Įkraunama...
Įkraunama...

Vieno vyro nuomone apie moteris.

QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 12 18, 18:54)
Aš irgi galiu įdėti Penelopės Kruz foto ir apreikšti, kad tatai yr tikrasis Peliauckų Jadzės veidas irnesakyk.gif

Tai kad tas jaunuolis nuotraukoj yra baisus kaip mirtina nuodemė.
Atsakyti
visai jis nebaisus, išvaizda net visai nieko...tik va dėl požiūrio į moteris, tai ne kas...bet gal susiras pnelę, normalią, kuriai bus reikalingas ne vien dėl pinigų , nurims ir nebebus toks pajodžarga. Linkiu jam to.
Atsakyti
QUOTE(volare @ 2007 12 18, 19:28)
visai jis nebaisus, išvaizda net visai nieko...

Skonio reikalas. Man, tiesą sakant, jis į kalinį panašus smile.gif Apskritai nemėgstu anabolinių raumenų, fėėė...

Atsakyti
QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2007 12 18, 20:38)
Skonio reikalas. Man, tiesą sakant, jis į kalinį panašus  smile.gif  Apskritai nemėgstu anabolinių raumenų, fėėė...

linkus pritarti busiu biggrin.gif pobaisis jaunikaitis
Atsakyti
Kazin, jei jis kalbetu ypac intelektualiai ir zavetu savo iskalba, irgi sakytumet, kad baisus? rolleyes.gif
Siaip pasigilinus i pokalbi.. pasnekove pati leidosi, tai jis ir vaziavo, vaziavo nesulaukdamas jokio svaraus argumento pries.. manyciau, taip mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(O_N_O @ 2007 12 18, 23:08)
Kazin, jei jis kalbetu ypac intelektualiai ir zavetu savo iskalba, irgi sakytumet, kad baisus?  rolleyes.gif
Siaip pasigilinus i pokalbi.. pasnekove pati leidosi, tai jis ir vaziavo, vaziavo nesulaukdamas jokio svaraus argumento pries.. manyciau, taip mastau.gif

jei jau taip kalbet tik apie isvaizda tai gali but intelektualus, gali but kvailys, bet nu negrazus unsure.gif man jis isvis nepabijosiu to zodzio baisus.kaip kazkas pastebejo primena kalini.

Atsakyti
Sutinku su Medinio komentaru, kad ano vyriškio išdrėbtuose žodžiuose tiesos yra. Aišku, tai netinka moterų savimeilei... Bet manau, jog taip piktai gali kalbėt arba gėjus arba pamestas ir moters įskaudintas patinas. Normaliom sąlygom, kai ant nosių šventės, kai visi kažkam ruošiamės, kažką norim nudžiugint - nebūna.

Antra: apie nekaltą mažiuką pūkuotą švelnučiuką katiniuką aš taip bjauriai galiu prikalbėt pykčio pagauta, kad Dievuliui ausys pradės linkti, ir tai nebūtinai bus netiesa, tai bus patirtis, informacija iš filmų, knygų, iš animacinių filmukų apie Tomą ir Džerį... Ir iš dalies būsiu teisi teisdama tą kačioką, nes tikimybė yra, kad toks jis ir yra.. smile.gif

Trečia: kai man baisiai pikta ant vyrų, savimeilei paskaitau žodelius iš interneto gludumų ir lengviau patampa:

Koks skirtumas tarp sniego žmogaus ir protingo vyro?
- Sniego žmogų jau kažkas matė.

Vyrai kaip svogūnai - nulupi ir nieko nebelieka kaip tik verkti.

Kodėl daugelis vyrų turi kreivas kojas?
- Nesvarbūs dalykai visuomet būna skliausteliuose.

Kodėl vyrų gyvenimas šuniškas?
- Jie pareina purvinom kojom, įsitaiso patogiai ant sofos ir laukia, kada atneš ėsti.

Kodėl Lietuvoje tiek daug vienišų moterų?
- Todėl, kad jos verčiau laiko kiaulienos gabalą šaldytuve, nei visą kiaulę, išsidrėbusią svetainėje.

Kodėl moteriai sunku susi rasti vyrą, kuris yra jautrus ir gerai atrodo?
- Todėl, kad tokie vyrai dažniausiai jau turi draugą.

Kaip vadinamas vyras, praradęs protą?
- Našliu.

Kodėl dauguma vyrų dirba ir savaitgaliais?
- Kad pirmadienį nereiketų vėl iš naujo mokytis dirbti.

Kodėl vyrai dažnai nešioja kepurę?
- Nes šiukšlių dėžė be dangčio nieko verta.

Ką daro moteris, kai po jos sodą vyriškis zigzagais laksto?
- Prisitaiko ir vėl šauna.

Kodėl vyrai bėgioja paskui moteris, neketindami jų vesti?
- Dėl to paties, kodėl šunys bėga paskui automobilį, nors nemoka vairuoti.

Kodėl vyrų sąžinė švari?
- Jie dar ja nesinaudojo.

Kodėl vyrai negali užsikrėsti karvių pasiutlige?
- Todėl, kad jie kiaulės.

