Įkraunama...
Įkraunama...

Mokslai užsienyje

QUOTE(Zuika Padukele15 @ 2008 01 10, 09:39)
Si semstra vien psichologija imu, nes man tik ir beliko 6 klases psichologijos ir dvi general ir jau kita rudeni tureciau diploma gauti smile.gif, na bet dar as vasara imsiu 3 mokytojavimo klases ir dar du semestrai liks mokytojavimui.
Pasiemiau si semestra Experimental Psychology, Health Psyc, Personality ir International Culture.

nu tu ir drasi 4u.gif pshichologija yra idomu bet ne tris klases is karto
Atsakyti
QUOTE(Zuika Padukele15 @ 2008 01 10, 10:39)
International Culture.

turetu but idomus dalykas, man patinka tokie... siek tiek uzgrobiau jo kai International Business emiau...
Atsakyti
O ko cia bijot, man psichologija labai patinka, sunki klase bus tik Experimental Psych, kuri yra privaloma (ten su statistika susije), o Personality ir Health psyc tai turetu buti idomu, jau knygas turiu tai visai neblogai - tik skaityti daug reikes smile.gif Be to man nieko ir nebeliko ka imti tik psichologija (cia mano major), nes visa kita yra pabaigta.

Del Intrnational Culture, tai perzvelgiau knygas irgi, idomu bus. Mano vyras jau viena nusigriebes skaito savo malonumui apie skirtingas kulturas ir ju paprocius , etiketus ir pan.; o kita knyga apie tarptautine biznio komunikacija irgi visai idomi.
Atsakyti
QUOTE(danguolet @ 2008 01 10, 23:33)
Papasakok ka tu studijuoji.
[

MBA
Atsakyti
Mamytes, gal kas esat dare koki psichologini experimenta (universitete)?
Atsakyti
QUOTE(Zuika Padukele15 @ 2008 01 31, 22:59)
Mamytes, gal kas esat dare koki psichologini experimenta (universitete)?

mikrobiologini dariau tik ne psichologini. Papasakok kokius eksperimentus darai idomu, aisku jei tik laiko turi

Kaip visom sekasi? man pirmas egzas siandien, jei neislaikysiu verksiu verysad.gif
Atsakyti
Kaip mokinukes laikosi? Man jau pavasarine pertrauka prasides nuo kitos savaites, reikia poilsio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo danguolet: 11 kovo 2008 - 16:48
Man su online klasem nera atostogu. Mano maze serga, tai ant keliu ji sedi, o su kita ranka matkes midterm ruosiuosi rytojui. Kaip kitoms einasi?
Atsakyti
QUOTE(Rutti @ 2008 03 11, 19:13)
Man su online klasem nera atostogu. Mano maze serga, tai ant keliu ji sedi, o su kita ranka matkes midterm ruosiuosi rytojui. Kaip kitoms einasi?

Gal intermediate algebra imi? 4u.gif tavo dukruzei.
Atsakyti
Ne, College Algebra, praeita semestra ja meciau del destytojo. Aciu smile.gif
Papildyta:
Zinai kas mane del matkes nervuoja, ogi jie del vieno kito naujo skyrelio visa nauja semestra padaro. Jiem babkes renka, o as tik laika gaistu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutti: 11 kovo 2008 - 21:36
QUOTE(Rutti @ 2008 03 11, 19:38)
Ne, College Algebra, praeita semestra ja meciau del destytojo. Aciu  smile.gif
Papildyta:
Zinai kas mane del matkes nervuoja, ogi jie del vieno kito naujo skyrelio visa nauja semestra padaro. Jiem babkes renka, o as tik laika gaistu.

O as tai si semestra galejau pasiimt puse klases tai iseitu 3 kreditai viena semestra ir 3 kita. Nes musu pedagoges tempai per greiti man.
Atsakyti
O man College Algebra lengviausia matiekos klase bigsmile.gif man is vis kas susije su algebra viskas patinka smile.gif

Man ir atostogos jau nuo ketvirtadienio, bet tokios ten ir atostogos jauciu reiks term paper rasyti.

O as jau i pabaiga su savo Psichologijos bakalauru einu, vasara tris klases paimsiu ir rudeniui viena beliks ir jau turesiu diploma, belieka dar tris semestrai Teacher Education klasem.
O kiek jums beliko mokytis?
Atsakyti