Rimuze, gražu
dovanėlė su gėle labai gražiai atrodo
o tas iš makaronų darbelis labai fainas, toks įdomus, dailus
Gal kas pasisems ideju is cia

Papildyta:
Ir dar keletas:

Sekmes!

Papildyta:
Ir dar keletas:

Sekmes!
o...gražu, ypač tie viršutiniai, ačiū
Tą su frezijom kolbutėse kažkur esu mačiusi
Man labai patinka. Laukiu tinkamos progos taip pasigražinti namus. Gal per Velykas
Panfulia labai grazios ir geros idejos
bandysiu velykini vainika pasidaryti.
bandysiu velykini vainika pasidaryti.
koks nerialus grozis tu puoksciu
Labai fainos nuotraukytės kartu ir idėjos
Reiks ką nors šiais metais kažką sugalvoti,pernai tai sukau lizdą iš šakų ir pridėjau išpūstų ir nudažytų kiaušinių sakyčiau
išėjo
Reiks ką nors šiais metais kažką sugalvoti,pernai tai sukau lizdą iš šakų ir pridėjau išpūstų ir nudažytų kiaušinių sakyčiau
Pasirodysiu ir as savo sukurta valentinines sirdeles
padarytas is oazes
Va kaip sirdeles atrodo:

O cia kaip pilna kompozicija su rozytem
(Nepykit uz nekoki fona, nebuvo kaip graziai nufotkint, nes jau buvau padovanojus ir skubejom islekt
)

Va kaip sirdeles atrodo:

O cia kaip pilna kompozicija su rozytem

labai simpatiškos širdelės.Pati "drožei" oazę? Labai graži forma gavosi.O kuo širdelė padengta?
Koxamte, VAU
QUOTE(panfulia @ 2008 02 06, 20:15)
tikrai fainos idejos!!!!!
QUOTE(Heart @ 2008 02 07, 12:55)
Tą su frezijom kolbutėse kažkur esu mačiusi Man labai patinka. Laukiu tinkamos progos taip pasigražinti namus. Gal per Velykas :
o be progos negalima pasipuosti?
QUOTE(Koxamte @ 2008 02 16, 11:57)
kaip grazu!! o kaip sirdeles a[lidei su kuo? man asmeniskai tik truktu pacias kolbutes kuom nors pridengti... o siap
Turint fantazijos visko galima su jom primastyt
ir rankutes pridet ir akytes
Taip is oazes pjausciau
ir dariau erdvia, apvalia kaip tikra sirdi, o ne briaunuota kaip kad tik konturai sirdies butu
O purskiau tai areozoliniais raudonais dazais(kambri nepurkst nes labai smirda, o ir sirdele puse dienos smirdes dazais, bet po to issikveps), o ant virsaus ir blizguciais apipurskiau
kojeles su replytem susukau, truputi karstais klijais patepiau(kad geriau laikytu) ir kisau i sirdele
P.s. oaze sausom gelem pirkta, o ne tikrom
Taip is oazes pjausciau
O purskiau tai areozoliniais raudonais dazais(kambri nepurkst nes labai smirda, o ir sirdele puse dienos smirdes dazais, bet po to issikveps), o ant virsaus ir blizguciais apipurskiau
P.s. oaze sausom gelem pirkta, o ne tikrom