Įkraunama...
Įkraunama...

kiek dienų po gimdymo kraujavot?

Beveik 2sav 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauroone @ 2009 01 27, 22:54)
thumbup.gif  bandysim vadovautis tavo patarimu  ax.gif

o del to kvapo kur klausiau anksciau, tai vakar buvau pas daktare ir mane paguode, kad viskas tvarkoje. tik del to, kad desiniame pjuvio sone yra sioks toks pabrinkimas - israse antibiotiku... ketvirtadieni vel liepe atieti ir ziuresim ar kiek padejo.  rolleyes.gif

žinok, jei davė antibiotikų, tai kazkoks uzdegimas , nes jei viskas gerai, tai jokiu vaistų skirt nereikia. Šiaip tai labai geras vaistas yra Metronidazolis, jis nėra ir brangus ir zinok visus tuos uzdegimus sutvarko.Gal tau koks siūlas po siuvimo dar neištirpo. Bet kai nueisi pas gydytoją, tai tau turėtų paskyt
Atsakyti
vartojant antibiotikus patinimas beveik isnyko biggrin.gif bet nesupratau... kraujuoti nustojau po 12 d. nuo gimdymo... unsure.gif siandien daktares klausiau, ar ne per trumpai, tai ji atsake, kad buna visaip ir antibiotikai to negalejo paveikti... g.gif idomiai cia kazkaip...

o kada i vonia butu galima paguleti?.. pamirsau paklausti daktares doh.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauroone: 29 sausio 2009 - 22:26
Sisyk kraujavau kazkur 5sav.,dar pakolkas tebeteplioja,nors praejo jau beveik 7sav.
QUOTE(lauroone @ 2009 01 29, 23:24)

o kada i vonia butu galima paguleti?.. pamirsau paklausti daktares  doh.gif

Man sake,kad po 6-8sav.
Atsakyti
as kraujavau gal 4 savaites.dabar praejo 3 men ir kartais atsiranda gleives,gelsvokos,skaidrios.tikiuosi viskas gerai.iskart po gimdymo geriau antibiotikus,nes zenkliai buvo temperatura pakilusi
Atsakyti
Kraujavau apie 3 sav. intensyviai, paskui kokia 1-1,5 terlino mirksiukas.gif
Buvau apsirgus mastitu - tai tom dienom kraujavimas buvo suintensyvejas
Atsakyti
man tai dabar 3savaites po gimdymo,bet dar kartais kraujuoju,o kartais tamsiai,lyg ir rurdai pateplioja.
Atsakyti
QUOTE(Solveiga88 @ 2009 02 01, 21:52)
man tai dabar 3savaites po gimdymo,bet dar kartais kraujuoju,o kartais tamsiai,lyg ir rurdai pateplioja.

gal kartais nėštumo apsisaugojimui prieš pastojima hormonus gėrei.Kartais tada ilgiau kraujuoji.O šiaip tai turėrų baigtis po gimdymo gera yra tokia vaistinėse arbata sidabražolių. super, tai labai kraujavima sumažina. Arbata visai nekenksminga ir maitinant kūdiki
Atsakyti
Kraujavau apie 2 sav.
Atsakyti
nepraejo nei dvi savaites o kraujavimas baigesi. ir siaip visi prigasdino kad labai smarkiai kraujuojama, bet smarkiau kraujavau tik pirma para, o po to maziau nei per menesines. g.gif o dabar pasirode geltonos spalvos gleives, kurios skleidzia nemalonu kvapa. doh.gif gal reiktu pasirodyt ginei? g.gif
Atsakyti
Lygiai 2 men kraujavau.Na man po gimdymo tikrai nekas buvo,ir dar tas kraujavimas...
Atsakyti
na as gausiai kraujavau tik keleta dienu, o dabar tik tepa, ir jau 3 savaite eina... tik kad kvapas nera malonus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aureliza: 04 vasario 2009 - 19:49