Įkraunama...
Įkraunama...

kaip atpratinti vaiką miegoti kartu?

maniskis grotuotoj lovytej nemiega jau nuo kokio 7 menesio, per maza pasidare, nakti eme galva i grotas dauzytis, kojos istrigdavo. Tada isigijom istraukiama foteli "amerikanka", toks kaip garmoske susilanksto, o kai istrauki miegoti lieka vieta giliai tarp sonu, sunku iskristi is tokios. Kai parvez, pastate, visa diena aiskinau kad cia simuko lovyte, kad jis dabar cia miegos. Ir...miega po siai diena ir nakti ir diena, labai myli savo lovyte ir niekam neleidzia ten miegoti, net telika sedasi ant savo fotelio ir ziuri.
Atsakyti
QUOTE (Jolkiux @ 2004 03 24, 19:14)
bijau prisisneket bet mums su pirmaja tokiu problemu nebuvo ji nuo pat gimimo miegojo atskirai nors maitinau 9 men. ....neisivaizduoju miegojimo tryse...

Aš irgi neįsivaizdavau, kad gali būti tokios problemos, nes su pirmąja sėkmingai tvarkėmės. O štai mažiukas parodė savo charakterį. Galiu pasakyti tik tiek, kad vaikai skirtingi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sesilija: 24 kovo 2004 - 19:27
QUOTE (Sesilija @ 2004 03 24, 19:26)
bijau prisisneket bet mums su pirmaja tokiu problemu nebuvo ji nuo pat gimimo miegojo atskirai nors maitinau 9 men. ....neisivaizduoju miegojimo tryse...

Aš irgi neįsivaizdavau, kad gali būti tokios problemos, nes su pirmąja sėkmingai tvarkėmės. O štai mažiukas parodė savo charakterį. Galiu pasakyti tik tiek, kad vaikai skirtingi...

malonu girdet ... a tai jau zegnojuos, kad antro vargu ar noreciau... vos kojas bepavelku... idomu, ar antras butu ramesnis? g.gif
Atsakyti
QUOTE (Sesilija @ 2004 03 24, 19:26)

Mano tokia pat situacija . Pirmas miegojo savo lovytej nuo gimimo , ne karto net nebuvau pasiguldzius salia (bijojau ) , o antras miega visaip ir kartu ir vezime ir lovytej jei pasiseka paguldyt. As kazkodel itariu , jei buciau guldzius atskirai nuo pat gimimo tai nebutu to vargo dabar.
Bandysiu ardyt lovyte , nors ji ir taip salia stovi . Pradesiu eksperimentuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Perliukas @ 2004 04 06, 13:34)
As kazkodel itariu , jei buciau guldzius atskirai nuo pat gimimo tai nebutu to vargo dabar.

