Įkraunama...
Įkraunama...

skaitymas tualete

Aš ir pati paskaitau ir nematau tame nieko blogo tongue.gif Na maniškiui irgi keista, bet kiek žmonių, tiek nuomonių biggrin.gif
Atsakyti
Aš neskaitau, o kaip kiti nežinau. Jei patinka, tai puiku lotuliukas.gif
Kažkoks LT dainininkas, jei neklystu M.Mikutavičius dainų tekstus WC kuria biggrin.gif Sako,kad geriausiai gaunasi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2007 12 15, 12:18)
kadangi pati to niekad nepraktikuoju, tai labai nervuoja kai taip daro kitas žmogus.
o v kai kur nuėjus į svečius galima rast tualete prikrauta žurnalų, knygų...
kaip jums tai?

taip mes su MB skaitom tualete thumbup.gif .ir nieko blogo tame nematom biggrin.gif
Atsakyti
Kas knygas, zurnalus....o kai kas ir kompus nesiojasi lotuliukas.gif
Atsakyti
Kartais ir aš paskaitau, bet kai "skaitoma" 30-40 min doh.gif o paskui girdi ilgą aerozolio puškimą, o pačios kojos kryžium stovi doh.gif jau geriau į kriauklę pasisioti, nei tokion dvokynėn eiti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Srx @ 2009 01 20, 10:10)
Maniskis irgi pastoviai zurnalus WC skaito. Kartias net kompa (nesiojama) nusinesa  doh.gif

Fui laugh.gif . Negi namie maža vietos skaityt? Nesupratau ir nesuprasiu tokio skaitymo malonumo.
Atsakyti
Maniskis irgi megsta WC laikrascius, ar zurnalus pavartyti, nematau tame nieko blogo biggrin.gif jei zmogui patinka tegul, ar man gaila? biggrin.gif biggrin.gif naudingiau laika praleidzia, nei kad tik sedetu ir i durys ziuretu, geriau paskaityt smile.gif tokia mano nuomone biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2007 12 15, 11:18)
kadangi pati to niekad nepraktikuoju, tai labai nervuoja kai taip daro kitas žmogus.
o v kai kur nuėjus į svečius galima rast tualete prikrauta žurnalų, knygų...
kaip jums tai?

Super, man patinka rolleyes.gif dažnai skaitau tualete smile.gif
Atsakyti
Visada i tualeta tempiuosi bent programa pavartyti ax.gif
Atsakyti
įdomių nuomonių prisiskaičiau.
aš wc užtrunku kelias minutes. niekad nesinešu jokio skaitalo. nes priprasčiau ir apsigyvenčiau ten lotuliukas.gif
vyras irgi neskaito karsta.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu nori tai ir skaito. kur cia problema? nebent piktybiskai neuzleidzia sest ant unitazo kol neperskaito "Karas ir taika"? g.gif
Atsakyti
"skaitymas tualete, kaip reaguojate?" - o jus ka ten, irgi dalyvaujate procese, kad reikia butinai reaguoti? Kuom jums trukdo skaitantis zmogus? koks skirtumas kur jis skaito?
Atsakyti