Įkraunama...
Įkraunama...

Kai aš mažas buvau

Ir mano nepatinka, bet nu ir kas smile.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad ar patinka, ar nepatinka nuotraukeles - pamatysit kai bus rezultatai wub.gif 4u.gif
Tiesiog ne vios balsuotojos ivardina favoritus mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš radau NET DVI užuominas apie savo nuotrauką megalol.gif Nors ir nebuvo tiesiai sakoma, kad nuotrauka patiko - baisiai malonu, kad ji buvo pastebėta, susisiejo su kažkieno išgyventa patirtimi. O tai juk svarbiausia. Šiaip jau VISOS nuotraukos atspindi anų laikų realybę ir mums yra daug ką sakančios. Aš konkursą traktuoju ne kaip varžybas, o kaip parodą, kur tikslas - pats dalyvavimas. Juolab kad ir prizai tik simboliniai - galėtų jų ir išvis nebūti, ir tai nebūtų priežastis nedalyvauti mirksiukas.gif
Atsakyti
Super nuotraukeles thumbup.gif Visas alei vienos perziurejau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ir visos patiko 4u.gif
Atsakyti
As issiunciau ne savo, o savo busimo vyro vaikystes foto su uzrasu "Uzauges busiu kareivelis".. Nes mano vaikystes foto visos pas mama, o as toli nuo jos gyvenu, bet reikes butinai kada parsivesti smile.gif
Atsakyti
Kajote, apkirpk savo nuotraukytės juodą foną aplinkui ir iš naujo pildyk paraišką. Lauksim nuotraukytės, ji tikrai šauni.
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2005 03 22, 19:05)
Kajote, apkirpk savo nuotraukytės juodą foną aplinkui ir iš naujo pildyk paraišką. Lauksim nuotraukytės, ji tikrai šauni.

O, kaip is naujo uzpildyti, kad nera paraiskos??? g.gif
Atsakyti
Tavo nuotraukytė prie "neužpildytų "rasi. Iš ten gali pakeisti. smile.gif
Atsakyti
Malonu, kad mano ideta nuotraukyte sulauke demesio 4u.gif
Siap pradzioje sios temikes prasiau leidimo ideti savo vyro nuotrauka, taigi ja ir idejau.. Sioje foto (oplia-lia-lia kokia gili balia-lia-lia) pavaizduotas mano vyras (ne as!) su mano uosviene.. Taigi nuotrauka tikrai is seimininio albumo, ne is zurnalo.. man paciai labai patinka si nuotraukyte, padidnta puosia mano buto siena 4u.gif Kadangi nuotraukoje pavaizduotas forumo dalyvio tevelis ir vyras, tai pagalvojau, kad tikrai galiu ja deti (nes panasumai su vaiku akivaizdus mirksiukas.gif ).. Bet jeigu foto bus diskvalifikuota nesupiksiu smile.gif Kam vis dar nesitiki, kad foto nepavogta is zurnalo apsilankykite musu skyrelyje ir paliginkite (beje si foto buvo ideta taip pat ten ir gana senoka)..

Beje, man paciai laaabai patiko nuotraukos su "kaimiska" tematika, matyt vaikystes nostalgija, super foto "vaiku raudos", "vistas ganiau", labai patiko mazius maneze "gerai jums laisveje", tokios akys liudnos i laisve nori.. labai faina 'obana" mergaite su skarele ir tokiu naglu feisu biggrin.gif .. ir ta kuri "dar duokite, suvalgysiu" - kazin kaip dabar mamyte atrodo? smile.gif , o "plike" kokia prikolna, o nat puodo tongue.gif .. nu visas ne isvardinisu.. visos patinka.. Man jos kelia nostalgija ne tik vaikystei, bet ir Lietuvai, babanes kaimui.. labai saunus konkursas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMama @ 2005 03 22, 20:26)
Tavo nuotraukytė prie  "neužpildytų "rasi. Iš ten gali pakeisti. smile.gif

SuperMama, nelabai suprantu kaip galiu pakeisti blush2.gif Gal galit smulkiau paiskinti?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Na ka bandau ir as dalyvaut pirma kart biggrin.gif

Juokingiausia man tai du vaikuciai istremti i kaima biggrin.gif , na tiesiog ne tik nuotraukyte bet ir pavadinimas labai juokingas... o daugiau tai net sunku isrinkt, visos savaip idomios 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Strielka: 22 kovo 2005 - 23:20
Tikrai labai daug graziu nuotraukyciu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Bus sunku isrinkti geriausia doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti