Įkraunama...
Įkraunama...

skaitymas tualete

Mano mama mėgsta paskaityt arba su telefonu pažaist biggrin.gif Aš tai ne, padarai reikalą ir eini lauk 4u.gif
Atsakyti
hihihi.gif .. ir tada atbega pikta sese, apsaukia broli uz tai kad sedi tulike valanda laiko ir neleidzia atlikt kitiems seimos nariams gamtiniu reikalu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As kai mokausi ka nors - formules,kitu kalbu zodzius,ar kokia eilerascio analize apgalvoju - nesuos su savim lapa ir mokaus ten biggrin.gif Nedaug ten ka speju ismokt per kelias minutes bet vis..Kazkaip vis geriau nei plyteles apziurinet lotuliukas.gif O zurnalams ir knygoms yra kitos vietos- vonia,autobusas,koks nors laukiamasis lotuliukas.gif
Atsakyti
visos problemios del to, kad zmones yra ziaaauriai linke vienas kitam primesti, ka deveti, ka valgyti, netgi kaip ant tuliko sedeti...paskui stebisi, kad seimos isyra.... DUOKITE VIENI KITIEMS LAISVE!!
Atsakyti
aš ir pati paskaitinėju ką nors iš ten esamo biggrin.gif arba su telefonu pažaidžiu ax.gif
Atsakyti
ačiū dievui nesugalvoja maniškis tulike ko nors skaityti ir taip ilgai ten užtrunka, o jei dar užsiskaitytų ką nors lotuliukas.gif
Atsakyti
Skaitau rolleyes.gif Musu seimoje visi taip daro lotuliukas.gif
Atsakyti
fainai:) MB vienam tulike netgi lentynele padare, kad knygos ir zurnalai ant zemes nesimetytu. As pati irgi kartais speju ka nors perskaityt, nors ten beveik visi skaitiniai MB:)
Atsakyti
Anksciau dar klausdavau MB "ar viskas gerai?", nes niekas mano seimoje tokio iprocio neturejo blink.gif doh.gif Dabar tai nekreipiu demesio, jei paciai tuo metu neprireikia blush2.gif 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
blogiau kai MB kompa nusinesa, tai sedi paskui kol batareika nuseda, pasiilgt speju:))
Atsakyti
QUOTE(double_cat @ 2009 12 31, 18:31)
blogiau kai MB kompa nusinesa, tai sedi paskui kol batareika nuseda, pasiilgt speju:))

man tai panašu į vidurių užkietėjimo problemą unsure.gif
Atsakyti
Paskutiniu metu MB nebeturi ko skaityti, tai jau net reklamas nesasi biggrin.gif laugh.gif
Atsakyti