P.S. Gera temele!!
P.S. Gera temele!!
Mano MB visada kažką skaitinėti turi WC, o aš kai ten pilna visokios literatūros irgi pavartau
Iš tikrųjų tai man ne laiko praleidimas su žurnalu rankoje ir tualete, bet kai žiūri į paveiksliukus tai lengviau atsipalaiduoji ir greičiau užbaigi reikalą
Turėjau aš vaikinuką, kuris su spauda tūlike užstrigdavo minimum 40min. Žiauriai nervino, nes per tokį laiką arba pats į wc užsimanai(o jis būna užimtas, tad tekdavo trypčioti ir kantriai laukti), arba jei kažkur ruošdavomės važiuoti, tai visada per tuos skaitymus vėluodavom visur
Tema tai tikrai originali
Tema tai tikrai originali
Maniskis taj sudoku zaidzia wc
Mano draugas taip pat varo mane iš proto (blogąja prasme) ilgiausiai sėdėdamas WC.
Man jau vien mintis apie tai kaip galima taip ilgai tokioj vietoj, tokioj atmosferoj (plika subine, esant tokiam aromatui,..) tupėt kelia šiurpą ir pasibjaurėjimą. Nesuprantu ką ten galima 30-40 min veikti. Atlieki reikalą, susitvarkai ir išeini. O jei problemos su vidurių užkietėjimu ar viduriavimu, tai jau reikia gydyt. Ir nežinau ar sugebėsiu su tokiu MB pomėgiu sustaikyti
man tai veinintele galimybe pabegti nuo namu
skaitciau skatau ir skaitysiu
tik atsibosta vyro klausymai ar tau nesm... ten sedet
tik atsibosta vyro klausymai ar tau nesm... ten sedet
Smagi tema prisijuokiau ne tas zodis
As irgi i tualeta nesuosi ka paskaitineti
o jei egzui ruosiuos tai kai prispiria noras lekiu su visais konspektais
bet man labiausiai patiko kur loptopa tempiasi
reiks isbandyti matyt
aš skaitau
seniau pas tėvus ir pasilikdavau žurnalą ant lentynėlės, dabar nebepalieku.
pas mus wc irgi su zurnalais (GEO, Zmones, SA...) tai karta darant tusa, visi sveciai ejo i wc ir ten uztrukdavo po 20min
prisijuokem,nes iseja komentuodavo ka skaite
prisijuokem,nes iseja komentuodavo ka skaite
Pasirodo tokiu zmoniu yar ir labai daug.
nekreipiu demesio
kiek pamenu tetis tualete vonioj skaitydavo ir vyras lygiai taip pat
tiesa sakant ir pati putu vonioj megstu koki zurnaliuka paskaityt kol putu nebelieka ar vanduo atsala