Įkraunama...
Įkraunama...

kiek dienų po gimdymo kraujavot?

mano leliui jau ryt 2 sav, o as jau kelios dienos kai nebekraujuoju, tik eina isskyros rusvos.. lotuliukas.gif man tai tas kraujavimas isvis kosmaras buvo kazkox. mat per menesines visada tamponus naudoju, tai isvengiu to bjauraus jausmo, kai kraujas teka po tavim, fu blink.gif o po gimdymo istisai i tulika reik lakstyt, kai pajunti kad kraujais plusti, tie paketai man atrodo nesugeria nieko, ar as taip smarkiai kraujavau gal.. naudojau is pradziu tena, paskui abrisanus - tas pats s... vistiek, tik pajusdavau, kad bega, ir i tulika begom.. nekoks jausmelis su tais paketais...
Atsakyti
Gimdant manes nekirpo, truputeli iskilo lupa, tai uzdejo siule, na ir lyg jau viskas ok buvo, taciau kraujavau tai 4 ar 5 savaites doh.gif , tiesa ne gausiai ... ax.gif
Atsakyti
kraujavau 4sav
Atsakyti
6 savaites bet negausiai
Atsakyti
kraujavau 4 savaites ir gausokai
Atsakyti
nors ir po cezario bet uzteko paprastu Alvais ir 5 dienos tk kraujavau 4u.gif
Atsakyti
5 dienas su spec paketais, 4 sav. su iprastais, nes labiau tepliojo, nei kraujavau, bet ziauriai nusibodo, dabar maitinu, tai kol kas menesines dar nepasirode thumbup.gif
Atsakyti
dare cezari, tai gausiau kraujavau 2 dienos, o paskui su paketais veliau iklotais 24 dienas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aureliza @ 2009 02 04, 20:49)
na as gausiai kraujavau tik keleta dienu, o dabar tik tepa, ir jau 3 savaite eina... tik kad kvapas nera malonus...

Jei kvapas tikrai nemalonus (o ne toks, kaip menesiniu), pasikeite per trumpa laika, gal nueikit pasitikrinti, nes gali buti infekcija. Man tokiu atveju ir tepineli eme, ir antibiotikus israse.
Atsakyti
pora dienu smarkiau, o poto negausiai.. poto tepliojo kokias 2 sav.. ax.gif
Atsakyti
sveikutes,noreciau paklaust jusu nuomones,nes paciai jau neramu daros,mano leliuj jau 7savaites,o as dar kraujuoju,dare cezari,po to gal dvi savaites kraujavau,veliau tepliojo,o daba jau antra savaite eina kaip vel kraujuoju,galvojau ,kad menesines prasidejo,bet ar neperilgai.
Atsakyti
tepliojimas baigėsi po 40 dienų blink.gif
Atsakyti