Įkraunama...
Įkraunama...

kaip atpratinti vaiką miegoti kartu?

QUOTE (mamukas @ 2004 03 24, 15:02)
oij, mamos biggrin.gif

mes irgi su vyru slapukaujam - mergycka i vaikstyne ir i kita kambari siunciam, ijungiam viva ir vsio... kazkuri laika mes vieni biggrin.gif thumbup.gif

O pas mus jau tokia "ciocia", kad i kita kambari neissiusi laugh.gif
Taigi tenka laukti kol uzmigs tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Kalinka @ 2004 03 24, 13:46)
QUOTE (*Džela* @ 2004 03 24, 13:02)
Paprasciausiai jai matyt paciai atsibodo supavimas ir ji pradejo pirstuku rodyt i lova. Tada as atsiguldavau kartu su ja, dukryte salia manes zaisdavo lovoje, kol pavargdavo, tada prisiglausdavo prie manes ir man beciuciuojant lopsine, uzmigdavo tongue.gif . Taip miegot pradejom kai jai buvo netoli metukai (gal 9-10 men.).
Bet savo lovyteje ji nemiega ne uz ka!!!!!!!!!
Dar iki siol mes miegam kartu visi trys, nors mums jau 17 men..... tongue.gif

gal nepaguosiu, bet maniskis atskirai pradejo miegoti tik 5 gimtadienio proga ir tai paryciais tipo bloga sapna susapnaves parslenka po siai dienai. iki 3 metu kol trise tilpom miegojom visi, po to teko pirkt sofka ir jis rinkdavosi su kuriuo miegoti, tai 2 menesiai po 2 metu pertraukos mes kartu su vyru miegam thumbup.gif kaifas thumbup.gif buvau pamirsus ka tai reiskia thumbup.gif

Siaube... mes irgi labai vargstam su miegojimu trise... Jau net stuburą skauda - nepatogioj pozoj vis miegu. Vaikui tuoj bus 10 mėn. Dieną apie miegojimą savo lovytėj nėra nė kalbos... Vakare kartais pavyksta tyliai ramiai perkelti, o kartais - pajunta ir tada jau dainelė sudainuota. Nepavyksta nė iš antro, nė iš n-tojo karto. Nors ir bandėm kankintis net iki 1 val. nuo 23 val.
Matyt, vaikai yra skirtingi, nes mūsų didžioji užmigdavo lovelėje pati nuo trečio mėnesio. Pavirkdėm kelis vakarus ir daugiau jokių problemų neturėjom. O su mažium nebežinau ką ir daryti. Negaliu patarti nieko, nes pati kankinuosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sesilija: 24 kovo 2004 - 15:21
QUOTE (Sesilija @ 2004 03 24, 15:20)
Dieną apie miegojimą savo lovytėj nėra nė kalbos... Vakare kartais pavyksta tyliai ramiai perkelti, o kartais - pajunta ir tada jau dainelė sudainuota.

Pas mus lygiai tas pats laugh.gif
Atsakyti
Nežinau , gal kam padės mano patarimas dėl to miegojimo kartu . Aš išėmiau medinės lovytės strypus iš vienos pusės ir pritraukiau lovytę prie pat mūsų didelės lovos (jeigu pas ką nusileidžia vienas lovytės šonas , galima jį visai nuimti ). Užkimšau su pledu tarpą ir gaunasi kaip viena diiidelė lova. Privalumai :
1. vaikas miega atskirai ; thumbup.gif
2. galima patogiai išsimiegoti ; thumbup.gif
3. nereikia keltis naktį ir lėkt prie vaiko , užtenka tik ranką ištiest ; thumbup.gif
4. vaikas jaučiasi saugus , nes girdi motinos kvėpavimą ; thumbup.gif
5. galima prisiglaudus ir krūtimi pamaitinti naktį (aš maitinau iki 1m.3 mėn.) ; thumbup.gif
6. jeigu labai tyliai, galima ir su vyru padraugauti... wub.gif

Pirmą sūnų, kuriam dabar jau 5 metai ,aš irgi taip pat migdžiau ir naktim maitinau iki 1 metų ir 8 mėn.
Atsakyti
QUOTE (Vidulė @ 2004 03 24, 15:59)
Nežinau , gal kam padės mano patarimas dėl to miegojimo kartu . Aš išėmiau medinės lovytės strypus iš vienos pusės ir pritraukiau lovytę prie pat mūsų didelės lovos (jeigu pas ką nusileidžia vienas lovytės šonas , galima jį visai nuimti ). Užkimšau su pledu tarpą ir gaunasi kaip viena diiidelė lova. Privalumai :
1. vaikas miega atskirai ; thumbup.gif
2. galima patogiai išsimiegoti ; thumbup.gif
3. nereikia keltis naktį ir lėkt prie vaiko , užtenka tik ranką ištiest ; thumbup.gif
4. vaikas jaučiasi saugus , nes girdi motinos kvėpavimą ; thumbup.gif
5. galima prisiglaudus ir krūtimi pamaitinti naktį (aš maitinau iki 1m.3 mėn.) ; thumbup.gif
6. jeigu labai tyliai, galima ir su vyru padraugauti... wub.gif

Pirmą sūnų, kuriam dabar jau 5 metai ,aš irgi taip pat migdžiau ir naktim maitinau iki 1 metų ir 8 mėn.

