Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas (2 temelė)

Sveikutes. Ziuriu kad si temele jau apsnudo, tad norisi ja atgaivinti. Taigi ta proga nulipdziau dar du medukus... galite juos pamatyti cia http://public.fotki..../oranzinis.html blink.gif beje, o kur Jusu nauji darbeliai? Saunu butu pamatyti ka naujo sukurete... mirksiukas.gif
Atsakyti
Gražu. Pirmas su veltiniu, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(zaiza_ @ 2008 07 31, 20:33)
Sveikutes. Ziuriu kad si temele jau apsnudo, tad norisi ja atgaivinti. Taigi ta proga nulipdziau dar du medukus... galite juos pamatyti cia http://public.fotki..../oranzinis.html  blink.gif  beje, o kur Jusu nauji darbeliai? Saunu butu pamatyti ka naujo sukurete... mirksiukas.gif

Fainus medukai man tik antrasis užkliuvo medukas labai thumbup.gif bet vazonėlis nelimpa nors tu ką man gal ten geriau jau visai be papuošimų arba pvz "padekupažinus" butu super thumbup.gif aišku tai mano nuomonė gal tik nuotraukoj nesižiūri gyvai gal kitaip bigsmile.gif
Atsakyti
kaleda - taip su veltiniu... smile.gif
pukuciai - na del to vazonelio gal tu ir teisi, nes man paciai nelabai jis.... gal dar sugalvosiu perdaryti.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zaiza_ @ 2008 07 31, 20:33)
Sveikutes. Ziuriu kad si temele jau apsnudo, tad norisi ja atgaivinti. Taigi ta proga nulipdziau dar du medukus... galite juos pamatyti cia http://public.fotki..../oranzinis.html  blink.gif  beje, o kur Jusu nauji darbeliai? Saunu butu pamatyti ka naujo sukurete... mirksiukas.gif

Apziurejau. Floristika man naujiena blink.gif blink.gif blink.gif , bet tavo darbai saunus!!! Noreciau pramokti tai daryti.
Atsakyti
Crasulla, labai gražūs Tavo puodai. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaleda: 05 rugpjūčio 2008 - 10:31
Crassula - aciu uz komentara. Istikruju siuos darbelius pradejau daryti tik sia vasara. ax.gif Visada grozedavausi kokioje mugeje, ar parduotuveje bigsmile.gif tai pagalvojau o kodelgi pati negaliu tokiu darbeliu pasidaryti... smile.gif tuo labiau kad tai man labai patinka... Kiekviena diena vis kazka sumastau... mirksiukas.gif visi tuo patenkinti.... smile.gif pabandyk ir tu jei tik noro yra... ax.gif beje tuos darbelius daryti paskatino ir sis puslapis SUPERMAMA tiksliau cia esancios dalyves, ju darbai, pavyzdziai ir kita... Visos cia labai kuribingos... thumbup.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif kaip sekasi?
Kompozicija, foto gal ne kokia bet bendras vaizdas matosi smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Demokratija: 06 rugpjūčio 2008 - 21:34
Na, kaip visada - Demokratijos darbai nuostabūs, profesionalūs. Labai iškilminga, prabangi kompozicija. Kokia proga ji buvo sukurta?
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2008 08 07, 08:42)
Na, kaip visada - Demokratijos darbai nuostabūs, profesionalūs. Labai iškilminga, prabangi kompozicija. Kokia proga ji buvo sukurta?

Krikštynų proga stalui papuošti smile.gif
Atsakyti
Labas rytelis!Labai grazi puokste Demokratija wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Demokratija @ 2008 08 06, 22:33)
sveikos smile.gif kaip sekasi?
Kompozicija, foto gal ne kokia bet bendras vaizdas matosi  smile.gif
user posted image

wwwwwaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti