Įkraunama...
Įkraunama...

skaitymas tualete

QUOTE(Išdykus @ 2009 04 26, 17:20)
Kartais ir aš paskaitau, bet kai "skaitoma" 30-40 min  doh.gif o paskui girdi ilgą aerozolio puškimą, o pačios kojos kryžium stovi  doh.gif jau geriau į kriauklę pasisioti, nei tokion dvokynėn eiti  cool.gif

thumbup.gif prajuokinai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 05 14, 14:54)
"skaitymas tualete, kaip reaguojate?" - o jus ka ten, irgi dalyvaujate procese, kad reikia butinai reaguoti? Kuom jums trukdo skaitantis zmogus? koks skirtumas kur jis skaito?

Ale kartais kai užsiskaitai žmogus, tai ir eilės kaip maximoj susidaro lotuliukas.gif , va tada trukdo.
Atsakyti
QUOTE(Išdykus @ 2009 04 26, 19:20)
Kartais ir aš paskaitau, bet kai "skaitoma" 30-40 min  doh.gif o paskui girdi ilgą aerozolio puškimą, o pačios kojos kryžium stovi  doh.gif jau geriau į kriauklę pasisioti, nei tokion dvokynėn eiti  cool.gif

cia tai geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
pas mus seimoj toki pasedejima praktikuoju tik as. uzsidarau sau ramiai ir perzvelgiu visas naujienas. tai vienintele vieta, kur gali pabuti vienas ir niekas neerzins. ilgiausiai gal 15min uzsibunu, bet cia retai tokie skaitymai buna (priklauso nuo straipsnio ilgumo, idomumo).
nematau tame nieko blogo. anksciau net egzaminams ten ruosdavausi. ziema tai dar ir pasisildau gyvatuka apsikabinus biggrin.gif
Atsakyti
Maniškis be žurnalo ar laikrascio gan retai eina i vietele irnesakyk.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redmoonde: 15 gegužės 2009 - 21:05
kartais praktikuoju tokį dalyką. bet tik tuomet jei laikas spaudžia, tai ir tempiuosi į sosto kambariuką kokią knygelę, bet šiaip, geriau jau užsiimti spoksojimu į lubas ten, galvą pailsinti nuo visko lotuliukas.gif o nuėjus į svečių wc yra fun rasti kokios literatūros lentynėlę, tik va, kokio baliuko metu jei susidaro ten eilutės, tai negerai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes su vyru išvis "išpindėję", eidami į tuoletą ilgesniam laikui laptopą pasiimam lotuliukas.gif Aš dar mėgstu galvosūkių žurnalą nusinešti.
Atsakyti
Mes irgi tempiames laikrascius,zurnalus i wc.nieko blogo tame nematau biggrin.gif
Atsakyti
Mano mamos dabartinis vyras, tai kai nueina, tai be val, pusantros, neiseis, ziuriu ir sesuo sita ima "paveldet" lotuliukas.gif Todel dabar isigytame name turi po du tuoletus, nes budavo neymanoma rolleyes.gif
Atsakyti
as sapnininka tualete laikau:)
Atsakyti
QUOTE(uogyteG @ 2009 05 24, 20:35)
as sapnininka tualete laikau:)

thumbup.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Pas mus buvusiam bute - skaitymas wc atsirado - kai šunį nusipirkom - ir teko žurmalus išnešt saugion uždaromon vieton - nes daugiau durų niekur nebuvo lotuliukas.gif kai klakus viduriu užkietėjimas - praverčia .
Atsakyti
Pas mus tualete yra kalendorius su nuplesiamais lapeliais. Labai naudinga. Visom prasmem.
Atsakyti