Įkraunama...
Įkraunama...

Vieno vyro nuomone apie moteris.

QUOTE(Medinis @ 2007 12 19, 09:43)
Aš nesipiktinu. Aš tik sakau, kad aptariamas vaikinas, kalbėdamas apie moteris daug kur teisus.

Kartais šnekedavai visai protingai. Kartais atrodydavo, kad už tavęs kažkas stovi, kažkokia ideja. Bet ne, esi ribotas, kaip ir dauguma. Turbūt per ilgai su suplyšusiais batais vaiksčiojai.
Atsakyti
QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2007 12 18, 18:58)
Tai kad tas jaunuolis nuotraukoj yra baisus kaip mirtina nuodemė.

A, tai nieko nepraradau ir nepamačiusi irnesakyk.gif

Aš tai nesuprantu vieno dalyko šitoj temoj: kuriems galams sukti galvą apie tai, ką nusipezėjo kažkoks Antaniukas, su kuriuo negyveni, nedirbi kartu po vienu stogu ir apskritai nigdy gyvenime nesi mačiusi ir nigdy nepamatysi g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2007 12 19, 10:47)
Kartais šnekedavai visai protingai. Kartais atrodydavo, kad už tavęs kažkas stovi, kažkokia ideja. Bet ne, esi ribotas, kaip ir dauguma. Turbūt per ilgai su suplyšusiais batais vaiksčiojai.

Roza_Liuksemburg, Medinis turi ir ideja ir kalba labai realiai, jei gyliai pamastytum. Bet kaip AS suprantu - tai tu piktiniesi to vyrioko pasisakymais, ziurint ishorishkai - kas kaip skamba, kokius zodzius vartoja, jo stilistika, kuri be galo izeidzhia dauguma moteru. Medinis gi nuleidzia keiksmazodzius ir palieka svarstymui faktus.
Ar ne?
Papildyta:
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 12 19, 10:53)
A, tai nieko nepraradau ir nepamačiusi irnesakyk.gif

Aš tai nesuprantu vieno dalyko šitoj temoj: kuriems galams sukti galvą apie tai, ką nusipezėjo kažkoks Antaniukas, su kuriuo negyveni, nedirbi kartu po vienu stogu ir apskritai nigdy gyvenime nesi mačiusi ir nigdy nepamatysi  g.gif ?

siaip, papliotkinti apie rasymo kultura.. net ne rasymo, o minciu ishdestymo. o epitetai kokie!!! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2007 12 19, 11:02)
Roza_Liuksemburg, Medinis turi ir ideja ir kalba labai realiai, jei gyliai pamastytum. [

Na kur tu matei, kad degradavę padarai gyliai mąstytų? rolleyes.gif

kaip AS suprantu - tai tu piktiniesi to vyrioko pasisakymais, ziurint ishorishkai - kas kaip skamba, kokius zodzius vartoja, jo stilistika, kuri be galo izeidzhia dauguma moteru. Medinis gi nuleidzia keiksmazodzius ir palieka svarstymui faktus.
Ar ne?
[

Laba diena, niekuo aš nesipitinu. Aš nežinau, kaip pavadinti reakcija, kai susiduriama su bukumu, pasaulėžiūros ribotumu. Gal...nusivylimas? Bet tikrai ne pyktis, nes dažnai būna juokinga.
Kaip tik ant stilistikos man yra labai nusispjaut. Dauguma žmoniu kasdien keikiasi, negi dabar kreipti dėmesį į visus keismus?
O faktai...tai kad pilstom iš tusčio į kiaurą. Senas provokatorius pasakė A, nepasakė B ir nėrė į krumus...
Atsakyti

siaip, papliotkinti apie rasymo kultura.. net ne rasymo, o minciu ishdestymo. o epitetai kokie!!!  bigsmile.gif

Kadangi chatuos'e, kaip taisyklė, rašymo ir minties kultūros apskritai nerasta, tai vėlgi...nežinau net apie ką pliotkinti g.gif Chat'ą ir jo dalyvius kaip masinį reiškinį ? Man keista, kad žmonės stebisi chat'o realijomis. Kažkada seniai seniai prieš N metų, kai tik įsivedžiau inetą, nuėjau į porą chat'ų. Man užteko poros vakarų, kad chat'o "atsivalgyčiau". Bet, pasirodo, užkimba žmonės. Ir net gilių minčių ieško cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2007 12 19, 09:47)
Turbūt per ilgai su suplyšusiais batais vaiksčiojai.

Galbūt jūs teisi. Aš pavargau. Todėl truputi su pavydu perskaičiau pateiktą tekstą.
Pagalvosiu apie tai.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 12 19, 12:04)
Todėl truputi su pavydu perskaičiau pateiktą tekstą.

Ko jūs pavydit?
(tiesa, teksto neskaičiau, nežinau gal, kas yra prasminga, bat jau kas yra beprasmiška tai nujaučiu biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(norako @ 2007 12 19, 11:31)
Ko jūs pavydit?

Berpasmybės nesuvokimo.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 12 19, 12:32)
Berpasmybės nesuvokimo.

Kam jūs pavydit? (jo)
Atsakyti
QUOTE(norako @ 2007 12 19, 11:35)
Kam jūs pavydit? (jo)

Visiems, kas jį turi. Visiems tikintiems.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinis: 19 gruodžio 2007 - 11:41
QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2007 12 19, 11:10)
Na kur tu matei, kad degradavę padarai gyliai mąstytų?  rolleyes.gif
Laba diena, niekuo aš nesipitinu. Aš nežinau, kaip pavadinti reakcija, kai susiduriama su bukumu, pasaulėžiūros ribotumu. Gal...nusivylimas? Bet tikrai ne pyktis, nes dažnai būna juokinga.
Kaip tik ant stilistikos man yra labai nusispjaut. Dauguma žmoniu kasdien keikiasi, negi dabar kreipti dėmesį į visus keismus?
O faktai...tai kad pilstom iš tusčio į kiaurą. Senas provokatorius pasakė A, nepasakė B ir nėrė į krumus...

Na kodel tu taip mastai, kad jis degradaves? Kuom argumentuotum?
Reakcija, kai susiduri su bukumu pavadinti labai paprasta - zirniai i siena smile.gif O kodel turetum jausti nusivylima? Juk negyveni su tuo zmogum smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 12 19, 11:19)
Kadangi chatuos'e, kaip taisyklė, rašymo ir minties kultūros apskritai nerasta, tai vėlgi...nežinau net apie ką pliotkinti  g.gif Chat'ą ir jo dalyvius kaip masinį reiškinį ? Man keista, kad žmonės stebisi chat'o realijomis. Kažkada seniai seniai prieš N metų, kai tik įsivedžiau inetą, nuėjau į porą chat'ų. Man užteko poros vakarų, kad chat'o "atsivalgyčiau". Bet, pasirodo, užkimba žmonės. Ir net gilių minčių ieško  cool.gif

yra yra tokiu... as kadaise irgi mirke sedejau.. bet man greitai atsibodo..
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 12 19, 12:39)
Visiems, kas jį turi. Visiems tikintiems.

smile.gif ....jūsų papildymas "nuėmė" mano klausimą...
O ar lengva juo "identifikuoti" - turinčius (tikinčius)?.... Jūs kam nors konkrečiai pavydit?
Ups...off topic, sorry.
Atsakyti