Jeigu vyras atidaro automobilio duris savo žmonai, tai arba automobilis naujas, arba žmona.

Ką sako vyras stovėdamas iki bambos vandenyje?
- Tai jau virš mano proto.

Kodėl anekdotai apie blondines tokie trumpi?
- Kad ir vyrai suprastų.

Kaip nuspėti, kada vyras pasakys ką nors protinga?
- Kai jo frazė prasideda: "Mano žmona sakė, kad..."

Moterys niekada neprilygs vyrams, kol jos nepradės vaikščioti gatvėmis su plike, pilvu nuo alaus ir vis delto manyti, kad jos gražios.

Koks skirtumas tarp vyrų ir paršų?
- Paršai nepavirsta vyrais, kai pasigeria.

Moteriškos problemos yra niekas, palyginti su vyriškomis dėl kurių kilo moteriškos.

Vedę vyrai gyvena ilgiau nei viengungiai. Bet yra daugiau vedusių vyrų, kurie norėtų numirti.

Jei nebūtų tokio dalyko, kaip santuoka, vyrai galetų manyti, kad per visą gyvenimą nepadarė nė vienos klaidos.

Vyrai du kartus gyvenime nesupranta moterų - prieš vestuves ir po vestuvių.

Niekas taip nepuošia moters, kaip laikinas vyro nebuvimas namuose.

Kaip vyrai supranta namų tvarkymąsi?
- Pakelti kojas, kad žmona galėtų su dulkių siurbliu praeiti.

Trys didžiausios krizės vyro gyvenime: nėra moters, nėra darbo, ant automobilio įbrėžimas.

Aj, bet kaip bebūtų, mes vistiek negalim vieni be kitų.. kaip katė negali be šuns-nebūtų harmonijos pasauly.. smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2007 12 18, 16:38)
Skonio reikalas. Man, tiesą sakant, jis į kalinį panašus  smile.gif  Apskritai nemėgstu anabolinių raumenų, fėėė...

Mano kompas jo sneku neatidare, tik linka su jo nuotrauka, tai pasakysiu, isvaizda man irgi ne kiek neimponavo. tipiskas prisikociojes bachuras, anaboliku prisirijes, is ten jo ir agresija(nekibkit prie zodziu, cia susidariau ispudi is jusu sneku)

O beje Medini, Maidenana labai teisingai pastebejo, o as isvystysiu ta tema. Piktiniesi kad moterim tik pinigai rupi. Tai va tau tokie argumentai: moteris rupinasi busimo vyro finansiniu stoviu del tokios elementarios priezasties, kad kurdama seima moteris renkasi vyra, kuris gales ja pasirupinti tuo trapiu jai laikotarpiu kada ji bus nescia arba augins mazyli(arba mazylius). Savaime suprantama tokiu laikotarpiu pati nelabai betures jegu dar ir pinigus uzdirbt pragyvenimui. Sena kaip pasaulis tiesa, stipriausias vyras(siuolaikiniame pasaulyje-turtingas vyras) uzkariauja patele. Todel nematau ne maziausios priezasties ko cia piktintis.
Atsakyti
O su Integra irgi labai sutinku. Moterys instinktyvia ieško geresnio patino, tad kalta čia gamta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 12 18, 18:08)
Asmeniškai mano laikrodis pigus, mašina tokia, kad atkreipia dėmesį, bet ne gerąja prasme. tiesa batus naujus savaitgalį nusipirkau, nes senieji buvo su skyle, o nuolatinė drėgmė kėlė grėsmę mano sveikatai.

Ak, kaip blogai, kai vyrai isimyli, jiems nebelieka nei laikrodziams geriems, nei masinoms, fe kokios tos moterys-viska isciulpia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Integra @ 2007 12 18, 21:29)
Todel nematau ne maziausios priezasties ko cia piktintis.

Aš nesipiktinu. Aš tik sakau, kad aptariamas vaikinas, kalbėdamas apie moteris daug kur teisus. Ir jūs tai patvirtinate. Štai ir viskas.
O piktintis dėl moterų savybių... Kam tai rūpi. Bent jau ne man.
Atsakyti
QUOTE(uzknisai @ 2007 12 19, 00:40)
Ak, kaip blogai, kai vyrai isimyli, jiems nebelieka nei laikrodziams geriems, nei masinoms, fe kokios tos moterys-viska isciulpia biggrin.gif

Ale smile.gif nu, gal jau ne visai viska ishchiulpia. be to, istikruju, as nemanau, kad vyras neturintis fantomo ar keliu namu po pasauli yra kvailas. Tiesiog tam, kad uzhdirbti DAUG, reikia tureti ne tik proto. daug kas lemia - ryshiai, gebejimas kalbeti, rizikos nebijojimas. Nes dazhniausiai dideli pinigai - tai ir bemieges naktys, ir lipimas per kitu galvas net artimuju, nesutarimai su zmona, nes jo nuolat nebuna namie... tai kad... suplishe batai toli grazu ne proto matuoklis... Gal, ramaus zmogaus, kuris moka dzhiaugtis tuo ka turi ir apskritai nesidrasko...
Atsakyti