QUOTE(Zuika Padukele15 @ 2008 01 07, 03:58)
Matai Danguolet, man atvirksciai. As labai nemegau rasyti rasiniu mokykloj Lietuvoj. Kazkaip sunku mintis buvo isdestyti. O vat man angliskai yra daug lengviau ir paprasciau viskas. Si semestra turejau 3 writing requirements klases, tai atsirasiau visko ir prasilauziau.
As nepirkau is ebay niekada. Vat as kita varianta turiu del vadoveliu - tikra lietuviska

- knygas galima atsisviesti
As praeita vasara turejau vasaros statistikos klase, kuri truko tik menesi , o knyga kainavo beveik 200 $, na nifiga as jau uztiek nesiruosiu knygos pirkti jau geriau as savo vaikams nupirksiu ka nors. vat nvariau i Staples ir atsisvieciau per valanda ir sumokejau $14 ir susidejau sau graziai i papke.
Jei nenori pati vargti, tai pora centu brangiau uz lapa ir darbuotojas atsviecia viska
Musu koledzia labai menki destytojai, pamenu kai emiau ESL klases tai taip vargau as su ta rasyba. As daleiskim jei rasau "essay" tai introduction parasau ,pirma paragrafa parasau ir vsio pas mane visas rasinys. Kiekvienas destytojas sakydavo kad pradzia l.gera bet to vadinamo "body" permazai.
Bandziau vyrui meiles laiskus i darba rasyt, o jis prizadejo kad istaisys ir atsius atgal, aha, zinot tikriausiai kuom uzsibaige musu pamokos, pazadukas.
Buvau sugalvojusi privatu tutoriu imt, bent kad uzvestu ant kelio, mergina uzsiprase $20 i val. Nemano kisenei.
Is bibliotekos esu prisitempusi knygu begale,bet kad jokio tolko is ju. As nesu savarankiskas studentas, man reikia kad kazkas issamiai isaiskintu.
Vat tokios bedos pas mane, betgal iki senatves ismoksiu.
O del knygu kopijavimo, man sitas variantas kazkaip netinka, nes jei man pirkt knyga is mokyklos knygyno, tai grazinant knyga turi but neisplesta is to celafano, o jei prikt is interneto tai vel reikia uz siuntima moket. Bandysiu per ebay pirkt, tik baisoka kad kokia nesuplesyta knyga atsiustu.