Įkraunama...
Įkraunama...

Mokslai užsienyje

QUOTE(reda s @ 2008 12 26, 02:07)

aciu uz grazius zodzius, einu kaip bulius per gyvenima, ka darysi reikia, vieniems gyvenimas ranka tiesia man tai visa laika sikna atsuka tai turiu kazkaip brautis pirmyn. Zinau kad ne i tema bet kodel jus tokioj brangioj valstybej? cia Chicagoje daug lengviau ilysti kur. Kiek tau dar ilgai kol ieisi i programa? kiek liko klasiu?

Labai gerai parasei apie gyvenima.
Kodel tokioj brangioj valstijoj gyvenam, tai kad cia kur mes apsistoje nera taip baisu kaip apie San Francisca. Ziuriu musu apylinkese galima nuspipirkt nama uz $200 tuks, kurie pries 2 metus yra kainave dvigubai daugiau. doh.gif
Man dar liko geri 3 semestrai kad pasibaikt visus prereq. Pavasario semestrui norejau pasiimt Human Anatomy and Pshy.. bet kaip minejau dar pries mano registracijos dienai klase jau buvo uzdaryta. Taip kad sansu i ja papult nulis. Bet niekis man dar fizika reikia pasiimt ir pradet i rasymo klases kibt, baisiai ju vengiu.
Mergaites o Human Anatomy ar labai sunkus materialas, mane viena kad prigasdino, kad atseit jei imsi tai tik sia klase viena? O man kazkaip atrodo, kad si klase kaip turi but man idomi, esu jau nusiteikus tam kad info joje bus gausu, bet kazkaip nesitiki kad ji jau tokia baisi? Kokia jusu patirtis?
P.S. juokiaus is tavo avataro uzraso 3-ciam vaikui"ne ne ne" as taip sakiau po pirmo. biggrin.gif
Atsakyti
Dangoulet, mano drauge sia klase eme irgi tik vienintele per semestra, sake labai sunku buvo, nes reikia viska mintinai beveik kalti, visokius terminus.

O as jau baigineju savo mokslus. Si pavasari turesiu jau psichologijos bakalaura, o rudeni mokytojos licenzija smile.gif Atsibodo , jau nebegaliu mokytis. Atrodo, ka reiks veikti kai nebebus mokslu smile.gif
Sekmes visoms!
Atsakyti
QUOTE(danguolet @ 2008 12 27, 12:25)
Labai gerai parasei apie gyvenima.
Kodel tokioj brangioj valstijoj gyvenam, tai kad cia kur mes apsistoje  nera taip baisu kaip apie San Francisca. Ziuriu musu apylinkese galima nuspipirkt nama uz $200 tuks, kurie pries 2 metus yra kainave dvigubai daugiau. doh.gif
Man dar liko geri 3 semestrai kad pasibaikt visus prereq. Pavasario semestrui norejau pasiimt Human Anatomy and Pshy.. bet kaip minejau dar pries mano registracijos dienai klase jau buvo uzdaryta. Taip kad sansu i ja papult nulis. Bet niekis man dar fizika reikia pasiimt ir pradet i rasymo klases kibt, baisiai ju vengiu.
Mergaites o Human Anatomy ar labai sunkus materialas, mane viena kad prigasdino, kad atseit jei imsi tai tik sia klase viena? O man kazkaip atrodo, kad si klase kaip turi but man idomi, esu jau nusiteikus tam kad info joje bus gausu, bet kazkaip nesitiki kad ji jau tokia baisi? Kokia jusu patirtis?
P.S. juokiaus is tavo avataro uzraso 3-ciam vaikui"ne ne ne" as taip sakiau po pirmo. biggrin.gif

