Aš neskaitau, o kaip kiti nežinau. Jei patinka, tai puiku Kažkoks LT dainininkas, jei neklystu M.Mikutavičius dainų tekstus WC kuria Sako,kad geriausiai gaunasi
kadangi pati to niekad nepraktikuoju, tai labai nervuoja kai taip daro kitas žmogus.
o v kai kur nuėjus į svečius galima rast tualete prikrauta žurnalų, knygų...
kaip jums tai?
taip mes su MB skaitom tualete .ir nieko blogo tame nematom
Savo kelyje galim sutikti daug neadekvačių žmonių. Labai linkiu nesigadinti nuotaikos dėl to - tiesiog prisiminkit, kad tuos žmones tokiais pavertė aplinkybės, kurių jie nenugalėjo: alkoholis, narkotikai, stresas, nelaiminga santuoka, nekenčiamas darbas trisdešimt metų, ir t.t.
Kartais ir aš paskaitau, bet kai "skaitoma" 30-40 min o paskui girdi ilgą aerozolio puškimą, o pačios kojos kryžium stovi jau geriau į kriauklę pasisioti, nei tokion dvokynėn eiti
Maniskis irgi megsta WC laikrascius, ar zurnalus pavartyti, nematau tame nieko blogo jei zmogui patinka tegul, ar man gaila? naudingiau laika praleidzia, nei kad tik sedetu ir i durys ziuretu, geriau paskaityt tokia mano nuomone
kadangi pati to niekad nepraktikuoju, tai labai nervuoja kai taip daro kitas žmogus.
o v kai kur nuėjus į svečius galima rast tualete prikrauta žurnalų, knygų...
kaip jums tai?
"skaitymas tualete, kaip reaguojate?" - o jus ka ten, irgi dalyvaujate procese, kad reikia butinai reaguoti? Kuom jums trukdo skaitantis zmogus? koks skirtumas kur jis skaito?