Cia tikra tiesa ir as taip buvau padarius, vaiko lovyte pristumiau prie savo, viena sona isardziau ir taip gavosi bedra lova. Miegodavo be problemu tik va nuo lango salta buvo, teko isardyt sita sumanyma smile.gif .
Atsakyti
pratinom ir mes taip pastatem lovyte sau uz galvu ir provirbus ranka ikise miegodavom, po menesio taip pervargau ir kasnakt taip rankas issisukinedavau tai galvojau nusisausiu unsure.gif musiskio lovyte ranku darbo buvo ir sona su virbais nuemus lova nebesilaikydavo dry.gif pasiguosdavau kam nors tai atsirado tokiu guodeju, kad jie su 7 metu drambliais turejo miegoti, o ka darysi?
Atsakyti
QUOTE (Kalinka @ 2004 03 24, 16:58)
pratinom ir mes taip pastatem lovyte sau uz galvu ir provirbus ranka ikise miegodavom, po menesio taip pervargau ir kasnakt taip rankas issisukinedavau tai galvojau nusisausiu  unsure.gif musiskio lovyte ranku darbo buvo ir sona su virbais nuemus lova nebesilaikydavo dry.gif pasiguosdavau kam nors tai atsirado tokiu guodeju, kad jie su 7 metu drambliais turejo miegoti, o ka darysi?

O gal verta lovytę pakeisti , kad sau sveikatos negadint ? Gal kas iš draugų ar giminių nereikalingą turi ? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mmm.. keista.. mes tai ant 220cm storo ciuzinio 2 miegam.. o lovyte kaip eifelio bokstas pagal musu "lova"... bet nieko.. keista tai, kad maze nakties miegui kuo puikiausiai pati uzmiega.. o diena - Ne UZ Ka - sedasi nors tu ka... va ka tik bandziau - uzklojau, liepiau miegoti.. ta keliasi - sudaviau per popce, vel - MIEGOKK - o ji kad ims juoktis.. jai tai taip juokinga.. nu sedasi nors tu ka - tai turejau vel vezime uzkratyt... nu bet nakciai tau uzmiega.. nieko neusprantu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE (Kalinka @ 2004 03 24, 16:58)
musiskio lovyte ranku darbo buvo ir sona su virbais nuemus lova nebesilaikydavo dry.gif

Pas mus lovyte irgi originali-ranku darbo, gal todel taip ir vargtam, o pirkti nauja lovyte jau atrodo neverta, nes pradedu galvoti apie vaiku kambari, apie normalia ir placia mazosios lova smile.gif
Atsakyti
QUOTE (mamukas @ 2004 03 24, 17:55)
Mmm.. keista.. mes tai ant 220cm storo ciuzinio 2 miegam.. o lovyte kaip eifelio bokstas pagal musu "lova"... bet nieko.. keista tai, kad maze nakties miegui kuo puikiausiai pati uzmiega.. o diena - Ne UZ Ka - sedasi nors tu ka... va ka tik bandziau - uzklojau, liepiau miegoti.. ta keliasi - sudaviau per popce, vel - MIEGOKK - o ji kad ims juoktis.. jai tai taip juokinga.. nu sedasi nors tu ka - tai turejau vel vezime uzkratyt... nu bet nakciai tau uzmiega.. nieko neusprantu unsure.gif

Tai gal būtų įmanoma kaip galima labiau užtamsinti kambarį, kad visa aplinka primintų vakarą... O gal kartoti panašų ritaulą kaip vakare prieš miegelį. Jau neblogi pasiekimai, jei vakare pati užmiega.

O jūsų pupuliukai - miegelio nenoriuki pripažįsta čiulptukus? Maniškis jo visai neima, todėl ir užmigti pačiam, manau, būtent dėl to neišeina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sesilija: 24 kovo 2004 - 19:09
Sesilija, maniske ima miegeliui.. o siaip krmto kaip kramtuka, zaidzia su ja...
Atsakyti
bijau prisisneket bet mums su pirmaja tokiu problemu nebuvo ji nuo pat gimimo miegojo atskirai nors maitinau 9 men. ....neisivaizduoju miegojimo tryse...
o siaip kuo anksciau vaika ipratinsite miegot atskirai tuo geriau... maziau verkimo ir pan.
manau geriausia jau naujagimi nepatingeti guldyt i savo lovyte kai tik jis uzmiega ... o lovyte galima pastatyt ir visai salia... daznai mamos jau ligoninej vaikuti pasiguldo salia saves po to sunku tiketis kad mazasis parvaziaves namo nereikalaus mamos...ir taip iki 1 metuku o kai kam ir ilgiau ...
Atsakyti