danguolet,
del A&P as imiau ir tikrai ne viena, nezinau kaip tau bet jei pasiimi daugiau klasiu tiesiog darai ka tau reikia ir sukiesi, o kai viena imi tai ir atidelioji viska iki pat paskutines minutes, nera taip jau ir blogai ta klase, kai idomu tai ir nera taip sunku, veliau idesiu linka ant flashcards online man labai padejo. Tik del klases as patarciau jei imsi A&P tai imk kita kokia priestaringa klase kaip english ar matematika ka nors tokio nes jei imsi kokia panasia kaip biology tada labai atsibosta kalti ta pati is to pacio.
Wow tai Califonijoje taip krite irgi namu kainos? norejom mes ten kraustytis, bet pagalvojau gal geriau cia pasilikti nors i kazka gali ikibti.
Atsakyti
QUOTE(reda s @ 2008 12 27, 17:45)
danguolet,
del A&P as imiau ir tikrai ne viena, nezinau kaip tau bet jei pasiimi daugiau klasiu tiesiog darai ka tau reikia ir sukiesi, o kai viena imi tai ir atidelioji viska iki pat paskutines minutes, nera taip jau ir blogai ta klase, kai idomu tai ir nera taip sunku, veliau idesiu linka ant flashcards online man labai padejo. Tik del klases as patarciau jei imsi A&P tai imk kita kokia priestaringa klase kaip english ar matematika ka nors tokio nes jei imsi kokia panasia kaip biology tada labai atsibosta kalti ta pati is to pacio.
Wow tai Califonijoje taip krite irgi namu kainos? norejom mes ten kraustytis, bet pagalvojau gal geriau cia pasilikti nors i kazka gali ikibti.

Dekui mergaites,

Zuika tu saunuole, as tai atvirksciai, va sedziu ir negaliu sulaukt kada vel kitas semestras prasides, bijau kad netapciau amzina studente ant senatves.
As irgi zinau savo limitus, visad imu po 2 klases, as daugiau neisgaliu, nes visdelto ir vaiku pamirst negalima.
Jo CA tas nekilniojamo turto burbulas sprogo, zinau kad Floridoj irgi kainos labai smarkiai krito.
Atsakyti
QUOTE(danguolet @ 2008 12 27, 13:08)
Dekui mergaites,

Zuika tu saunuole, as tai atvirksciai, va sedziu ir negaliu sulaukt kada vel kitas semestras prasides, bijau kad netapciau amzina studente ant senatves.
As irgi zinau savo limitus, visad imu po 2 klases, as daugiau neisgaliu, nes visdelto ir vaiku pamirst negalima.
Jo CA tas nekilniojamo turto burbulas sprogo, zinau kad Floridoj irgi kainos labai smarkiai krito.

Tu danguolet kaip ir as laukiu nesulaukiu kito semestro, lietuvoje is pamoku begdavau, mokytojas klasese uzrakindavau kad tik nebutu klases, o se kad nori pati is collego nebeiseinu, ir nei vienos klases nepraleidziu. Juokinga biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, su 2009- ais
Noriu pasidalint su jumis situo saitu www.chegg.com . Per ji galima nuomuotis knygas mokslams,bandysiu per juos nuomuotis, nes knygu kainytes, as nebeikertu jas ipirkt.

Atsakyti
gal kas girdėjot, ar yra kokių problemų su paskolom mokslam paskutiniu metu? Man univere sakė, kad ne, bet vistiek neramu kažkaip, nes aš visą sumą planuoju skolintis, kuri labai nemaža sad.gif mano pačios kreditas labai geras, dar in-laws co-signins, bet neramu... Ar tvarkėtės paskolas mokslam kuri paskutiniu metu? Ir šiaip gal turit ką protingo pasakyt apie jas.
Atsakyti
QUOTE(mamaLina @ 2009 01 06, 13:26)
gal kas girdėjot, ar yra kokių problemų su paskolom mokslam paskutiniu metu? Man univere sakė, kad ne, bet vistiek neramu kažkaip, nes aš visą sumą planuoju skolintis, kuri labai nemaža sad.gif mano pačios kreditas labai geras, dar in-laws co-signins, bet neramu... Ar tvarkėtės paskolas mokslam kuri paskutiniu metu? Ir šiaip gal turit ką protingo pasakyt apie jas.

