Jeigu labai pripranti prie skaitymo tualete patarimas - pradėk skaityti kambaryje tada suveiks instinktas, kad tu tualete ir reikaliukas pajudės, tada spėsi nueiti į tualetą
QUOTE(Amellia @ 2012 01 31, 11:17)
Paskaiciau kai kuriu atsiliepimus ir man baisiai geda pasidare
pas mus tualete visada bent keli zurnalai buna padeti, maniskis tai labai megsta paskaityti ten uzsidares, as tiek neissedziu bet retkarciais perverciu zurnaliukus 
kodel geda?
QUOTE(Magda Marta @ 2012 02 02, 12:52)
Pamenu, skaitinėjau šią temą prieš metus kitus ir žvengiau balsu iš kai kurių komentarų
Užtat dabar, kai pačios vyras užvedė šią madą, tai nebejuokinga. Tiesiog žiauriai erzina, o svarbiausia, paprašau, kad neskaitytų tulike, tai klausia ramiu tonu: o kodėl?
Nu bliamba, nesupranta, kad ne vienas gyvena, kitiems irgi gali reikėt į wc. Norisi
jį už tai.. Dar mat paaiškint šimtąjįkart "kodėl" reikia..
Užtat dabar, kai pačios vyras užvedė šią madą, tai nebejuokinga. Tiesiog žiauriai erzina, o svarbiausia, paprašau, kad neskaitytų tulike, tai klausia ramiu tonu: o kodėl?
tai cia beda, kai vienas wc namie
QUOTE(Magic_ @ 2013 01 28, 10:56)
Nesuprantu kame čia problema
O jei vyras jums draustų vonioj gulint skaityt žurnalą/knygą?

O jei vyras jums draustų vonioj gulint skaityt žurnalą/knygą?
Nematau nieko blogo šiame reikale. Jei yra saikas ir protas, tai viskas pakenčiama
Del sito iprocio vienai giminaitei neduodu savo knygu. O kai apsilanko ir zurnalus padedu toliau nuo akiu. Nes isitaiso tulike kokiai valandai,nors namai pilni sveciu,ir eilute uz duru susidaro
QUOTE(mamukas71 @ 2013 06 20, 14:20)
patarimas - pradėk skaityti kambaryje tada suveiks instinktas, kad tu tualete ir reikaliukas pajudės, tada spėsi nueiti į tualetą 
pas mano uošvius tualete pusę bibliotekos gyvena - knygos ant staliukų, grindų, kėdžių... Žodžiu, visur, kur yra vietos. Kartais juokinga, kai paprašius vienos ar kitos knygos, ji atnešama iš tualeto, o kita vertus net nelabai malonu tą knygą ir imti, kai žinai, kad žmogus valydamasis užpakalį ją grabinėjo
QUOTE(Asta L. @ 2013 07 17, 12:46)
pas mano uošvius tualete pusę bibliotekos gyvena - knygos ant staliukų, grindų, kėdžių... Žodžiu, visur, kur yra vietos. Kartais juokinga, kai paprašius vienos ar kitos knygos, ji atnešama iš tualeto, o kita vertus net nelabai malonu tą knygą ir imti, kai žinai, kad žmogus valydamasis užpakalį ją grabinėjo
Feee, man tai nesuprantama kaip ten galima sėdėti ir skaityti. Kaimyną tokį bendrabutyje jaunystėje turėjom
FUI
Nematau aš čia nieko blogo. Pati mėgstu tualete žurnalus pavartyti...
O kai tualete prispaudžia rimtas reikalas, tai geriau kokią knygą ar žurnalus pavaryti, nei plyteles ar dar ką skaičiuot
iPad'a nesasi