Įkraunama...
Įkraunama...

kaip atpratinti vaiką miegoti kartu?

Aifa, man is tavo apraso is karto Ikea reklama iskyla, kur tevai miega sudedamoj lovelej, o trys vaikai placiai dvigulej lovoj lotuliukas.gif
Pas mus beda buvo, kad is loveles miegodamas pas mus sokdavo i lova ir dazniausiai ant vyro pilvo, tai jis sake viena syki gali ir i lova pridaryti, nes isgasdina mieganti atsakanciai.
Ilgaipratinom su vaiko lova, vis pareidavo pas mus. Dabar tokia sutartis yra jau pora metu, kad as uzmigdau vaiki jo lovoj, o paskui apie 6 rytoatsinesu pas mus ir kai reikia jau 7 keltis, visi pabundam vienoje lovoje..tik beda, kad tuoj as nebepanesiu to zmogaus..nu tada ir matysim kaip bus.
Atsakyti
Miegu ir as su savo mazyle kartu bigsmile.gif ir kol uzmiega laiko mano ranka.Bandziau uzmigusia pernest i jos lova tai nakti atkeliavo ieskot g.gif .Taip ir nemiegojo atskirai tik musu lovoj 4u.gif
Atsakyti
Kol neturejau vaiku buvau pries tai kad vaikai miegot kartu. Net svarsciau galimybe vaikui miegot atskiram kambary. Labai stebedavausi kai drauges pasakodavo kad ju lialiai miega kartu. Bet viskas pasikeite gimus suneliui 2.gif Pirma menesi laikiausi savo pozicijos ir vaika migdziau lovytei, bet po keletos neramiu ir bemiegiu naktu paguldziau ji salia saves thumbup.gif
Dabar miegam trise, vyras tam visapusiskai pritaria, nors pradzioj galvojau kad jam bus nepatogu ( daug ir sunkai dirba, tad priprates gerai pailset nakti) . Kas del smileysex.gif tai mes palaukiam kol sunelis uzmiega ir einam i kita kambari. Salia vaiko myletis gal irgi nesugebeciau mastau.gif
Kol kas problemu mes is to nedarom...
Atsakyti
Mano mažasis jau metukų, bet vakare, naktį ir rytą vis dar maitinu. Bandau migdyti jo lovytėje, bet lužta dažniausiai valgydamas, o tada perkeliu. Bet taip - iki pirmo pabudimo, paskui vėl valgo ir vėl verkia baisiausiai, jei nepasiimu į lovą pas save. Niekaip nepavyksta iki galo nujunkyt, nors jau dirbu. Kitam kambary miega sesė, tai irgi neišeina to klykaliuko į kitą kambarį išboginti, nors taip gal lengviau atprastų mamos kvapo nejausdamas.. Be to, tėtis dirba užsienyje, tai nėra kas mane pakeičia naktį, o iš ryto gi į darbą. Taip ir kankinamės mudu su sūnum ir nepavyksta atjunkyt ir galutinai į lovą perkelt... Su dukra viskas lengvai pavyko, o dabar net nežinau, ką daryt... g.gif
Atsakyti
Jurgiux, pakeisk sūnaitėlio gimimo metus, jei jam jau metukai mirksiukas.gif biggrin.gif

Savo mažąjį vaikinuką jo lovytėj (tik mūsų kambary) migdžiau nuo pat gimimo, o maždaug metukų su visa lovyte perkėliau į vaikų kambarį. Iš pradžių, jei naktį pabusdavo ir verkdamas parbėgdavo pas mus, paguldydavau atgal ir sėdėdavau palei lovytę, kol apsnūsdavo. Taip būdavo maždaug vieną-du kartus per naktį. Maždaug po mėnesio tie paverkimai pradėjo retėti ir jam būnant pusantrų aš jau buvau pamiršusi tuos naktinius paverkimus ir jei jau atvarydavo vidury nakties, tai tyliai, be ašarų, pajusdavau tik kad jau palei duris krapštosi smile.gif

