Įkraunama...
Įkraunama...

Vieno vyro nuomone apie moteris.

QUOTE(Maidenana @ 2007 12 19, 12:46)
Na kodel tu taip mastai, kad jis degradaves? Kuom argumentuotum?

Oi, Maidenana, nesusišnekam doh.gif Todėl pabandysiu viska sukramtyti- degradavusiu padaru vadinau ne Medini ir ne anabolikini, o pacitavau anabolikinio mielą moters apibūdinimą. Niu? Argumentavau? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2007 12 19, 12:58)
Oi, Maidenana, nesusišnekam  doh.gif Todėl pabandysiu viska sukramtyti- degradavusiu padaru vadinau ne Medini ir ne anabolikini, o pacitavau anabolikinio mielą moters apibūdinimą. Niu? Argumentavau?  biggrin.gif

Aha smile.gif dashilo smile.gif doh.gif biggrin.gif sorry smile.gif visai as jau... metas mesti darba ir eiti poilsiauti pagaliau... perkaitau as smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2007 12 19, 13:01)
metas mesti darba ir eiti poilsiauti pagaliau... perkaitau as smile.gif  4u.gif

Amen vacation1.gif
Atsakyti
Asmeniškai visai linksmai pasiskaičiau. Už kompo visi drąsūs. Agresija dažniausiai parodo nepasitikėjimą savimi, kažkokius kompleksus.

Primena vieną mano exą, iš jo daug sužinojau... jis irgi skundės, kaip šiuolaikinės panos vien rūpinas savim, pinigais, sekso gero negalima tikėtis, nieko jos lovoj nedaro.... ir t.t. Man jis kone kojas bučiavo, kad kažką darau, ko kitos ne ir dar tuo mėgaujuos. O man rodos, dauguma šiuolaikinių vaikinų būtent ten ir daro klaidą - renkasi gražuolę ir tikisi, kad ji turės ir visa kita tobula, kaip jos išvaizda. O tokių nedaug. Taigi nėra ko piktintis.

Šiaip pritariu jam dėl kai kurių aspektų, ypač apie jaunas lietuvaites. Jaunimas čia apskritai mėgsta kažkuo dėtis, visi patamopa direktoriais, baisiai turtingais, realybės šou dalyviais, visą pasaulį mačiusiais, kokiam pažinčių psl. daugiausia balų surinkusią nuotrauką (kas lygu tobulam grožiui) turintiems ir t.t. Čia tiek vaikinams, tiek merginoms taikoma. Pasiilgau paprastų žmonių, suprantančių ir pripažįstančių savo trūkumus.
Atsakyti
QUOTE(norako @ 2007 12 19, 11:56)
Jūs kam nors konkrečiai pavydit?

Ne. Žinot, manau, kad pavydas tai yra tik kita savigailos pusė.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2007 12 19, 10:46)
as nemanau, kad vyras neturintis fantomo ar keliu namu po pasauli yra kvailas.

Ale kuris jau cia daugiau nenoretu tureti ir tas vargses moteris lepinti? ax.gif Matai, kai kam suplyse batai yra proto matuoklis, o kai kam ir ne.Vieni protingieji teoremu kalejai visaip pasikauste matematekoje, mano esantys pasaulio bamba, kai kitiems tokie atrodo visiski kvailiai gyvenime.Ramus zmogus dazniausiai daug nori, tik mazai daro ir daznas tenkinasi tuo ka turi, o ne dziaugiasi, didelis dziaugsmas nusipirkti ''popierinius''batus, kurie kojom nesveika.Va, o kai istengi ant odiniu, jau galima ir pasidziaugti. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uzknisai: 19 gruodžio 2007 - 14:10
QUOTE(uzknisai @ 2007 12 19, 15:08)
Ale kuris jau cia daugiau nenoretu tureti ir tas vargses moteris lepinti?  ax.gif  Matai, kai kam suplyse batai yra proto matuoklis, o kai kam ir ne.Vieni protingieji teoremu kalejai visaip pasikauste matematekoje, mano esantys pasaulio bamba, kai kitiems tokie atrodo visiski kvailiai gyvenime.Ramus zmogus dazniausiai daug nori, tik mazai daro ir daznas tenkinasi tuo ka turi, o ne dziaugiasi, didelis dziaugsmas nusipirkti ''popierinius''batus, kurie kojom nesveika.Va, o kai istengi ant odiniu, jau galima ir pasidziaugti. biggrin.gif

bet gi cia protas nieko detas..
o tu manai, kad ramus zmones yra tingyniai?
Nemanau... mano nuomone, protingas nereiskia turtingas. ne kiekvienas protingas turi ta verslininko "piniginga" gyslele.. ir tiek... gal jam lengviau su popieriniais batais vaikshchiuoti nei nemiegoti naktimis del milijojines paskolos kvarshinti galva...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2007 12 19, 15:20)
bet gi cia protas nieko detas..
o tu manai, kad ramus zmones yra tingyniai?
Nemanau... mano nuomone, protingas nereiskia turtingas. ne kiekvienas protingas turi ta verslininko "piniginga" gyslele.. ir tiek... gal jam lengviau su popieriniais batais vaikshchiuoti nei nemiegoti naktimis del milijojines paskolos kvarshinti galva...

