Įkraunama...
Įkraunama...

Skiriamės (V dalis)

Jaučiu aš eisiu paieškoti to internetinio vyruko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 27, 22:30)
Jaučiu aš eisiu paieškoti to internetinio vyruko lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Pala cia kurio dabar? To su batareikom ar gyvo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sachar: 27 gruodžio 2007 - 22:32
gal jis turi internetiniu draugu g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gyvo, be baterijų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 27, 22:33)
Gyvo, be baterijų lotuliukas.gif

O as jau maniau blush2.gif doh.gif buciau siulius jo vaizdeli imesti i foruma lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (cia jei su batareikom butu)
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 27, 23:33)
O as jau maniau  blush2.gif  doh.gif buciau siulius jo vaizdeli imesti i foruma  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif (cia jei su batareikom butu)

gal tikrai kas turit kokio "batareikinio vyruko" nuotraukyte...
Atsakyti
įdomu nuo tų baterijų nebus trumpo sujungimo g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ? o aš manau, kad geriausias žaisliukas yra gyvas blush2.gif
Atsakyti
Gal kam vyro? blush2.gif

user posted image
Atsakyti
thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ruutka @ 2007 12 27, 23:35)
įdomu nuo tų baterijų nebus trumpo sujungimo  g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ? o aš manau, kad geriausias žaisliukas yra gyvas  blush2.gif

matai,gyvi mus paliko...nedristu uz kitas kalbeti,taciau as siuo metu likau ant ledo...kito artimiausiu metu nenusimato...taigi,nelieka tik blevyzgoti ir seile varvinti...
Atsakyti
Jis GYVAS lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

PS cia google ismete beieskant meistrelio paveiksleliu blush2.gif meistreliu dar neradau doh.gif
Atsakyti
Aš buvau radus, bet nedėjau lotuliukas.gif
Atsakyti