Mes nuo pat gimimo guldem atskirai, tai dabar nera problemu. thumbup.gif Tik kai serga ar siaip blogiau jauciasi, tai ant ranku pasupu. Bandziau kartu i lova pasiguldyti, tai jai visi miegai islakste. Geriau tegu ryte ateina padukti.. smile.gif
Atsakyti
Mes turejom ta kedute (nesyne kiti vadina), ji suposi, tai va ten ir uzmigdavo smile.gif O po to isauga ir nebereikia...
Atsakyti
Maniškė irgi jau vos tilpdama į vežimą tik ten dienos metu miegodavo, kol vieną dieną niekaip negalėjo užmigti, vis zirzė. Norėjau atnešti jai arbatos, bet bijojau palikti vieną vežime, kad neiškristų, todėl "trumpam" paguldžiau į lovytę. Kai grįžau iš virtuvės, ji ramiausiai miegojo! Nuo tada kažkaip savaime ir pradėjo miegoti lovoje. Ar nebandei jos palikti lovytėje vienos ir visai išeiti iš kambario? Girdėjau, kad vaikai taip geriau užmiega.
Atsakyti
Buvau labai pries miegojima kartu su vaiku, tai nuo gimimo iki 6 men taip ji ir miegojo askirai, maitindavau atsisedus, po to vel ja i lovyte, o 6 men jai pradejo dantys dygti ir vyras isvyko 2 sav. tai as kazkaip nuo puses nakties pas save i lova atsinesdavau, o galiausiai ir is vakaro pradejom eiti kartu miegot...
suejo 1 metukai....nutariau nutraukt maitinima, tai vyras su ja naktimis pirmomis kariavo, gan greitai atprato kaltis nakti daznai, dabar tik 1 karta nakti buteliuka istustina....ir vyras su ja nesiterliojo, ji vel miega visa nakti lovytej be problemu thumbup.gif
Papildyta @ [mergetime]1081686324[/mergetime]
bet migdom ant ranku....po to i lovyte paguldom... mad.gif
Atsakyti
As jau savaite kaip pratinu prie lovytes ir neblogai sekasi. Tfu tfu tfu bijau prisigirt , bet migdymas trunka nuo 30 iki 10min . O lovytes sono neardziau , kolkas "bendraujam" per grotas , galu gale man taip atrodo saugiau , nes jis net nepabudes tuoj pat sedasi , bando stotis , ropoja . Musu lovyte ant ratuku tai truputi pasupu , dainuoju, glostau ir t.t. imuosi visokiu gudrybiu kol galu gale buna mano virsus , uzmiega pagaliau ne tik valgydamas ir as galiu bent jau normaliau atsigulti. Taip miegam tik nakti ,o diena visada lauke , vezimelyje.
Atsakyti
As nuo pat pirmu dienu samoningai stengiausi vaikus guldyti i ju lovytes. Aisku buvo begale nemiegtu naktu su leliuku pasonej, nuguletu nugaru, saugant, kad neiskristu is vienos puses arba vyras nenugultu is kitos ir pan, bet pagrinde abu miegojo savo lovytese. Nuo metuku vienas paskui kita issikrauste su savo lovytem i vaiku kambari. Aisku vyresneliui buvo sunkiau, nes pratinosi vienas, o mazele i tai reagavo daug zaismingiau biggrin.gif . Nu baisia patogu kai vaikai kitam kambary. As toki komforta pajutau po beveik triju metu... Nors mazele neretai nakti pabunda ir issireikalauja i musu lova wink.gif , bet migu reikalus tvarkop tetis. Jis su jais nesicackina - pagulde ir sventa, net balsa gali pakelti. Jis ir nakti keliasi, nes jei tik as nueinu, tuoj abu i asaras - atseit oi kaip mums blogai - mama pasiimk, o mamos sirdele minksta ir parvarau su abiem rankose wink.gif .
Bet cia tikrai kiekvienam vaikui individualiai.
Atsakyti
Labai prašau pasidalinti patirtimi, kaip "išvaryti" vaiką iš tėvų lovos? Maniškiui jau 9 mėn.Nuo trijų mėn pradėjo miegoti su mumis kartu. Rudenį buvo gerklytės uzdegimas, dar nešildė, tai atsinešiau pas save į lovą. stebuklingas efektas, po tos nakties atsisakė miegoti vienas.Taip ir miegam, trise.Vaikas per vidurį, o aš ant lovos krašto kabu. Jau net šoną skauda.manyčiau pats laikas mano vyrukui išmokti vienam miegoti, bet kaip. Lovytėje išmiega vos 1 val. ir klykia nesvietišku balsu.Vos paimu ant ranku, rodos, jokių ašaru net nebuvo, miega kuo gražiausiai.
pora naktų bandžiau kankintis taip ji vis nešiodama-guldydama, bet tada diena leipstu, kaip norisi miego.

Atsakyti
galiu pasiguost tuo paciu,mano dukriukaui jau 11 menesiu,o miegam dar kartu,bandymas lovytej migdyt baigdavosi paryciui kai nuo klykimo neatlaikydavau ir vel kartu miegodavom....ir as nezinau kaip tai padaryt,o tu maitini pati?
Atsakyti