As tai galvoju, kad to proto nera niekam per daug, bet ne visi moka juo pasinaudoti, katras tavo manymu dabar protingesnis, ar tas , kuris nusipirko kaliosus ir zmonai geru kvepalu, ar tas kuris nusipirko odinius batus?Cia kazkaip visai as ne i tema biggrin.gif Jo sutinku kiekvienam savo ir as tingiu galva kvarsinti biggrin.gif
Atsakyti
Aš kažkaip praleidau Maidenanos ankstesnę mintį apie Phantom'ą smile.gif
Nemanau, kad kiekvienas, neturintis didelių pinigų, yra kvailas. Tikrai nemanau. Bet žmogus, juos užsidirbęs (pabrėžiu žodį užsidirbęs, ne paveldėjęs, ne laimėjęs loterijoje ar pavogęs) garantuotai nėra kvailas.
Atsakyti
QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2007 12 19, 15:49)
Aš kažkaip praleidau Maidenanos ankstesnę mintį apie Phantom'ą smile.gif
Nemanau, kad kiekvienas, neturintis didelių pinigų, yra kvailas. Tikrai nemanau. Bet žmogus, juos užsidirbęs (pabrėžiu žodį  užsidirbęs, ne paveldėjęs, ne laimėjęs loterijoje ar pavogęs) garantuotai nėra kvailas.

nu as ta pacia minti turejau omeny. tai nieko nepraleidai.
Atsakyti
Nu pagaliau ir as paskaiciau tuos jo pasisakymus ir kazkaip neradau kuo jau jis ten kaip kai kurie issireiske teisus? cituoju :tu boba, tavo nuomone nieko nereiskia, tu padaras, arba kaip jis sako kad uzsienyje musu vyrus giria, o moterys lietuvoj nekokios? Idomu i koki jis ten uzsieni vazineja kad tokia nuomone susidare.. Pati sedziu uzsienyje ir kaip tik musu merginos, o ne vaikinai, vertinamos. Tai kaip tik musu vyrai akmens amziuje sedi,nes vis dar moteru nuomone nesvarbi, nes ''bobos''- padarai, arba kales, kaip kazkas issireiske kazkurioj temoj. Beje, turiu tikrai nemazai draugiu, is kuriu dauguma turi pirmos nakties sekso patirti, del orgazmo nei viena nesiskudzia,(patikekit pasisnekam apie tai atvirai) o kai kurios dar ir savo vyrus pamoke, kad seksas tai ne kyst myst o kazkas daugiau,kad ir mergina taip pat turi gaut orgazma! Taip kad mano nuomone, ieskok lt berniokas pats ne koks, kad normaliu susirast nesugeba, tai pagal pora nesekmiu nuomone apie visas susidare. Sakyciau tas ir baisiausia- tik aklas ir ribotas gali taip sneket.
Atsakyti
Labai labai kvailas ir neišprusęs vyras, kuris nieko nenusimano apie moteris.
Nes vyras, kuris yra bent kartą gyvenime rimtai bendravęs su moterimi žino, kaip reikia elgtis su moterimi, kad jai nebūtų nei depresijos, nei pms. Agresija sukelia tik agresiją, o švelnumu galima laimėti daug daugiau, ir išgauti iš žmogaus ka tik nori.
Aš visiškai tikiu, kad jis gyvenime nėra sutikęs savęs gerbiančios moters, nes tokios moterys su tokiais kaip jis nebendrauja ir iš tolo vengia. Bent jau aš tokius iš karto atpažįstu ir bėgu nuo jų kuo toliau.

hah.gif Jis dar nori, kad moterys jam kartųsi ant kaklo! hihihi.gif
Juk net pirmokai žino, kad ,,kaip šauksi taip ir atsilieps".

O iš tikrųjų tai liūdna, kad Lietuvoje yra ir daugiau tokių žmonių, ir ne tik vyrų, bet ir moterų, kurie panašiai galvoja apie priešingos lyties atstovus.. verysad.gif
Atsakyti