Įkraunama...
Įkraunama...

skaitymas tualete

Na biblijai, gal ir ne vieta wc, bet "Zmones" labai vykes pasirinkimas thumbup.gif Ka i lubas ziuret, tai jau geriau zurnala ar laikrasty pravers biggrin.gif bent kiek apsisvieti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra19 @ 2009 08 25, 21:23)
lotuliukas.gif  gera temuke mano vyrioka sir taip ilagam uzstringa tulike tai jei darir skaitytu tai kokia val neislystu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif o as tai kartais paskaitau thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif labai rami vietele 4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif na maniškis taip pat ilgam užstringa,tai jei paduok kokį laikraštį,tai dar ilgiau procesas užtruks lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Fyja @ 2009 08 31, 23:15)
Skaitymas tulike ir hemorojus-neiskyriama poprele

????????????
Atsakyti
kai pirkau stova popieriui, tai rinkau su dalimi gazietom susideti. Jeigu zmogus skaito tulike, tai kas cia blogo jus man paaiskinkite, kodel tureciau liepti vyrui atsisakyti sio savo iprocio...jau ir pati pastebiu,kad ant smugio koki kryziazodi issprendziu biggrin.gif
Atsakyti
Aš savo MB papasakojau istoriją kaip vienas jaunas vyrukas įsitaisė hemorojų, nes tualete biblioteką buvo įsirengęs lotuliukas.gif nepadėjo doh.gif lotuliukas.gif O istorija tikra, beje tas vyrukas nuo to hemorojaus vargšas ir numirė unsure.gif (tfu tfu tfu).... iš tiesų tas ilgas sėdėjimas jei tik šiaip laikraščius skaitant tai nieko baisaus, bet tai gali būti ir ligos simptomas, kuriuos vyrai ypač linkę slėpti unsure.gif
Atsakyti
Ir as skaitau, ir MB skaito, ir pas tevus visada tulike laikrasciu padeta, dabar kai pagalvojau kad ir pas MB seseri... Seimos bruozas matyt lotuliukas.gif Dukra triju metu, skaityt dar nemoka, bet irgi buna knygute nesasi ax.gif
Atsakyti
Nu kas per nesąmonė šikant skaityt g.gif Smirda gi... Matyt aš to nesuprasiu. Gerai, kad mano šeimyna ir vaikai tuo irgi neužsiima
Atsakyti
QUOTE(grambolys @ 2009 09 21, 16:50)
Nu kas per nesąmonė šikant skaityt  g.gif  Smirda gi... Matyt aš to nesuprasiu. Gerai, kad mano šeimyna ir vaikai tuo irgi neužsiima

Na jei problemos su ilgom pastangom, t. y del sveikatos suprasciau...Bet suprantu ir kai sveiki skaito, geriausia vietele pabuti vieniem biggrin.gif Musu seimoje kiekvienas turime savo nuosavus kampus, kur pabuname vieni, tualetas tam nenaudojamas biggrin.gif
Atsakyti
Maniškis irgi skaito, žinau žmonių, kurie net Tetriu tulike žaidžia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na maniskis tai labai megejas, ispradziu buvo labai keista, bet po truputi priprantu, na jei jam taip patinka fekaliju kvapelis tai tegu uosto negi gaila lotuliukas.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grambolys @ 2009 09 21, 15:50)
Nu kas per nesąmonė šikant skaityt  g.gif  Smirda gi... Matyt aš to nesuprasiu. Gerai, kad mano šeimyna ir vaikai tuo irgi neužsiima

Dabar tualetuose kondicionieriai yra, zmones smarveje tikrai nesedi... Bet as ne apie tai...
Pamenu toks ivykis vaikysteje buvo. Sekmadienio vakaras, o namai pilni sveciu, suaugusiu ir vaiku. Man kita diena per pirma lietuviu kalbos pamoka eilerasti mintinai deklamuoti, ir tokie netrumpa doh.gif O susikaupti per toki triuksma nerealu doh.gif Tai ka, as uz knygos ir i tulika. Ismokau per kokias 15-20 minuciu bigsmile.gif
Atsakyti
visiskai nematau tame problemos. Juk net posakis yra, kad namie yra dvi vietos kur vyras gali pabuti vienas, tai rusys (jei toks yra) ir wc biggrin.gif Na is tiesu, stengiuosi nenurodineti zmonem kaip gyventi ir kur skaityti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2009 08 28, 14:57)
Aš tai irgi tos versijos laikausi, kad gal kai skaitai, tai labiau atsipalaiduoji  biggrin.gif  Aš anksčiau neskaitydavau tualete spaudos, tik neseniai pradėjau, o va visokiausias etiketes tai visada, nuo mažens biggrin.gif anksčiau tai būdavo oro gaiviklio dusėtį mintinai žinodavau biggrin.gif

As irgi visas etiketes perskaitau: gaiviklių, valiklių doh.gif
Atsakyti