Buvo vienas tarpsnis, kai atsibudęs iki mūsų net neateidavo, įsirangydavo į sesės lovą ir miegodavo ten iki ryto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia: 17 rugsėjo 2006 - 10:34
as savaji perkeliau i jo kambari,kai jam buvo 5men. Tada ir baigesi kas valanda nakties kelinejimaisi. Visko buna, kartais turiu eit apkloti ar soske iduot, bet miega kur kas ramiau nei miegodavo salia musu lovos thumbup.gif
Atsakyti
Mums tai siuo klausimu sekasi sunkokai. Vyresnelis jau miega savo kambary, savo lovoj. Bet vidury nakties butinai pabunda ir vis atskuodzia pas mus.. O mazoji vis dar niekaip nepaleidzia papo, todel miegam kartu... Tai nepaisant visokiu pastangu musu seimyna galiausiai miega vienoj lovoj... doh.gif
Atsakyti
Mano sunelis nuo gimimo miega savo lovelej bet rytais as visad ji pasiimdavau pas save i lova kai tetis keldavosi i darba tai dabar tik suskamba tecio zadintuvas tai tuoj ir prasos pas mane i lova!Beje jam 2men
Atsakyti
Musu dukryte tik pirma gyvenimo savaitele miegojo su manim,po to tariau sau gana.Vaikas turi savo lovele tevai savo.As esu pries miegojima kartu su vaiku,jei nores,kai paauks gali ryte atbekt,bet seip nematau reikalo taip pratinti.Dar anksciau migdydavau lovelej,bet kai keldavosi paryciais valgyt tai ir pasilikdavau pas save,bet po to pradejau kelt i lovyte nes nepastebesim kaip pripras smile.gif
Atsakyti
Musu maze (jai beveik 1 happybday.gif ) su mumis miegojo nuo gimimo, galvojau ir as kaip atpratinti nuo to, bet tiesiog viskas susitvarke pamazu savaime, o svarbiausia dukryte nepatyre jokio streso po trupti "besikraustydama" i savo lovele biggrin.gif dabar ji jau menuo, kaip miega atskirai tongue.gif Miegojome kartu del to, kad taip buvo patogiau visiems, nes turejome didelius pilvo skausmus, tai prisiglaudus ismiegodavome visa nakti, kai skausmai apmazejo, bandziau ja perkelt i lovyte, bet po TOKIOS savaites, nusprendziau, kad geriau miegoti kad ir sedom, bet kad nereiktu visa nakti kas dvidesimt minuciu supti ant ranku, per lovytes krasta pakorus ranka ja glostyti, o paskui diena ieskoti, kas galetu pabuti su tavo kudikiu, kad tu bent pusvalandi isimiegotum schmoll.gif As esu labai jautri mama ir gal del to labiau ziuriu vaiko poreikiu nei savo, nes galu gale ta kudikyste taip greitai prabega ax.gif o gasdinimu, kad negalesiu atpratint nuo miegojmio kartu tai tiek daug prisiklausiau, bet va dabar galiu visiems pasakyti, kad tegu gasdina toliau, nes kiekviena mama zino kaip ir kada jos vaikui buna geriau mirksiukas.gif kai budavo labai blogai, daznai guosdavau save, kad iki 20 metu gi nemiegos kartu biggrin.gif
o del vyro, tai parodo koks jo supratimas apie atsiradusi kudiki, ir nepykit mielosios, musu kai kada nesupratinguma "vyriskiems" poreikiams (juk su vaiku "isigyjame" dar viena gal net mazesni vaika bigsmile.gif ), gi ir mes norim demesio, o vaikai gi miega ir diena, ir seneliams galima jais duot pasidziaugt, galu gale vyresnius i kokia mokyklele isleist, o tada brangiausiam laiko ir lieka smileysex.gif ax.gif
Va prirasiau cia bile ko lotuliukas.gif
Atsakyti
del vyro tai as pritariu,dar vienas mazas vaikas. 2.gif kai tik gime sunelis jis man be perstojimo kartoja:"dabar vaikui suniui ir zuvytem demesys,o man jau nera laiko nieko duoti" bigsmile.gif sito pasiklausius tai norisi gerai vozti kad suaugtu,po visos dienos su vaiku ir visokiausiu zaidimu vakarais nieko nenori,o vyras dar nori paburbeti,bet ka padarysi,juk visi vyrai tokie kai vakas atsiranda g.gif
nu cia ne i tema,o i tema parasysiu tai kad kai tik suzinojam kad pastojau mes su vyru grieztai nutarem kad vaiko nesileisim i lova,bet...kai vaikas gime jis pas mus kartais miega lovoje,bet ne visa laika.vakare ir nakti miega lovyteje,o ryte kai vyras iseina i darba jis jei buna niurgzlus ateina su manim miegoti,o tada knarkiam kaip nezine kas ir nezine kiek.dienos miego ir eina pas mus didelioje lovoje miegoti.
as nesuprantu,kam reikia vaika pas save lovoje pratinti?kuo ilgiau jis miegos tuo sunkiau ji atpratinesit nuo to.man pries niestuma daug mamu ir teciu sakydavo,kad tik neguldyciau i savo lova,nes tada vargsiu kaip nezinia kas.
o jums gerai nors pas senelius galit nuvesti,o mano tevai Lietuvoje ,o vyro motinai bijau patiketi,nes dar apipjaustyma padarys!pas ja tokie juokai,kad man baisu,kelis pasakysiu,kad susidarytumet ispudi apie ka kalbu :"AS SURADAU ZMONES KURIE NORETU PIRKTI IS JUSU VAIKA" blink.gif arba " KAM JUMS TAS VAIKAS TIK PINIGUS BEREIKALO LEIDZIAT GERIAU PALIKIT KUR NORS PAKELIUI" blink.gif arba " MAN GEDA DEL TOKIO ANUKO,KURIAM APIPJAUSTYMO NEDARO" blink.gif jus tokiam zmogui patiketumet vaika? g.gif as nemanau.o kai mano mama buvo atvaziavus thumbup.gif pripratino vaika nuo ryto iki vakaro ant ranku,oi tada vargom atpratinat verysad.gif 2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meile0409: 26 rugsėjo 2006 - 14:06
oj kaip jus sauniai vaikiukus ipratinot atskirai miegoti. as tai neturejau kantrybes nakti keltis kelis kartus ir dar i kita kambari vaiksciot, man buvo geriausia kai ji salia, paglostau, ir ji vel miega. ir vis dar miegu su savo pupa kartu, kadangi tetis isvykes jau 4men. tai mums taip gera kartu. o mazylei mano jau 1,9m. nu nezinau kaip cia bus kai tetis grys uz poros menesiuku, kaip mes tada miegosim. o perkelt ja i kita kambari ruosiames tik pavasari, kai atremontuosim jai kambari, ir nupirksim baldelius. o dabar bandysim ja i lovyte salia guldyt, nors nezinau kaip cia gausis, bet tikiosi...........
Atsakyti