Įkraunama...
Įkraunama...

kiek dienų po gimdymo kraujavot?

o man po gimdymo praejo dar tik2sav 4d o as jaubeveik galima sakyt nekraujuoju,kartais vos lasiuka padazo kartais gelsvu isskyreliu pasirodo-gydytoja iskart pagimdzius kazkokiu vaistu idejo,kad greiciau gimda susitrauktu-tai manau del ju.
Atsakyti
o as gal pusantro menesiuko kraujavau,tai nustodavo,tai vel atsirasdavo
Atsakyti
Po gimdymo kraujavau dvi savaites ir dar penkias savaites buvo tepimai kraujingomis išskyromis.
Atsakyti
smarkiai kraujavau kokia savaite,paskui dar savaite paprastai kaip per menesines 4u.gif
Atsakyti
As po gimdymo stipriau kraujavau apie 4 dienas, per kurias naudojau tuos didesnius iklotus po gimdymo, o veliau dar pora savaiciu naudojau paprastus Always paketus 4u.gif
Atsakyti
man praejo 10 dienu po gimdymo, dar kraujuoju, bet nestipriai, kaip per menesines.
Atsakyti
Jau beveik menuo po gimdymo bus, o dar vis atsiranda kraujo ir teplioja doh.gif Ypac po maitinimu gausiai teplioja, jau kazkaip nusibodo su always vaikscioti.
Nors bent isivaizduoju kaip vaikam su pampersais tarp koju reikia istisai buti biggrin.gif
Atsakyti
po pirmojo tai ilgai, apie pusantro mėn..... O po mažosios tai tik savaitę. Man tai atrodė kaip stebuklas bigsmile.gif tongue.gif
Atsakyti
man po gimdymo jau 5 sav bet dar kraujuoju sake turi valytis iki 2 men.
Atsakyti
As po abieju gimdymu kraujavau apie pora men,juokdavausi,kad per nestuma sutaupau ant always,tai po gimdymo sunaudodavau uz visus menesius biggrin.gif
Atsakyti
kraujavau ne maziau kaip menesi sad.gif sad.gif
Atsakyti
As kraujavau lygiai 2sav thumbup.gif Kazkaip buvau nusiteikus porai menesiu,o cia viens du ir baigesi tongue.gif
Atsakyti