Įkraunama...
Įkraunama...

kiek dienų po gimdymo kraujavot?

QUOTE(Tuki @ 2004 07 20, 16:25)
Sveikos mamytes,
kiek reikes spec.iklotu po gimdymo vaziuojant i ligonine ir kiek dienu po gimdymo kraujuojama? g.gif Aciu uz atsakymus.

viskas priklauso nuo tavo organizmo....as tai kraujavau lb ilgai...ir tepliojau apie du su puse men.buciau turbut nenustojus kol nepradejau zvakuciu naudoti.
Atsakyti
QUOTE(vilvet @ 2009 03 31, 10:30)
as va kraujuoju po gimdym beveik 2menesius verysad.gif
man tikrai nuo kraujavimo pogimdyvine depresija uzpuls  verysad.gif

Va va ir atrodo kad jau visa amzinybe ir vis nesibaigia. man jau del karsto oro viskas sunta 'tenai', net blogiau nei mano vaikui sikniukas ir nezinau ka daryt. tikekimes jau greit nustos, nes tikrai depresija gali uzpulti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bsgess @ 2004 08 26, 20:37)
man kraujavo gal kokias 7-8 savaites svieziai, paskui dar su tarpais... Maniau, kad menesines, bet va jau keli menesiai nera g.gif

O paprastai kraujuoja iki sesiu savaiciu. Bet jei tau neramu, pasiprasyk gydytojos priemimo wink.gif

blink.gif jau pradedu bijot gimdyt unsure.gif
Atsakyti
as kraujavau 5 paras. 4 is ju smarkiau,o ta viena jau mazai. Sunaudojau 8 iklotus tena ir 8 pampresus tena. Beja,pampersai man labiau patiko,nes jauciausi saugesni,kad neprabegs. O ta viena para,tai jau su didesniais allways issiverciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Angeliuxxx @ 2009 03 31, 01:07)
Jokiu budu  schmoll.gif    nejuokaukit...  Myletis neleidziama 6 savaites po gimdymo todel, kad gimda dar atvira ir visokios infekcijos gali labai lengvai patekt, tai nuo tampono infekcija manau garantuota...  Ir siaip jei siuvimas tai ten net prisiliest baisu, ir skauda...  Apie tampona net pamirsit...

ojoj unsure.gif tai ir maudytis reiskia negalima ilgai po gimdymo nei baseine, nei juroj verysad.gif na nieko, istversim cool.gif
Atsakyti
As tai ilgokai... apie menesi. smile.gif
Atsakyti
nors jau praejo 2 su puse men, vis dar tepliojuosi. buvau pas gine po 7 sav, sake, kad viskas graziai uzgije, o man toli grazu taip neatrodo, Ir tepinelio atsakymas geras. Bandem myletis su vyru, tik du kartus, po to pasirodydavo kraujingu isskyru...Ir skauda!
Atsakyti
Aš pati kraujavau rimtai gal apie savaitę.
Vėliau jau tik tepliojau, kokias dvi sažvaites. PO gimdymo praėjus 4 savaitėms vėl pradėjau teplioti. Gine sakė, kad yra likę dar kraujo likučių ir vieta kurioje buvo placenta pilnai užgyja per du mėnesius, todėl po lytiniių santykių normalu, jei yra kraujingų išskyrų.

Man labai patiko Abri-san firmos įklotai. Labai švelnus. O kad viskas nešustų - geriausiai padeda orio vonios, kaip ir mažiems leliukams.

Beje dėl tų maudynių, po gimdymo. Kad kai mažas leliukas namuose (ypač jei pati maitinti) pirmą mėnesį vos laiko turi po dušu palįsti. O apie vonią iš vis svajoji, bet kai yra namuose žymiai didesnis džiaugsmas - kažkaip pamiršti buvusius malonumus.
Atsakyti
oj baisu baisu pasiskaiciius, kas cia manes laukia..
blush2.gif
Atsakyti
O ar kam buvo taip, kad atrodo jau baigiasi kraujavimas ir visa diena vos vos pateplioja, o kita diena se ir jau per pora val. pilnas paketas nors gresk... Man po pirmo gimdymo labai greit viskas susitvarke. Kraujavau gal 5 dienas, o po to dar savaite patepliojo. O dabar visa savaite kraujavau, vakar jau apsidziaugiau, kad jau pabaiga, o siandie ir vel verysad.gif Aisku, savaite tai dar nedaug, bet ar gali but taip, kad viena diena maziau, kita diena daugiau kraujuoji, ar turi but kaip menesines palaipsniui mazeti ir isnykti?
Atsakyti
1 savaitė gausiai, kitos 2 - tik patepliojimai.
Atsakyti
QUOTE(Viktut @ 2009 04 08, 16:28)
O ar kam buvo taip, kad atrodo jau baigiasi kraujavimas ir visa diena vos vos pateplioja, o kita diena se ir jau per pora val. pilnas paketas nors gresk... Man po pirmo gimdymo labai greit viskas susitvarke. Kraujavau gal 5 dienas, o po to dar savaite patepliojo. O dabar visa savaite kraujavau, vakar jau apsidziaugiau, kad jau pabaiga, o siandie ir vel  verysad.gif  Aisku, savaite tai dar nedaug, bet ar gali but taip, kad viena diena maziau, kita diena daugiau kraujuoji, ar turi but kaip menesines palaipsniui mazeti ir isnykti?

Taip ir man buvo, savaite gausiai, po to maziau, o po to vel daugiau. Ir pas kitas taip buna, cia del gimdos traukimosi taip, gal nuo judejimo intensyviau pakraujuoja.

Bet va, slyksciausia, kai teplioja, labai nedaug, na, bet kvapas is po nakties verysad.gif
Atsakyti