beveik trys savaites

Tris savaites, ir dar tris tepliojo. Plysimo siule galutinai uzgijo tik po 2 men.
O as vis dar tepliojuosi, jau nervas ima...Reiks pasirodyti ginei

Lygiai 5 savaites

as weziausi 5 didziausius ir 5 vidutinius tai tam baisiausaim kraujavimui kaip ir uzteko o po to jau naudojau paprastus paketus,mielos mamytes as noreciau jusu paklausti as pagimdziau kovo pradzioje ir vis dar kraujuoju nesmarkiai betkraujuoju ar tai normalu?

QUOTE(Nastenkaa @ 2009 04 14, 09:19)
as weziausi 5 didziausius ir 5 vidutinius tai tam baisiausaim kraujavimui kaip ir uzteko o po to jau naudojau paprastus paketus,mielos mamytes as noreciau jusu paklausti as pagimdziau kovo pradzioje ir vis dar kraujuoju nesmarkiai betkraujuoju ar tai normalu? 

As pagimdziau vasario viduryje ir man vis tepliojo iki siu dienu. Na nestipriai, taip kaip paskutinem MM dienom. O stipriai kraujavau kazkur 2 savaites, po to pora dienu panaudojau normalius iklotus, o po to visa laika uzteko kasdieniniu iklotu.
o 6-8 savaites po gimdymo kraujuoti yra normalu, kartais net tai uzsitesia ilgiau nei 8 sav., tai priklauso nuo daug ko ir nuo tavo organizmo taip pat.
O kazin kraujavimas po naturalaus gimdymo, ir po Cezario pjuvio - vienodai kraujuojama? nes kaip suprantu, CP metu, is gimdos isvalo nemazai kraujo... tai gal maziau turetu buti?

QUOTE(Rasiukx @ 2009 04 14, 21:15)
O kazin kraujavimas po naturalaus gimdymo, ir po Cezario pjuvio - vienodai kraujuojama? nes kaip suprantu, CP metu, is gimdos isvalo nemazai kraujo... tai gal maziau turetu buti? 

As kiek skaiciau, kad po CP kraujuojama ilgiau. Man paciai buvo atliktas CP, tai jau 8 sav, o vis dar pasirodo purvinos isskyros, kaip paskutinem mm dienom. Jau nervina, nes cia kur esu jau labai karsta ir su iklotu, nors ir plonu kasdieniniu, viskas tenai sunta

sveikos mamytes
kiekviena mama kraujoja ivairiai,bet butinai po 5-6sav.reikia nueiti pas ginekologe.
as va kraujavau apie6sav.po to biski nustojo,po to vel pradejo biski kraujot,kazkodel pagalvojau kad cia man turbut menesines prasidejo, bet gerai kad nuojauta kazkokia bloga buvo ir nuejau pas savo daktare(nors reikejo anksciau,vis nekaip nesusiruosiau) bet fiziskai jauciausi gerai
ir isivaizduojat,buvo placentos like
tai gerai kad viskas gerai baigesi o galejo buti visai negerai

kiekviena mama kraujoja ivairiai,bet butinai po 5-6sav.reikia nueiti pas ginekologe.
as va kraujavau apie6sav.po to biski nustojo,po to vel pradejo biski kraujot,kazkodel pagalvojau kad cia man turbut menesines prasidejo, bet gerai kad nuojauta kazkokia bloga buvo ir nuejau pas savo daktare(nors reikejo anksciau,vis nekaip nesusiruosiau) bet fiziskai jauciausi gerai
ir isivaizduojat,buvo placentos like

Po CP 5 savaites
o as tai kokias tik 3 geras dienas pakraujavau.... na ten dar kelias dienas dar kazkas ir buvo...bet po savaites namo gryzus jau nieks nebetepliojo..