Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas (2 temelė)

Idedu savo kita meneli "Pavasaris":4u:

user posted image
Atsakyti
[quote=Koxamte,2008 02 21, 21:16]
Idedu savo kita meneli "Pavasaris":4u:

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gerai atrodo.
Atsakyti
Mergytės, man labai reikia jūsų pagalbos 4u.gif

rašau verslo planą floristikos tema, gaminu vestuvines puokštes wub.gif

reikia visų reikalingų reikmenų puokštės gamybai foto ir realių kainų doh.gif

turiu vielutes, oazes, karoliukus, reikia kaspinėlių (medžiaginių), papuošimų, žalumos, laikiklių...Lietuviškuose nieko neradau, tik pavadinimai ir nekokios kokybės foto, kainų nėra verysad.gif dar reikia likusių reikmenų, bet net nzn kokių doh.gif dovisa.lt skelbia be kainų...taip pat gal žinto kokią nuorodą su gėlių pavadinimais? pvz reikia žalių smulkių rožyčių pavadinimo, orchidėjų...
Atsakyti
Dekui 4u.gif Kita savaite darysiu ant medelio kompozicija smile.gif tai dabar mastau kaip cia koki sumascius hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2008 02 21, 21:52)
Dekui  4u.gif  Kita savaite darysiu ant medelio kompozicija  smile.gif  tai dabar mastau kaip cia koki sumascius hihihi.gif

Kaip supratu šis tavo kūrinys pasikabina g.gif ,tai kitą panašų galima padaryti ,kaip medelį man tokie thumbup.gif atrodo taip pat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo INGRIDŽIUKS: 21 vasario 2008 - 20:57
Taip kabinamas smile.gif arba galima i vazona koki grazu ideti, o i viduri kaip nors imontuoti zvake wub.gif as ir kazka panasaus tokio noriu, bet taip pat galvoju su burnociais ka nors, kad koks nusileidimas butu ar siaip dar ka sumastysiu blush2.gif bent jau tikiuosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2008 02 21, 21:59)
Taip kabinamas  smile.gif  arba galima i vazona koki grazu ideti, o i viduri kaip nors imontuoti zvake  wub.gif  as ir kazka panasaus tokio noriu, bet taip pat galvoju su burnociais ka nors, kad koks nusileidimas butu ar siaip dar ka sumastysiu  blush2.gif  bent jau tikiuosiu  lotuliukas.gif

Kai sugalvosi, o tuo labiau pasidrysi, tai parodyk čia,kaip išėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(INGRIDŽIUKS @ 2008 02 21, 22:07)
Kai sugalvosi, o tuo labiau pasidrysi, tai parodyk čia,kaip išėjo smile.gif

Tai beabejo parodysiu mirksiukas.gif Esiu veliau i savo "Lobyna" ziuret is ko butu galima padaryt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šaunuolė Kochamte-tikras pavasaris thumbup.gif .
user posted image
čia mano pavasaris, kuklus toks,, kaip dabartinis oras sad.gif
Linokui- Tik jums - gali pabandyti čia, spausk"kainos" ir bandyk rinktis, čia didmenos kainos, gal padės. Jei parašytum dar konkrečiau, gal daugiau ką primąstytume.

Kochamte, lauksim kitų darbelių. Valio, tema atgijo, pavasaris...
Atsakyti
Niu Tavo darbelis labai grazus :mirksiukas:kaip idomiai islankstyta su vielute g.gif matyt ilgai narpliojei ax.gif
Atsakyti
Ačiū, ne, nelabai ilgai.
man patiko tas tavo išsireiškimas - "lobynas". labai teisingai pasakyta, kas nors įlindęs į mūsų "lobynus" visų pirma sprandą nusisuktų ir nieko nesuprastų, kas kam ir kodėl biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaleda: 21 vasario 2008 - 22:48
QUOTE(kaleda @ 2008 02 21, 22:43)

Linokui- Tik jums - gali pabandyti čia, spausk"kainos" ir bandyk rinktis, čia didmenos kainos, gal padės. Jei parašytum dar konkrečiau, gal daugiau ką primąstytume.

bigsmile.gif ačiū
bandysiu ieškotis. o man reikia padaryti puokštę, apskaičiuoti, kas į ją įeina (iš ko sudaroma) kiekvieną centimetrą doh.gif na daug maž...turiu gauti realią savikainą jos...
Atsakyti