Įkraunama...
Įkraunama...

Mokslai užsienyje

Visu pirma tau reketu persivesti savo bakalaura ir kreditus cia, tuo uzsiima WES (world education services) .Pasigooglink, ir pasiskaityk.

Susirask universiteta kuri noretum lankyti ir pasiskambink, tau ten viska paaiskins ka ir kaip daryti.

Cia dauguma studentu ima kelis dalykus per semestra nes dauguma turi darbus, kad galetu uz mokslus uzsimoketi.

Uz mano mokslus moka vyras smile.gif, mes ziurim i tai kaip i investicija, vat.

Jei turi zalia korta ar pilietybe ir daug neuzdirbi, galima prasyti finansines pagalbos is valstybes (FASFA), tai daryti reikia sausio pradzioj sekantiems metams.

Amerikietiska mokymosi sistema pritaikyta dirbantiems zmonems, tad jei turi darba, gali vakarais ar rytais eiti i univera po kelias dienas per savaite. Aisku taip ilgiau uztruks, bet nekirs ziauriai per kisene smile.gif

Pasiieskok univero ir pasiskaitinek ju website.

O del psichologijos magistraturos, tai dauguma univeru reikalauja GRE egzamino
Many graduate schools will require you to take the Graduate Record Exam. That's right! It's the SATs all over again, but on a slightly bigger scale! The GREs consist of three sections: verbal, math (quantitative), and analytic (which measures abstract thinking). Some schools will also require you to take the "advanced" portion of the test, which for you would be in psychology (it consists of multiple choice questions pertaining to all the different fields within psychology).
Atsakyti
Dekui tau labai 4u.gif
Ex, kad maniskis galetu taip investuoti ax.gif

Tai vadinasi, pirmiausia verciuosi diploma o tada jau univerkej rodau, ka turiu ir jie jau pasakys kas ir kaip smile.gif

O TOEFL reikejo laikyti tau ar cia nuo mokymosi istaigos priklauso?
Atsakyti
Reikejo.

Siaip tai gali pirma i univera nueiti i Admission skyriu, ten tau forma WES duos su kuria siusi savo diploma vertimui. Tiesa pirma issiversk diploma i anglu kalba Lietuvoje (turi buti su anspaudu)
Atsakyti
Labos!

su naujais mokslo metais! man paskaitos prasideda kita savaite, ir zinoma, jau teks namu darbus pirmai paskaitai ruosti.
bigsmile.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuika Padukele15 @ 2008 09 17, 09:03)
Reikejo.

Siaip tai gali pirma i univera nueiti i Admission skyriu, ten tau forma WES duos su kuria siusi savo diploma vertimui. Tiesa pirma issiversk diploma i anglu kalba Lietuvoje (turi buti su anspaudu)

JO, diplomas bus verstas ir patvirtintas URM, nes jis dar ne pagal ES reikalavimus, o WES reikalauja kad butu pagal jas,,,tai ziuresim kaip ten bus. O sunku buvo TOFEL laikyti?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ar yra mamyčių, studijuojančių JAV? Šiais metais norėčiau ten stoti. Dar neturiu išsilaikiusi TOEFL, PBT planuoju laikyti sausio mėnesį, kad spėčiau jam normaliai pasiruošti, tačiau dabar pradėjau bijoti, jog nepražioplinčiau stojimų doh.gif Kiek žiūrėjau, norint pradėti mokintis fall semester, deadlines yra kažkur pavasarį-vasaros pradžioj. Ar spėsiu per tą laiką susitvarkyti dokumentus? g.gif
Atsakyti
O kur pati gyveni, Lt ar JAV. Del deadline pasiziurek i universiteto i kuri nori stoti website. Pas mane universitete kovo 15 yra international studentu stojimo deadline, o vietiniams man atrodo duoda iki birzelio 15. As pati TOEFL laikiau sausi, ir spejau viska. Toefl rezultatai ateina per 4-6 savaites.
Atsakyti
QUOTE(Zuika Padukele15 @ 2008 10 10, 02:02)
O kur pati gyveni, Lt ar JAV. Del deadline pasiziurek i universiteto i kuri nori stoti website. Pas mane universitete kovo 15 yra international studentu stojimo deadline, o vietiniams man atrodo duoda iki birzelio 15. As pati TOEFL laikiau sausi, ir spejau viska. Toefl rezultatai ateina per 4-6 savaites.

Lt kol kas. Ačiū, nuraminai mirksiukas.gif Peržvelgiau universitetų deadlines, tai jie svyruoja nuo pavasario iki vasaros pradžios, kai kuriuose net ir international šitaip.
Atsakyti
Su artejanciom sventem ,
Kaip gera vel cia sugryst po ilgo laiko. Kaip mokinukems sekasi , jei cia dar like tokiu.
Man praeitas semestras buvo gana sunkus bet pralauziau ledus.
Idomu kaip Redas sekasi?

Atsakyti
QUOTE(danguolet @ 2008 12 22, 18:08)
Su artejanciom sventem ,
Kaip gera vel cia sugryst po ilgo laiko. Kaip mokinukems sekasi , jei cia dar like tokiu.
Man praeitas semestras buvo gana sunkus bet pralauziau ledus.
Idomu kaip Redas sekasi?

Aciu Danguolet, ISLAIKIAU! puse klases failino dropino ir t.t, sunku tai nerealiai, dabar eisiu LPN state boards laikytis. Kaip tau ka kita semestra imi?
Atsakyti
QUOTE(reda s @ 2008 12 22, 23:13)
Aciu Danguolet, ISLAIKIAU! puse klases failino dropino ir t.t, sunku tai nerealiai, dabar eisiu LPN state boards laikytis. Kaip tau ka kita semestra imi?

Pirma o kas tas LPN? As norejau pasiimt Biologija, bet be sansu, dar pries mano registracijos termino , klase jau buvo pilna ir uzdaryta.
Tai pasiemiau fizika, medicinine ethika, ir rasymo viena klase.Bet dar neaisku ar pateksiu i ja, nes stoviu "waiting" #16. Idomu kaip ekonomine krize paveiks musu koledza? Kaip tavo mazius kiek jau jam?
Atsakyti
QUOTE(danguolet @ 2008 12 22, 18:18)
Pirma o kas tas LPN? As norejau pasiimt Biologija, bet be sansu, dar pries mano registracijos termino , klase jau buvo pilna ir uzdaryta.
Tai pasiemiau fizika, medicinine ethika, ir rasymo viena klase.Bet dar neaisku ar pateksiu i ja, nes stoviu "waiting" #16. Idomu kaip ekonomine krize paveiks musu koledza? Kaip tavo mazius  kiek jau jam?

LPN - licensed practical nurse - vienas laiptelis zemyn nuo register nurse. Maziui jau beveik 11 menesiu, pala ka tu eini? tu irgi kazkur medical fielde ne? o del klasiu i kurias nepatekdavau nueidavau pirma diena ir su mokytoju pasnekedavau labai daznai buna kai pirma diena neateina i klase kokie 2-3 zmones ir visa laika mane priimdavo gal ir tu bandyk.
Atsakyti