QUOTE(Demokratija @ 2008 05 21, 01:09)
Viela naudoju pirkta senukuose. Vadinasi aliuminio viela, 2 mm arba 2,5 mm storio. Atsikerpu reikiama ilgi ir apteipuoju, tinka zalias arba baltas teipas, as naudoju zalia taip labiau susiderina su naturalios spalvos vytelemis. Pasidariusoi is teipuotos vielos burbulo griaucius- risu ant jo po viena vyteles, viena vytele ant karkaso pritvirtinu 3-5 vietose, kad issilaikytu norima forma ir butu viskas tvirta

Ar bandysite daryti?

Vyteles raisioju dekoratyvine plona vielute.
Taip pat naudokite ir vielos tinkla jei norite isgauti kokias nors figuras... jo taip pat buna pirkti senukuose, tik tiek kad techninio tinklo turi visiskai nesimatyti...
Labai graži pypkė- super

Kaip man patinka tokie juostuoti, languoti dalykai- o čia viksvos taip gražiai supintos, labai super dalykas.
Karkasinės puokštės- mano mėgstamiausios- kažkaip aš tik karkasines ir darau, nes paprastų darymo procesas man nuobodokas kažkaip būna- net jei rezultatas gražus
O iš vielos daug visokių minčių turėjau- viena didžiausių ir absurdiškiausių mano svajonių yra padaryti floristinę žmogaus figūrą savo sodui- kokią nors sėdinčią pievoje, balkone, arba ant stogo, stovinčią paslaptingai prisišliejus prie obels, arba laikančią ką nors praktiško- kaip laikiklis

Arba įsilipusią į stulpą, juokingai sėdinčią ant tuliko stogo

- ar dar kaip nors. Bet tai turbūt nelabai realu- nebent iš kur nors gaučiau manekeną nebrangų-

-bet mabekenai nepigūs būna turbūt

Ir tokį karkasą apklijuoti kokiais kankorėžiais, kaštonais, gilėmis, kokia nors žieve, sąmanomis ar pan., tik kad būtų patvaru
Iš realesnių idėjų- norėjau daryti moteriško aukštakulnio batelio formos puokštę- tai batelį daryti iš vielos arba papjė mašjė priincipu, arba tikrą batą apvyniojant klijuose mirkytais siūlais, ir nuimant išdžiūvus..
Dar turėjau minčių padaryti karkasą puokštei-paukščo pavidalo (gulbės, ar anties)
Gal kada, kai bus nuotaika, ir įgyvendinsiu kažkurią idėją- gal ne žmogų- bet vis tiek