Įkraunama...
Įkraunama...

Mokslai užsienyje

ir man atostogos !!!! na nesamoningas semestras jau vasara tai kazin ar as ka ir beimsiu atsimokiau si semestra. Jau galiu nurse student eiti dirbti drinks_cheers.gif
Atsakyti
labos, moksliukes!

man jau spring break baiginejasi, pirmadieni vell i paskaitas, o dar uz preitus egzus pazymiu laukiu bigsmile.gif .

kaip visoms sekasi?
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Gal yra studenčių iš Kanados? Galbūt ten teks mokytis, todėl būtų labai įdomu išgirsti apie mokslą Kanadoje iš tai patyrusių lūpų smile.gif
Atsakyti
Mano metus truke stojimai, formu pildymai ir dokumentu siuntimai jau pasibaige, ir stai, istojau i du univerus is dvieju stotu smile.gif
problema, ten mokslas 44000 tukst.... lotuliukas.gif
tai stoju i trecia ir bandysiu gauti finansine parama.... nesiseka man smile.gif
Atsakyti
Nu moksliukes, kaip sekasi? Jau i pabaiga semestras eina assa.gif assa.gif
As jau visus rasytiniu darbus pridaviau tai galesiu atsikvepti iki paskutiniu egzaminu, kurie visi bus ne cumulative, tai labai pasiseke man si semstra thumbup.gif
Nu bet atostogas man ilgai nesites, nes uzsiregistravau trims vasaros klasems blink.gif Bet uztai jau busiu beveik pabaigusi savo psichologija, tik vienos klases reikes rudeni ir viskas, o po to dar meteliai mokytoju licenijai gauti ir atsisveikinsiu ilgam su mokslais.
Atsakyti
QUOTE(Zuika Padukele15 @ 2008 04 07, 23:25)
Nu moksliukes, kaip sekasi? Jau i pabaiga semestras eina  assa.gif  assa.gif
As jau visus rasytiniu darbus pridaviau tai galesiu atsikvepti iki paskutiniu egzaminu, kurie visi bus ne cumulative, tai labai pasiseke man si semstra  thumbup.gif
Nu bet atostogas man ilgai nesites, nes uzsiregistravau trims vasaros klasems blink.gif Bet uztai jau busiu beveik pabaigusi savo psichologija, tik vienos klases reikes rudeni ir viskas, o po to dar meteliai mokytoju licenijai gauti ir atsisveikinsiu ilgam su mokslais.

Nu jau pradejai vasarines klases? man viena testa is pharmacy islaikyti ir man atostogos, net sirdis dziaugiasi. Kaip visom kitom jau baigesi mokslai ka kita semestra imat?
Atsakyti
Sveikutes.
Norejau paklausti mamyciu gyvenanciu Anglijoj gal kuri is jusu darot kursa 'Access to higher education'?
Noreciau suzinoti jusu nuomones. Nes koledze klausiau, ir man sake kad tokie patys shansai istoti i universiteta kaip ir baigus A levelius.
Bet ar tai tiesa?
Dekui. 4u.gif
Atsakyti
Paskaiciau kokios aktyvios mamytes, net nuotaika pagerejo. Noriu ir as mokintis, labai labai ax.gif ax.gif Tik nezinau nuo ko pradeti, gyenu NY. Galvoju pradziai pabandyti mokintis vadinamuose koledzuose CCC du metus, tarkim nursing asistente. O veliau jei viskas gerai, pratesciau bakalaura. Gal yra studenciu is NY, arba komentaru, patarimu....
Atsakyti
QUOTE(Kristina* @ 2008 05 16, 10:24)
Paskaiciau kokios aktyvios mamytes, net nuotaika pagerejo. Noriu ir as mokintis, labai labai ax.gif  ax.gif Tik nezinau nuo ko pradeti, gyenu NY. Galvoju pradziai pabandyti mokintis vadinamuose koledzuose CCC du metus, tarkim nursing asistente. O veliau jei viskas gerai, pratesciau bakalaura. Gal yra studenciu is NY, arba komentaru, patarimu....

jei esi baigusi ka nors su medicina LT persivesk kreditus,nes jei kietini mokytis sesute bus daug pre-med klasiu 4u.gif Cia tik tarp kitko,bet tu is NYC mirksiukas.gif Be to jei tu su turistine viza nelabai iseis mokytis.
Atsakyti
O kodel neiseis mokintis, jei as su turistine? LT mano mokslai buvo susije su ekonomika, ir investicijomis is ES. Nieko bendor JAV nesiulo siuo klausimu. O sesute galvoju mokintis, del to kad darbo lengviau rasti, juk nebusiu amzinai su turistine viza, kazka reiks ir kazkaip keisti. Kaip manai mamia?
Atsakyti
QUOTE(Kristina* @ 2008 05 16, 10:34)
O kodel neiseis mokintis, jei as su turistine? LT mano mokslai buvo susije su ekonomika, ir investicijomis is ES. Nieko bendor JAV nesiulo siuo klausimu. O sesute galvoju mokintis, del to kad darbo lengviau rasti, juk nebusiu amzinai su turistine viza, kazka reiks ir kazkaip keisti. Kaip manai mamia?

vistiek kreditus siulau isivertinti pagal amerikieciu sistema,nes gali uzskaityti kaika,kad nereiketu jokiu beletristiku vel is naujo mokytis.
Su turistine viza nieks neleis mokytis,turi buti F-1,arba jei tavo stusas jau keiciasi i ZK tai tada siulyciau palaukti kol ji gausi,nes moketum kaip in state studente ,o ne out of state 4u.gif
Kai susitiksim,tikuosi ax.gif ,birzelio 6 galesim paplepet apie tai daugiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamia: 16 gegužės 2008 - 16:42
QUOTE(mamia @ 2008 05 16, 16:40)
vistiek kreditus siulau isivertinti pagal amerikieciu sistema,nes gali uzskaityti kaika,kad nereiketu jokiu beletristiku vel is naujo mokytis.
Su turistine viza nieks neleis mokytis,turi buti F-1,arba jei tavo stusas jau keiciasi i ZK tai tada siulyciau palaukti kol ji gausi,nes moketum kaip in state studente ,o ne out of state 4u.gif
Kai susitiksim,tikuosi ax.gif ,birzelio 6 galesim paplepet apie tai daugiau 4u.gif

Aha, pakalbesim birzelio 6 d. nebedaug liko ax.gif Laukiu labai....
Atsakyti