Įkraunama...
Įkraunama...

skaitymas tualete

Aš nesuprantu skaito kol pakakoja ar ir jau pakakojus?
Jeigu labai pripranti prie skaitymo tualete patarimas - pradėk skaityti kambaryje tada suveiks instinktas, kad tu tualete ir reikaliukas pajudės, tada spėsi nueiti į tualetą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellia @ 2012 01 31, 11:17)
Paskaiciau kai kuriu atsiliepimus ir man baisiai geda pasidare  doh.gif  pas mus tualete visada bent keli zurnalai buna padeti, maniskis tai labai megsta paskaityti ten uzsidares, as tiek neissedziu bet retkarciais perverciu zurnaliukus  biggrin.gif

kodel geda? blink.gif man tai normalu biggrin.gif as visus savo zurnalus laikau tulikuose 4u.gif

QUOTE(Magda Marta @ 2012 02 02, 12:52)
Pamenu, skaitinėjau šią temą prieš metus kitus ir žvengiau balsu iš kai kurių komentarų  biggrin.gif
Užtat dabar, kai pačios vyras užvedė šią madą, tai nebejuokinga. Tiesiog žiauriai erzina, o svarbiausia, paprašau, kad neskaitytų tulike, tai klausia ramiu tonu: o kodėl?  unsure.gif  Nu bliamba, nesupranta, kad ne vienas gyvena, kitiems irgi gali reikėt į wc. Norisi  gun_bandana.gif  jį už tai.. Dar mat paaiškint šimtąjįkart "kodėl" reikia..

tai cia beda, kai vienas wc namie 4u.gif suprantama 4u.gif

QUOTE(Magic_ @ 2013 01 28, 10:56)
Nesuprantu kame čia problema smile.gif

O jei vyras jums draustų vonioj gulint skaityt žurnalą/knygą?

smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
B neskaito - zaidzia zaidimus per telefona biggrin.gif paklausiau, kodel - sako: dvigubas malonumas, zaist malonu, kaku daryt malonu, o kartu-dar maloniau lotuliukas.gif
Atsakyti
Kas per šlykštynė... skaityt tualete. Namie visom iškaglėm kariauju kad to nebūtų. Nu kuo ta knyga ar žurnalas nusikalto kad ji tik tulike vartyt galima
Atsakyti
Nematau nieko blogo šiame reikale. Jei yra saikas ir protas, tai viskas pakenčiama biggrin.gif
Atsakyti
Del sito iprocio vienai giminaitei neduodu savo knygu. O kai apsilanko ir zurnalus padedu toliau nuo akiu. Nes isitaiso tulike kokiai valandai,nors namai pilni sveciu,ir eilute uz duru susidaro doh.gif
Atsakyti
Kadangi namie ne vienas tulikas, nekeliu veju del skaitymo, tik prasau nepalikti ten kur nors numesto skaitalo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamukas71 @ 2013 06 20, 14:20)
patarimas - pradėk skaityti kambaryje tada suveiks instinktas, kad tu tualete ir reikaliukas pajudės, tada spėsi nueiti į tualetą biggrin.gif

lotuliukas.gif

pas mano uošvius tualete pusę bibliotekos gyvena - knygos ant staliukų, grindų, kėdžių... Žodžiu, visur, kur yra vietos. Kartais juokinga, kai paprašius vienos ar kitos knygos, ji atnešama iš tualeto, o kita vertus net nelabai malonu tą knygą ir imti, kai žinai, kad žmogus valydamasis užpakalį ją grabinėjo ax.gif Ir šiaip aš tokia gan pedantiška, tai žinau, kiek ten tualete bakterijų yra, tai man kažkaip labai jau fui visas šis reikalas atrodo. Ačiū Dievui, vyras nors ir sėdi ilgokai WC, bet tikrai neskaito, tai nėra jokių problemų pasidalinti vienu tualetu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta L. @ 2013 07 17, 12:46)
lotuliukas.gif

pas mano uošvius tualete pusę bibliotekos gyvena - knygos ant staliukų, grindų, kėdžių... Žodžiu, visur, kur yra vietos. Kartais juokinga, kai paprašius vienos ar kitos knygos, ji atnešama iš tualeto, o kita vertus net nelabai malonu tą knygą ir imti, kai žinai, kad žmogus valydamasis užpakalį ją grabinėjo  ax.gif Ir šiaip aš tokia gan pedantiška, tai žinau, kiek ten tualete bakterijų yra, tai man kažkaip labai jau fui visas šis reikalas atrodo. Ačiū Dievui, vyras nors ir sėdi ilgokai WC, bet tikrai neskaito, tai nėra jokių problemų pasidalinti vienu tualetu.  smile.gif

Feee, man tai nesuprantama kaip ten galima sėdėti ir skaityti. Kaimyną tokį bendrabutyje jaunystėje turėjom ph34r.gif
FUI ax.gif
Atsakyti
Nematau aš čia nieko blogo. Pati mėgstu tualete žurnalus pavartyti... ax.gif biggrin.gif O kai tualete prispaudžia rimtas reikalas, tai geriau kokią knygą ar žurnalus pavaryti, nei plyteles ar dar ką skaičiuot biggrin.gif
Atsakyti
iPad'a nesasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nice1 @ 2013 09 02, 15:19)
iPad'a nesasi  biggrin.gif

lotuliukas.gif Nujoviškai
Atsakyti