as kraujavau dvi savaites bet styprei
kraujavau apie mėn bet nestipriai, bet gal čia dėl to kad po gimdymo darė operaciją ir valė nes buvo krešulių ir nukraujavau
panasiai 1,5 men tepliojo. pradzioj daugiau, paskui visai dienai uztekdavo tik kasdienio plono ikloto. bet vistiek ju reikejo.
Dabar tik pora savaiciu, paskui tik tepliojo
O po pirmo gimdymo, tai net pusantro menesio

Man tai apie dvi savaites, nors darė cezario operaciją, matyt labai gerai išvalė
.

sveikos, as dvi savaite labai stipriai kraujavau, o dar 1, 5 tepliojo
as gimdymo metu ir po jo gavau labai daug oksitocino todel stipriai kraujavau ligoninej, gryzus namo vidutiniskai, o po triju savaiciu viskas

Jau 3sav po gimdymo praejo,o as vis pakraujuoju,pateplioju....
nusibodo jau...

labutis visoms
Aš tai po cezario kraujuoju jau bus du mėn., tai nulėkiau pas ginių, nes jis sakė kad jau biski nebenormalu 2mėn. kraujuoti(nor kažkur skaičiau kad gimda gali valytis nuo 6 iki 8sav.) tai rado gimdos dugne kažką, nu kažkokia gali būdi atplaušėlė neišsivalius, tai išrašė vaistukų pasileist 5ampulytes, jau šnd po keturių ampulyčiu nieko nebėra
įklotų nebereikia
biski užpakalį skauda, bet šiaip MB puiki sesutė
O vaistukų pavadinimas Oksitocinas.

Aš tai po cezario kraujuoju jau bus du mėn., tai nulėkiau pas ginių, nes jis sakė kad jau biski nebenormalu 2mėn. kraujuoti(nor kažkur skaičiau kad gimda gali valytis nuo 6 iki 8sav.) tai rado gimdos dugne kažką, nu kažkokia gali būdi atplaušėlė neišsivalius, tai išrašė vaistukų pasileist 5ampulytes, jau šnd po keturių ampulyčiu nieko nebėra

O vaistukų pavadinimas Oksitocinas.