Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas (2 temelė)

Demokratija, o kokią vielą tu naudoji, ir kaip ją paslėpei?

- aš kažkaip, kai kyla idėjų su erdvinėm figūrom iš vielos, niekaip nerandu tinkamos vielos- ta plona floristinė- per plona, storesnė floristinė- per minkšta, dar būna floristikose tokia labai stora ( beveik kaip laidas) ir labai minkšta, visokių spalvų- bet ji labai brangi, ir tokiam dideliam rutuliui, man regis, būtų per minkšta, - o kokią tu naudojai?

Kartais man atrodo, kad būtų paprasčiau paimti kokių storų siūlų ar popierinę virvutę, išmirkyti ją lipalo klijuose, ir paėmus kokį pripučiamą kamuolį ar balioną apie jį apvynioti, išdžiūvus išleisti orą iš baliono ar kamuolio, ir gal gautųsi kas nors panašaus į vielinį karkasą g.gif - nes įtariu, kad iš vielos išgauti rutulio formą sunkoka- kita vertus, jei iš virvučių daryti, ar nereiks labai tankiai jų vynioti, kad rutulys nesukiužtų g.gif O tankiai suvyniojus- vaizdas bus ne tas...

O kaip tu, paslėpei tą vielą? Klijavai tas vyteles ant jos, ar kaip kitaip? Ir ji teipuota baltu teipu, skirtu augalų kotams?
Atsakyti
user posted image

Sveikos, priduodu savo savaitgalio darbus blush2.gif

user posted image

user posted image

Antroji mašina - viskas taip pat, tik gėlės atvirkčiai, žalsvi kupsteliai, aplink baltos chrizantemos. Nekeliu nuotraukos, nes dukra fotografavo mašinas (mamai ne iki foto buvo), tai ne kažin kas gavos, va matot, kad per pusę nuotraukos mašinos žibintas. ax.gif
Atsakyti
Kaleda thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai grazu thumbup.gif
Automobilio papuosimas good.gif o lipukus pirkai skirtus automobiliams ?? g.gif
Ar vaziuojant vejas neisdraike ??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimuze: 19 gegužės 2008 - 21:08
Taip,tvirtinau ant Oasis corso (5Lt) ir Oasis vakum kažkastai (1,68Lt).Šiandien skambinau jaunąjai, tai sakė, kad niekas neatšoko. O mašinos buvo nuomotos, tai man vairuotojai sakė, kad su tais lipdukais labai mažai kas tvirtina. Įdomu kodėl? Dar dėl viso pikto buvau keliose vietose pririšus. Ačiū.
Atsakyti
Viela naudoju pirkta senukuose. Vadinasi aliuminio viela, 2 mm arba 2,5 mm storio. Atsikerpu reikiama ilgi ir apteipuoju, tinka zalias arba baltas teipas, as naudoju zalia taip labiau susiderina su naturalios spalvos vytelemis. Pasidariusoi is teipuotos vielos burbulo griaucius- risu ant jo po viena vyteles, viena vytele ant karkaso pritvirtinu 3-5 vietose, kad issilaikytu norima forma ir butu viskas tvirta smile.gif Ar bandysite daryti? bigsmile.gif
Vyteles raisioju dekoratyvine plona vielute.
Taip pat naudokite ir vielos tinkla jei norite isgauti kokias nors figuras... jo taip pat buna pirkti senukuose, tik tiek kad techninio tinklo turi visiskai nesimatyti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Demokratija: 20 gegužės 2008 - 14:11
Gal kur nors matėt pirkti povo plunksnų? Klausimas gali būti susijęs ir su floristika smile.gif
Atsakyti
Negaliu atsiziuret i Kaledos sestadienio darba thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Boruzzze labai grazu. vat ir pavyzdys ka galima padaryti is "siuksliu" thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Rodau savo rankinuka. Tik geles negyvos blush2.gif
Rankinukas
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2008 05 19, 00:20)
Apie Gargždus-turėjau didelių problemų šią savaitę-pasirodo Olandijoj buvo mamos dienos šventės, geles parvežė nelaiku ir nedaug, plius dar paskutinis skambutis, tai man atvažiavus rožių buvo tik tokių, kokias Boružė matė išmetant...

O TU NEBUVAI GELIU SAKIUSIS IS ANXTO?  g.gif  BET KOX GRAZUS REZULTATAS!!!!!  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  IR MASINA  thumbup.gif  NIU GRAZU RIESIOG!!!!
Boruže-gražu, miela, skaniai širdelė atrodo.

ACIUX 4u.gif

QUOTE(aige @ 2008 05 19, 11:05)
boruzzze, b]NUOSTABŪS[/b], jaučiasi šiluma ir meilė  wub.gif

ACIUX 4u.gif

QUOTE(Šilko Namai @ 2008 05 20, 16:44)
Gal kur nors matėt pirkti povo plunksnų? Klausimas gali būti susijęs ir su floristika  smile.gif

GALIMA RASTI FLORISTINIU PREKIU PARDESE.... mirksiukas.gif IS KUR ESI?

QUOTE(julune @ 2008 05 20, 17:18)
Negaliu atsiziuret i Kaledos sestadienio darba 

IR AS NEGALIU ATSIZIURET  :super

Boruzzze labai grazu. vat ir pavyzdys ka galima padaryti is "siuksliu" 
ACIUX  4u.gif

Rodau savo rankinuka. Tik geles negyvos  blush2.gif
Rankinukas

BET KAIP GLAZU wub.gif wub.gif wub.gif IR KVEPIA ROMANTIKA...
Atsakyti
Boruže, o kaip reikia užsisakyti. Aš ten turiu truputį ryšių, bet man nepaaiškina kaip tai daroma. Paprotink, labai padėsi.
Ačiū.
Julune, su tavo rankine galima drąsiai į vakarėlį eiti. Man ir dirbtinės gėlės čia labai gerai žiūrisi.
Atsakyti
Boruzzze, aš iš Vilniaus. Kad jau seniai dairausi, niekaip neužtinku unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Demokratija @ 2008 05 20, 14:09)
Viela naudoju pirkta senukuose. Vadinasi aliuminio viela, 2 mm arba 2,5 mm storio. Atsikerpu reikiama ilgi ir apteipuoju, tinka zalias arba baltas teipas, as naudoju zalia taip labiau susiderina su naturalios spalvos vytelemis. Pasidariusoi is teipuotos vielos burbulo griaucius- risu ant jo po viena vyteles, viena vytele ant karkaso pritvirtinu 3-5 vietose, kad issilaikytu norima forma ir butu viskas tvirta smile.gif  Ar bandysite daryti? bigsmile.gif
Vyteles raisioju dekoratyvine plona vielute.

Zinai as labai noreciau pasidaryti ta burbula mirksiukas.gif o vyteles naudoji
floristines ?? Viskas vaziuoju vielos ir bandysiu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(julune @ 2008 05 20, 16:18)
Rodau savo rankinuka. Tik geles negyvos  blush2.gif
Rankinukas

jau koks grazus thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rimuze @ 2008 05 21, 13:31)
Zinai as labai noreciau pasidaryti ta burbula  mirksiukas.gif o vyteles naudoji
    floristines ??  Viskas vaziuoju vielos ir bandysiu  blush2.gif
Papildyta:
      jau koks grazus  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif

Floristines naudoju bet tinka cia visokios kurios yra lankscios mirksiukas.gif kai padarysi parodyk foto kaip pavyko bigsmile.gif
Atsakyti