyras miega vienam kambari su dukrele ,o as kitam su neseniai gimusia mazyle,jinai dar lovytei miega ,bet kai paaugs noreciau ,kad miegotume kartu.Man patinka miegoti su vaikais,stebeti kaip uzmiega ,atsibunda,jausti ju siluma,manau tai labai suartina.Ateis laikas ir jie patys islips is lovu ir nores buti savarankiski.
na mes irgi miegam trise, nors dukrytei jau beveik 1,5 m. Bet to visai nelaikau problema ir bent jau kol kas net neketinu jos kraustyti į savo lovytę. Gal ji kada nors pati nuspręs išeiti, o kol kas taip visiems patogiau. Lova didelė, išsimiegam puikiai 
o apie mylėjimąsi tai reikia tik trupučio fantazijos ir neprireiks to daryti šalia vaiko
Manau kiekviena mama prieš pasiimdama savo vaiką į savo lovą turėtų apsispręsti. o ne pripratinti vaiką miegoti katu, o po to traumuoti iškeliant i lovytę. nors visokių būna vaikų. žodžiu tai individualu.

o apie mylėjimąsi tai reikia tik trupučio fantazijos ir neprireiks to daryti šalia vaiko

Manau kiekviena mama prieš pasiimdama savo vaiką į savo lovą turėtų apsispręsti. o ne pripratinti vaiką miegoti katu, o po to traumuoti iškeliant i lovytę. nors visokių būna vaikų. žodžiu tai individualu.