Na biblijai, gal ir ne vieta wc, bet "Zmones" labai vykes pasirinkimas
Ka i lubas ziuret, tai jau geriau zurnala ar laikrasty pravers
bent kiek apsisvieti
QUOTE(ausra19 @ 2009 08 25, 21:23)
Papildyta:
QUOTE(Fyja @ 2009 08 31, 23:15)
Skaitymas tulike ir hemorojus-neiskyriama poprele
????????????
Aš savo MB papasakojau istoriją kaip vienas jaunas vyrukas įsitaisė hemorojų, nes tualete biblioteką buvo įsirengęs
nepadėjo
O istorija tikra, beje tas vyrukas nuo to hemorojaus vargšas ir numirė
(tfu tfu tfu).... iš tiesų tas ilgas sėdėjimas jei tik šiaip laikraščius skaitant tai nieko baisaus, bet tai gali būti ir ligos simptomas, kuriuos vyrai ypač linkę slėpti
Ir as skaitau, ir MB skaito, ir pas tevus visada tulike laikrasciu padeta, dabar kai pagalvojau kad ir pas MB seseri... Seimos bruozas matyt
Dukra triju metu, skaityt dar nemoka, bet irgi buna knygute nesasi
Nu kas per nesąmonė šikant skaityt
Smirda gi... Matyt aš to nesuprasiu. Gerai, kad mano šeimyna ir vaikai tuo irgi neužsiima
QUOTE(grambolys @ 2009 09 21, 16:50)
Smirda gi... Matyt aš to nesuprasiu. Gerai, kad mano šeimyna ir vaikai tuo irgi neužsiima
Na jei problemos su ilgom pastangom, t. y del sveikatos suprasciau...Bet suprantu ir kai sveiki skaito, geriausia vietele pabuti vieniem
Maniškis irgi skaito, žinau žmonių, kurie net Tetriu tulike žaidžia
Na maniskis tai labai megejas, ispradziu buvo labai keista, bet po truputi priprantu, na jei jam taip patinka fekaliju kvapelis tai tegu uosto negi gaila
QUOTE(grambolys @ 2009 09 21, 15:50)
Dabar tualetuose kondicionieriai yra, zmones smarveje tikrai nesedi... Bet as ne apie tai...
Pamenu toks ivykis vaikysteje buvo. Sekmadienio vakaras, o namai pilni sveciu, suaugusiu ir vaiku. Man kita diena per pirma lietuviu kalbos pamoka eilerasti mintinai deklamuoti, ir tokie netrumpa
visiskai nematau tame problemos. Juk net posakis yra, kad namie yra dvi vietos kur vyras gali pabuti vienas, tai rusys (jei toks yra) ir wc
Na is tiesu, stengiuosi nenurodineti zmonem kaip gyventi ir kur skaityti
QUOTE(Aurore_ @ 2009 08 28, 14:57)
Aš tai irgi tos versijos laikausi, kad gal kai skaitai, tai labiau atsipalaiduoji
Aš anksčiau neskaitydavau tualete spaudos, tik neseniai pradėjau, o va visokiausias etiketes tai visada, nuo mažens
anksčiau tai būdavo oro gaiviklio dusėtį mintinai žinodavau 
As irgi visas etiketes perskaitau: gaiviklių, valiklių