Labutis o tu bandei financial aid pasiimti pirma? Mano suggestion butu kad bandyk financial aid pirma o jei paskui neduos tai imk loan nes jei kada bandysi imti financial aid ir turesi loan tada pinigu jau negausi. Del loan tik imk federal loans neiimk is jokiu privaciu nes tikrai suvargsi.
Atsakyti
Aš irgi greit pradedu mokslus Danijoje, CBS. Dokumentai jau išssiųsti, beliko išsilaikyti TOEFL ir bus viskas... Labai laukiu, nes tikiuosi daug kartu geresnės mokymo kokybės ir studentų motyvacijos. ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, moksliuskes!

Su nauju semestru visas! As savo smegeneles buvau atostogu isleidus dideliu, tai snd per pirma diena paskaitose vos neisvirtau is kedes... Bandau motyvuotis dabar kaskaip perkrimsti 200 psl iki pirmad...Lauzia mus..Eina sau...
Mama Lina, dabar kaip tik metas ziurinetis stipendiju. As pernai neblogai susisukau, aplainau kur tik galejau, ir uz visus tuition ir knygas ne cento moket neteko.. Uz likusius $ dar ir tevelius atostogoms atsiskraidinau. nors ir pas mus kainele kandziojasi mokslu. Financial aid negavau, vien is private scholarship uzteko.Turejau gera GPA, gerus reference laiskus, patirties siokios tokios, volunteer keliu valandu, to pilnai uzteko.. Tikrai nepatingek ir pasiziurinek,tikrai ne viena i ne du tukstantelius sutaupyt gali wink.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kas nors iš Jūsų esate studijavusios Vokietijoje (pagal mainų programą ar pilnas studijas)?
Noriu stoti į Vokietiją ir studijuoti anglų kalba su papildomais intensyviais vokiečių kalbos kursais, nes vokiečių moku labai minimaliai. Tačiau vienas draugas, studijavęs Vokietijoje pagal ERASMUS, pareiškė, jog būdamas šalyje labiau išmoko rusų kalbą nei vokiečių, nes vokiečiai kreivai žiūri į rytų europiečius, nenoriai bendrauja, yra užsidarę ir pan. Po tokių kalbų ir atsiliepimų apie vokiečių nacionalizmą, šiek tiek sunerimau. Ar nebus problemų man Vokietijoje? Ar pačios esate susidūrusios su tokiu vokiečių elgesiu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2009 02 09, 20:09)
Sveikos 4u.gif
Gal kas nors iš Jūsų esate studijavusios Vokietijoje (pagal mainų programą ar pilnas studijas)?
Noriu stoti į Vokietiją ir studijuoti anglų kalba su papildomais intensyviais vokiečių kalbos kursais, nes vokiečių moku labai minimaliai. Tačiau vienas draugas, studijavęs Vokietijoje pagal ERASMUS, pareiškė, jog būdamas šalyje labiau išmoko rusų kalbą nei vokiečių, nes vokiečiai kreivai žiūri į rytų europiečius, nenoriai bendrauja, yra užsidarę ir pan. Po tokių kalbų ir atsiliepimų apie vokiečių nacionalizmą, šiek tiek sunerimau. Ar nebus problemų man Vokietijoje? Ar pačios esate susidūrusios su tokiu vokiečių elgesiu? g.gif

iš mano patirties (ne vokietijoje, bet švedijoje) per erasmus visada susidraugauji su internacionalais, o ne vietiniais. Vietiniai laikosi su savais, internacionalai - su kitais internacionalais. Taigi, Švedijoje nesusiranti švedų draugų, vokietijoje - vokiečių ir t.t. Problemų dėl to nebus, nes nebus laiko jaudintis. Tarp mokslų, vakarėlių, ekskursijų ir pan. norėsis tik miego...
Atsakyti