Įkraunama...
Įkraunama...

kaip atpratinti vaiką miegoti kartu?

Patarimas - jei miegate kartu su mazuoju ir norite kada nors atpratinti, geriausiai tai pradeti daryti, kol jis dar nemoka atsistoti lovyteje (po 6 men.). wink.gif Mums tas laikas nejucia prabego, o dabar kai beldziasi antrasis, nori nenori turim pratinti, bet jau vargo kiek, baisu: pradzioj atsistodavo lovyteje ir niekaip nepaguldysi. Dabar jau lengviau, bet vistiek vidurnakti pasiima savo pagalvele ir rekia "opa". Manau butu daug lengviau, jei anksciau butume susigriebe. g.gif
Atsakyti
Pirmas 2 savaites po gimdymo buvau isgrudusi vyra i kita kambary miegoti, o pati su mazyle miegodavau, bet, kai normaliai pasedet galejau is karto guldziau atskirai...

aisku, tam turejo itaka ir vienas nutikimas. ryte vyras papasakojo istorija, kaip paryciui isgirdo cypima, pramerkes akis pamate, kad vaikas po " kaldra makaluojasi... tai mane ir isgasdino... jei ne mama, tai tevas gali vaika uzdusinti....

o dabar ramu, mazge ipratusi - paguldziau 21.30 ir miega, nei supti, nei ciuciuoti nereikia, nei pratinti atskirai miegoti ateityje nereikes...

beje, turiu pazistama, kurios mergicka 6 menesiu tik su mama miega nuo gimimo (lovyteje sake gal 2 kart bande migdyti), tai ta mergaite uzmiega tik jausdama mamos siluma ir papa burnoje... o jei pajaucia, kad nieko ner salia - suma kelia....

va per naujaka ir vazojosi ji- nori su sveciais pabuti, o veiko neina uzmigdyti... o as ka, paguldziau savo dukrele ir knarkia ji vargo nematydama kitame kambaryje thumbup.gif
Atsakyti
As taip pat manau, kad cia nuo vaiko priklauso. Matyt vienam daugiau to mamos artumo reikia, kitam maziau.
O del staigios kudikio mirties, tai man kazkaip neteko girdeti, kad miegojimas kartu ar atskirai cia turetu itakos. Sako, kad kur kas svarbiau vaiko per siltai neklostyti. Vietoje anklodes geriausia naudoti miegamaji maiseli. Neguldyti su pagalve. Neguldyti ant kailiu. Nerukyti patalpoje, kur yra vaikas. Ne ypatingai daznai guldyti kudiki ant pilvuko ir jokiu budu nepalikti jo toje padetyje be prieziuros. Tai patarimai, kuriuos as kazkada gavau is gydytoju. Nors labai gerai tu priezasciu, kodel kudikiai iki 1 m. kartais nustoja kvepuoti ir uzdusta, medikai patys dar nezino.
Atsakyti
KAip manot, kaip galima vaikiuka pripratinti..
na ji uzmiega pati joje vakarais (dazniausiai), taciau dienos metu ja umigdyt tegalima kratant vezime...
gal kas susiduret su tokia beda? pasidalinkit patirtimi.. jau tuoj tuoj nebetilpsim i vezime, nebezinau, kaip reix uzmigdyt dukryte..

P.S> bandziau visu giriama VERKIMO metoda, bet be efekto.. rekimas valanda ir jokio nuovargio... matyt dainininke auginam unsure.gif

