Įkraunama...
Įkraunama...

Mokslai užsienyje

QUOTE(Zuika Padukele15 @ 2008 01 06, 23:58)

Jei nenori pati vargti, tai pora centu brangiau uz lapa ir darbuotojas atsviecia viska smile.gif

nu nezinau del sito.. pvz Kinkos darbuotojai jokiu knygu niekada nesvies, del copyright'o ... jei nori mazdaug pati ir svieskis, bet "at your own risk" jeigu ka - jie nagu nekisa prie to.
Atsakyti
QUOTE(Foggy @ 2008 01 07, 01:47)
www.addall.com

Cia gali pabandyti paziureti, ivedi reikiama knyga ir suranda, kur ja gali pigiausiai nusipirkti rolleyes.gif

Aciuks.
Atsakyti
QUOTE(Zuika Padukele15 @ 2008 01 07, 03:58)
Matai Danguolet, man atvirksciai. As labai nemegau rasyti rasiniu mokykloj Lietuvoj. Kazkaip sunku mintis buvo isdestyti. O vat man angliskai yra daug lengviau ir paprasciau viskas. Si semestra turejau 3 writing requirements klases, tai atsirasiau visko ir prasilauziau.

As nepirkau is ebay niekada. Vat as kita varianta turiu del vadoveliu - tikra lietuviska smile.gif - knygas galima atsisviesti smile.gif
As praeita vasara turejau vasaros statistikos klase, kuri truko tik menesi , o knyga kainavo beveik 200 $, na nifiga as jau uztiek nesiruosiu knygos pirkti jau geriau as savo vaikams nupirksiu ka nors. vat nvariau i Staples ir atsisvieciau per valanda ir sumokejau $14 ir susidejau sau graziai i papke.
Jei nenori pati vargti, tai pora centu brangiau uz lapa ir darbuotojas atsviecia viska smile.gif

Musu koledzia labai menki destytojai, pamenu kai emiau ESL klases tai taip vargau as su ta rasyba. As daleiskim jei rasau "essay" tai introduction parasau ,pirma paragrafa parasau ir vsio pas mane visas rasinys. Kiekvienas destytojas sakydavo kad pradzia l.gera bet to vadinamo "body" permazai.
Bandziau vyrui meiles laiskus i darba rasyt, o jis prizadejo kad istaisys ir atsius atgal, aha, zinot tikriausiai kuom uzsibaige musu pamokos, pazadukas.
Buvau sugalvojusi privatu tutoriu imt, bent kad uzvestu ant kelio, mergina uzsiprase $20 i val. Nemano kisenei.
Is bibliotekos esu prisitempusi knygu begale,bet kad jokio tolko is ju. As nesu savarankiskas studentas, man reikia kad kazkas issamiai isaiskintu.
Vat tokios bedos pas mane, betgal iki senatves ismoksiu.

O del knygu kopijavimo, man sitas variantas kazkaip netinka, nes jei man pirkt knyga is mokyklos knygyno, tai grazinant knyga turi but neisplesta is to celafano, o jei prikt is interneto tai vel reikia uz siuntima moket. Bandysiu per ebay pirkt, tik baisoka kad kokia nesuplesyta knyga atsiustu.
Atsakyti
QUOTE(danguolet @ 2008 01 06, 12:51)
O tau brangioji ziuriu tik vienas menuo beliko iki pagranduko atejimo. Kaip jauties? Ar isrinkot varda? O ka tu nutarei pagimdyt ir toliau test mokslus?
As pasiemiau interm.algebra, norejau dar imt geometrija, bet zinant savo gabumus sioje srityje, susilaikiau  biggrin.gif
Merginos, patarkit kaip man prisiverst save rasyt(angl.), man kazkokia vidine antipatija rasymui. Rodos kalbu ir neblogai nu bet kaip rasyt nemegstu. Ir kas idomu kad kai mokinaus vidurinej rasymas buvo viena is megstamiausiu klasiu.

Jo jau nebedaug liko. Vardas bus Eiden ir laukiu nesulaukiu kol to pilvo atsikratysiu nes nei pamiegi nei normaliai paeini nedusdama. O tu del anglu kalbos rasymo, visiems sunku prisiversti, as irgi dejavau bet kai reikia tai reikia, jei imsi kokia rasymo klases sakyk gal turesiu reikiamu popieriu.
Atsakyti
saunuoles 4u.gif kad mokinates mirksiukas.gif kaip suprantu visos jus usa. as kai gyvenau ten biski nuobodziavau (tik dirbau), tad uzsimaniau biski pastudijuoti - nerimtai...tai mokinausi thomson education direct ax.gif
Atsakyti
Zuika padukele niekaip nesuprantu is kur tu rauni tas 10 savaiciu klases? kodel man reikia 16 verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(reda s @ 2008 01 09, 21:31)
Zuika padukele niekaip nesuprantu is kur tu rauni tas 10 savaiciu klases? kodel man reikia 16  verysad.gif

vieni universitetai veikia ketvirciu sistema, kiti trimestru, manishkis pvz trimestrais buvo, ir klases po 11 savaiciu trukdavo, bet uztai daugiau valandu per sav, negu tuose kur klases 16 savaiciu.
Atsakyti
Nu tai kad ne 10 svaiciu, rudens semestras nuo rugsejo 7 iki gruodzio 12, O pavasario semstras nuo sausio 22 iki geguzes 6. O vasaros semestrai yra po 8, 6 arba 4 savaites. Sutinku su Michgirl , kad priklauso nuo valandu per savaite, ilgesnes klases arba daznesnes klases.
Atsakyti
zuika padukele kokias klases tu pasiemei?
Mich girl dar nesusidomejai i mokslus kipti? gal jau persikraustet
Atsakyti
Si semstra vien psichologija imu, nes man tik ir beliko 6 klases psichologijos ir dvi general ir jau kita rudeni tureciau diploma gauti smile.gif, na bet dar as vasara imsiu 3 mokytojavimo klases ir dar du semestrai liks mokytojavimui.
Pasiemiau si semestra Experimental Psychology, Health Psyc, Personality ir International Culture.
Atsakyti
QUOTE(reda s @ 2008 01 10, 03:35)
zuika padukele kokias klases tu pasiemei?
Mich girl dar nesusidomejai i mokslus kipti? gal jau persikraustet

ne nepersikraustem, jei kraustysimes tai tas kazkada iki vasaros turetu but, jei ne tai ne - tai del to ir mokslai stabdo - bet is esmes dabar butent dar nenoriu mokytis, noriu mazge savo pasidziaugt be jokiu kitu isipareigojimu gyvenime.
Atsakyti
QUOTE(legenda @ 2008 01 07, 05:01)
Man mokslai ryt prasideda, vel 10 savaiciu maratonas  g.gif  bigsmile.gif

Papasakok ka tu studijuoji.
Papildyta:
QUOTE(reda s @ 2008 01 09, 15:39)
Jo jau nebedaug liko. Vardas bus Eiden ir laukiu nesulaukiu kol to pilvo atsikratysiu nes nei pamiegi nei normaliai paeini nedusdama. O tu del anglu kalbos rasymo, visiems sunku prisiversti, as irgi dejavau bet kai reikia tai reikia, jei imsi kokia rasymo klases sakyk gal turesiu reikiamu popieriu.

Grazus vardas, toks vyriskas. Aciu uz pasiulyma, jei jau prisireiks tai butinai prasysiu pagalbos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo danguolet: 10 sausio 2008 - 23:34