Įkraunama...
Įkraunama...

skaitymas tualete

jei sedet tulike, tai sedet, o ne skaityt, schmoll.gif g.gif
Atsakyti
Pati kartais apsisvieciu...Nieko blogo nematau sitame reikale ax.gif
Atsakyti
aš tai ne....biggrin.gif o mano brangusis tai negali beknygos ar žurnalo...biggrin.gif bet buvo ir man sykį,svečiuose buvau o ten kad prikrauta visko,o ant viršaus žargonų žodynėlis buvo,paemiau pavartyt,ir kai užsisėdėjau tai užsisėdėjau,o jau juoko man tada buvo.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skaiiistė: 29 lapkričio 2009 - 13:25
o kodel gi ne? g.gif
pas mus seimoje iprata wc zurnala gulinti pamatyt,nes tik ten tebuna laiko paskaityti biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Oi gera ir is dalies juokinga tema !!!! lotuliukas.gif Siaip tulike sededama daznai paskaitineju biggrin.gif
Atsakyti
Labai pati megstu, wc visada guli keli naujausi zurnalai nes tik ten juos ir perverciu biggrin.gif vyras taip pat...
nesudaro nepatogumu tai net nemaniau kad reikia kazka daryti,kad to nebutu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(virguliuke @ 2009 12 08, 09:18)
o kodel gi ne? g.gif
pas mus  seimoje iprata wc zurnala gulinti pamatyt,nes tik  ten tebuna laiko paskaityti biggrin.gif

drinks_cheers.gif o ir šiaip kam laiką be reikalo švaistyt biggrin.gif
Atsakyti
Aš nesuprantu, ką tiek turi veikti wc, kad dar spėtum laikraščius, žurnalus skaityt ax.gif Man maloniau skaityti kambary biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deisy: 09 gruodžio 2009 - 14:38
QUOTE(Dendis @ 2009 12 09, 11:26)
drinks_cheers.gif o ir šiaip kam laiką be reikalo švaistyt  biggrin.gif

drinks_cheers.gif user posted image
pilnai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
tai turbut vienintele vieta,kur vyras skaito moteriskus ziurnalus biggrin.gif
Atsakyti
nesu priesiska siuo klausimutieisgio to nesuprantu.tikrai..kam skaityt wc? wc-padarai gamtinius reikaliukus ir bek laukan..
nors daugelis vyru taip daro... g.gif
as skaitau nebent tik mirkdama vonioj biggrin.gif
Atsakyti
As pati skaitau. Arba sudoku mobiliake zaidziu. Esu ir nesiojama kompa nusinesus.
Nu juk laikas - pinigai smile.gif
Atsakyti