KAIP PATAISYT PAVADINIMA? a? doh.gif
Atsakyti
Lieka tik supavimas ant ranku, kol ji pati to atsisakys. Mums irg taip buvo wink.gif
Atsakyti
QUOTE (*Džela* @ 2004 03 23, 15:47)
Lieka tik supavimas ant ranku, kol ji pati to atsisakys. Mums irg taip buvo wink.gif

vajezau.... as neislaikau jos blink.gif

isivaizduok, as su rubais tesveriu 42, o mano mergycka pries gera menesi svere 11,5kg
kada pati atsisake? kaip viskas vyko? papasakok gi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamukas: 23 kovo 2004 - 15:49
Jo mes irgi viska bandem, bet kai pats priprato lovytej, tik tada viskas baiges, tai taip tai tai tekdavo "uzkratyti vezime", nors kojos budavo jau gerokai islindusios is vezimo laugh.gif
Galima dar bandyti atsisedus ant ranku pasupti, gal tada biski lengviau g.gif
Atsakyti
QUOTE (agnema @ 2004 03 24, 08:03)
Jo mes irgi viska bandem, bet kai pats priprato lovytej, tik tada viskas baiges, tai taip tai tai tekdavo "uzkratyti vezime", nors kojos budavo jau gerokai islindusios is vezimo laugh.gif
Galima dar bandyti atsisedus ant ranku pasupti, gal tada biski lengviau g.gif

kada priprato? kokio jau amziaus?
kiek cia man dar laukti.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE (mamukas @ 2004 03 23, 15:48)
vajezau.... as neislaikau jos  blink.gif

isivaizduok, as su rubais tesveriu 42, o mano mergycka pries gera menesi svere 11,5kg
kada pati atsisake? kaip viskas vyko? papasakok gi smile.gif

Paprasciausiai jai matyt paciai atsibodo supavimas ir ji pradejo pirstuku rodyt i lova. Tada as atsiguldavau kartu su ja, dukryte salia manes zaisdavo lovoje, kol pavargdavo, tada prisiglausdavo prie manes ir man beciuciuojant lopsine, uzmigdavo tongue.gif . Taip miegot pradejom kai jai buvo netoli metukai (gal 9-10 men.).
Bet savo lovyteje ji nemiega ne uz ka!!!!!!!!!
Dar iki siol mes miegam kartu visi trys, nors mums jau 17 men..... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Džela*: 24 kovo 2004 - 13:06
QUOTE (*Džela* @ 2004 03 24, 13:02)
Paprasciausiai jai matyt paciai atsibodo supavimas ir ji pradejo pirstuku rodyt i lova. Tada as atsiguldavau kartu su ja, dukryte salia manes zaisdavo lovoje, kol pavargdavo, tada prisiglausdavo prie manes ir man beciuciuojant lopsine, uzmigdavo tongue.gif . Taip miegot pradejom kai jai buvo netoli metukai (gal 9-10 men.).
Bet savo lovyteje ji nemiega ne uz ka!!!!!!!!!
Dar iki siol mes miegam kartu visi trys, nors mums jau 17 men..... tongue.gif

gal nepaguosiu, bet maniskis atskirai pradejo miegoti tik 5 gimtadienio proga ir tai paryciais tipo bloga sapna susapnaves parslenka po siai dienai. iki 3 metu kol trise tilpom miegojom visi, po to teko pirkt sofka ir jis rinkdavosi su kuriuo miegoti, tai 2 menesiai po 2 metu pertraukos mes kartu su vyru miegam thumbup.gif kaifas thumbup.gif buvau pamirsus ka tai reiskia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Kalinka @ 2004 03 24, 13:46)
gal nepaguosiu, bet maniskis atskirai pradejo miegoti tik 5 gimtadienio proga ir tai paryciais tipo bloga sapna susapnaves parslenka po siai dienai. iki 3 metu kol trise tilpom miegojom visi, po to teko pirkt sofka ir jis rinkdavosi su kuriuo miegoti, tai 2 menesiai po 2 metu pertraukos mes kartu su vyru miegam thumbup.gif kaifas thumbup.gif buvau pamirsus ka tai reiskia thumbup.gif

Vajezau doh.gif .....
Reikes imtis kazkokiu priemoniu rolleyes.gif
Atsakyti
oij, mamos biggrin.gif

mes irgi su vyru slapukaujam - mergycka i vaikstyne ir i kita kambari siunciam, ijungiam viva ir vsio... kazkuri laika mes vieni biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti