Įkraunama...
Įkraunama...

Skiriamės (V dalis)

nu bet,mergos,jus cia ir pripliurpet,katastrofos jus doh.gif lotuliukas.gif sitiek laiko susivalge kol perskaiciau,o ziuriu,kad jau dingt nuo kompo teks doh.gif

Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 27, 22:17)
Tai gal įsigijam bendro naudojimo lotuliukas.gif

Rasykit kriterijus lotuliukas.gif reikia suderinti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(agno @ 2007 12 27, 22:17)
nu bet,mergos,jus cia ir pripliurpet,katastrofos jus  doh.gif  lotuliukas.gif  sitiek laiko susivalge kol perskaiciau,o ziuriu,kad jau dingt nuo kompo teks  doh.gif

Prasom atkreipti demesi i diskusijos tema lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Manau turėtų būti ne per trumpas, standus lotuliukas.gif
Toliau jūs mergytės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 27, 23:19)
Rasykit kriterijus  lotuliukas.gif reikia suderinti  lotuliukas.gif
Papildyta:

Prasom atkreipti demesi i diskusijos tema  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tema pati ta geresne thumbup.gif mes su padruzke kazkada ziurinejom internete meistrelius ax.gif tai uz visai priimtinas kainas yra pasirodo lotuliukas.gif galim susimesti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 27, 22:23)
Manau turėtų būti ne per trumpas, standus lotuliukas.gif
Toliau jūs mergytės lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif as tai noreciau be pirsteliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 27, 23:17)
Su spygliuaksi ar be?  lotuliukas.gif

PS pagal kokius kriterijus rinkaisi?  mirksiukas.gif  blush2.gif

jei rimtai ,tai pries dvejus metus,musu pazinciai,eks maniskis pasiule man nupirkti toki,nes buvo kazkada savo eks zmonai nupirkes ir tipo jai kaifas didziausias nuo jo budavo...taigi,nupedinome i sekso parduotuve Akropolyje,parode jis ta daikciuka...paciupinejau,tai jausmas kaip morka laikant rankose,nes toks kietas,man nepatiko,nors jo kaina 120 lt....tada pardaveja,pamaciusi,kaip as susiraukiau,pasiule dar nesenai atvezta naujiena...su elementais,leido rankose isbandyti kelis vibravimo greitumo tempus,labai naturalaus latekso,tikrai kaip tikras,buvau nustebusi...svelnus,ne gigantiskas...nepamenu gerai,bet manau galima ji prisitrvirtinti...yra net specialus lubrikantas kartu bei kazkokie priedai...jau tikrai neatsimenu...bet maniskiui pagailo tokios sumos pinigu,o as iki siol ji prisimenu ir vis dar jo noreciau... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(baltimore @ 2007 12 27, 23:15)
noreciau isbandyti koki meistriuka,nes dar neteko...toki Vilniaus Akropolyje buvau nusiziurejusi,bet jo kaina 360 lt. doh.gif  doh.gif  doh.gif ...pagailejau savo algos...

kažkada mes draugei norėjom padovanot. bet kai pamatėm, kad padoresnis nuo 2 šimtų prasideda, tai staigiai persigalvojom... išlankstėm iš baliono ir telefonų knygą padovanojom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agno @ 2007 12 27, 22:24)
tema pati ta geresne  thumbup.gif  mes su padruzke kazkada ziurinejom internete meistrelius  ax.gif  tai uz visai priimtinas kainas yra pasirodo  lotuliukas.gif  galim susimesti  lotuliukas.gif

As tai zalia, paaiskinkit man kaip juos rinktis blush2.gif nu man tai cia gilus tamsus miskas doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 27, 23:25)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif as tai noreciau be pirsteliu  mirksiukas.gif

jei teisingai supratau tai lotuliukas.gif
o as pageidauciau su navarotais kokiais nors ax.gif vis idomiau kazkas lotuliukas.gif
Atsakyti
bet kazkur skaitinedama nesamoniu skyrelyje radau pasisakymus,kad tas paprastesnis,be elementu vibravimo ir tik pats paciausias kotukas yra geresnis,nes tas vibravimas gali kirbinti per daug jautriai...nors manau,tada su tokiu gali ir be vibracijos pasibandyti...tik jeigu viename yra daugiau priedu,tai smagiau ir isbandyti...
Atsakyti
Kas dar kokių ypatingų norų ir pasiūlymų pateiks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baltimore @ 2007 12 27, 22:25)
...bet maniskiui pagailo tokios sumos pinigu,o as iki siol ji prisimenu ir vis dar jo noreciau... blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Cia ne pinigai vaidmeni turejo manau o vyriskumas lotuliukas.gif o tai padovanotu ir nebereiketu tau to brangiojo lotuliukas.gif

QUOTE(ruutka @ 2007 12 27, 22:25)
kažkada mes draugei norėjom padovanot. bet kai pamatėm, kad padoresnis nuo 2 šimtų prasideda, tai staigiai persigalvojom... išlankstėm iš baliono ir telefonų knygą padovanojom  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Na jus ir fantastiskos lotuliukas.gif
Atsakyti