Įkraunama...
Įkraunama...

skaitymas tualete

nei as nei vyras neskaitom, ten einam kitu reikalu atlikt
gal pavalgyt nusineskit irgi laiko sutaupysit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deresa: 02 sausio 2010 - 19:48
man tai kazkaip neteko skaityti tualete biggrin.gif kiek zinau ir vyras neskaito ,nes per ilgai neuzsibuna ir knygu ar laikrasciu nesinesa lotuliukas.gif bet pas viena zmogu teko tualete matyti kryziazodziu zurnalu - tai pagalvojau,kad gal naudoja vietoj tualetinio popieriaus ,bet apsidairiau ,tai to gerio buvo prikrauta bigsmile.gif pasirodo zmogelis kryziazodzius sprendzia uzsidares doh.gif
Atsakyti
Tetis i WC su knyga eina.... doh.gif valandai...ir po to kvapelis irgi - kaip po valandos! Neisgyvendinama yda ar hobis! blink.gif Ir taip visa gyvenima.... sako: einu pagalvoti! doh.gif ir juokiasi is musu visu reiksmingai susiraukusiu! schmoll.gif tongue.gif
Atsakyti
ir MB ir as megstam paskaityti ten biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
nei aš nei MB ten neskaitom smile.gif
Atsakyti
maniskis tualete laikrascius skaito arba kryziazodzius sprendzia.As nedarau to schmoll.gif man neprijmtina,bet ant vyro uz tai tikrai nepykstu,nors man tai kaskoks durnas iprotis atrodo cool.gif
Atsakyti
Na mūsų šeimoje skaitytoja esu aš biggrin.gif Ir į tualetą su laikraščiu ar žurnalu einu aš, o vyras iš manęs dėl to dažnai juokiasi blush2.gif Nors tiesa pasakius nematau tame nieko blogo rolleyes.gif
Atsakyti
maniskis ten arba sudoku sprendzia arba "ji"zurnala skaito biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miolanda @ 2010 01 09, 23:23)
Na mūsų šeimoje skaitytoja esu aš  biggrin.gif  Ir į tualetą su laikraščiu ar žurnalu einu aš, o vyras iš manęs dėl to dažnai juokiasi  blush2.gif Nors tiesa pasakius nematau tame nieko blogo  rolleyes.gif

Ir musu seimoje tas pats smile.gif su rimta knyga i tubzika neikad neeiciau, bet su laikrasciu-laisvai smile.gif)) valandu valandas nesedziu, mano rekordas - 20 minuciu smile.gif) Tikrai nemanau, kad tai blogas iprotis, kurio neimanoma priimti smile.gif)
Atsakyti
teigiamai,megstu kartais 'apsisviesti' ar pazaisti su telefonu tualete, nekasdiena,bet pasitaiko... rolleyes.gif vyras taip pat kartais uzsuka su kokiu zurnalu. kazkaip nepatogumu tai nesukelia niekam...
Atsakyti
pati mėgstu paskaityti tai nematau čia nieko blogo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
As gamtinius reikalus atlieku labai greitai, max 2 min. Tai nebent pavadinima speciau perskaityti lotuliukas.gif Bet mano vyras biski "letesnis" sitam reikale, tai su knyga ji pamacius traukiant i tualeta, patapo normalu... biggrin.gif Nematau problemos tame smile.gif
Atsakyti