Įkraunama...
Įkraunama...

Skiriamės (V dalis)

man tarp koju toks voratinklis,kad neatskirsi kas ten is tikruju... lotuliukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif , koks voratinklis? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
gerai,kad radau jusu temele,neblogai cia linksminates...
Papildyta:
QUOTE(rr @ 2007 12 27, 23:04)
thumbup.gif , koks voratinklis? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kadangi maniskis,gal jau reiketu sakyti eks,labai audringai atlikinejo naturalu gamtos poreiki su savo eks zmonele,tai mane buvo pamirses,o as durne laukiau,laukiau...taigi, voratinklis ir uzsitrauke belaukiant... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Jau paverkėm, dabar atėjo laikas ir pasilinksminti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 27, 22:03)
Tu tik pažiūrėk, sachar, kiek skaitančių, bet nė vienos rašančios lotuliukas.gif , matyt, išsigando, kalbos kultūros lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif As ir stebiuos, vis laukiu gal kas pasireiks, bet tyla tesias lotuliukas.gif

QUOTE(baltimore @ 2007 12 27, 22:03)
man tarp koju toks voratinklis,kad neatskirsi kas ten is tikruju... lotuliukas.gif

g.gif man ir idomu kas cia per variantas blush2.gif

QUOTE(baltimore @ 2007 12 27, 22:07)
gerai,kad radau jusu temele,neblogai cia linksminates...

kadangi maniskis,gal jau reiketu sakyti eks,labai audringai atlikinejo naturalu gamtos poreiki su savo eks zmonele,tai mane buvo pamirses,o as durne laukiau,laukiau...taigi, voratinklis ir uzsitrauke belaukiant... doh.gif  doh.gif  doh.gif

Dazniau uzsuk mirksiukas.gif

Ach stai kaip lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif manes gal ir toks likimas laukia g.gif nors abejoju lotuliukas.gif
Atsakyti
pritariu tau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 27, 22:08)
Jau paverkėm, dabar atėjo laikas ir pasilinksminti lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Na bet man vis akele link to sarasiuko apacioj traukia blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Čia visų toks likimas laukia lotuliukas.gif , arba reiks pirkti meistriukus
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 27, 22:13)
Čia visų toks likimas laukia lotuliukas.gif , arba reiks pirkti meistriukus

Na su tais meistriukais sudetingas atvejis is tikro g.gif Kazkada su draugem uzsukom pasizvakgyt, tai ten tookiu yra blush2.gif doh.gif ir su spigliukais ir be, kai nezinai ko reikia, tai nors kolekcionuok, kol atrasi svajoniu meistriuka blush2.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
noreciau isbandyti koki meistriuka,nes dar neteko...toki Vilniaus Akropolyje buvau nusiziurejusi,bet jo kaina 360 lt. doh.gif doh.gif doh.gif ...pagailejau savo algos...
Atsakyti
QUOTE(baltimore @ 2007 12 27, 22:15)
noreciau isbandyti koki meistriuka,nes dar neteko...toki Vilniaus Akropolyje buvau nusiziurejusi,bet jo kaina 360 lt. doh.gif  doh.gif  doh.gif ...pagailejau savo algos...

Su spygliuaksi ar be? lotuliukas.gif

PS pagal kokius kriterijus rinkaisi? mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Tai gal įsigijam bendro naudojimo lotuliukas.gif
Atsakyti