Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas (2 temelė)

Kur visos prapuole g.gif Pasirodom mergaites gal ka grazaus daret ??? ax.gif

Turi klausima? Gal turit kokiu paveiksliuku su vienos geles dekoru??
Atsakyti
Labas, Rimuže smile.gif
įdedu nuorodą:
vienos geles dekoras

- jei tu apie tokį dalyką klausei.
Aš ką tik grįžau po atostogų: blaškėmės su šeima automobiliu po Balkanus. Aišku, bandžiau apžiūrėti jų "gėlytes", aupratau, kad vyrauja mūsų turgaus stilius ir plastmasinių gėlių kompozicijos gedului (savaime aišku, juk karšta).
Prieš atostogas truputį padirbėjau, kai sutvarkysiu nuotraukas, įkelsiu pasirodyt.
Ga jau grįšim visos po vasaros su naujais darbeliais, naujomis idėjomis? smile.gif
Ir aš turiu prašymuką: gal turit apyrankių su gėlėmis nuotraukyčių ar idėjų kokių? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2008 09 03, 10:30)
Labas, Rimuže smile.gif
įdedu nuorodą:
vienos geles dekoras

- jei tu apie tokį dalyką klausei.
Aš ką tik grįžau po atostogų: blaškėmės su šeima automobiliu po Balkanus.

thumbup.gif Tai ar pailsejai per atostogas biggrin.gif

aciuks.gif Taip apie toki dalyka klausiau noriu rozes zieda, kaip nors idomiai papuosti.

Atsakyti
Bandžiau ilsėtis, pasikroviau daug įspūdžių. Būnant ten, poilsio buvo, bet kol grįžom namo, tai kelionė gerokai išvargino, o kadangi sekmadienį grįžom, pirmadienį į darbelį... Kažkaip greitai viskas prabėgo. Nieko - nauji darbai, nauji planai...

Atsakyti
gaila kad vasaros jau kaip ir nebėra unsure.gif
Atsakyti
user posted image

Labas vakaras - pasibaigusios vasaros proga - vasaros prisiminimas.
Ir grįžtam prie darbų, mūsų tema miršta g.gif
Atsakyti
Kazkaip labai nutilome.As ryt susiruosiau i floristikos ir meno konferencija,gal ka idomaus pamatysiu ir suzinosiu.
Atsakyti
QUOTE(BabyGrite @ 2008 09 09, 08:15)
Kazkaip labai nutilome.As ryt susiruosiau i floristikos ir meno konferencija,gal ka idomaus pamatysiu ir suzinosiu.

O kur vyks ta konferencija?
Atsakyti
Kaip konferencija?
Atsakyti
Cia airijoj ta konferencija,as i ja eisiu pirma karta,tai kaip ir nieko dar nezinau.Siandien vakare parasysiu placiau
Atsakyti
Įdomu, lauksim smile.gif
Atsakyti
pagalvojau kad kazkur lietuvoje tai net apsidziaugiau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti