ir man atostogos !!!! na nesamoningas semestras jau vasara tai kazin ar as ka ir beimsiu atsimokiau si semestra. Jau galiu nurse student eiti dirbti
labos, moksliukes!
man jau spring break baiginejasi, pirmadieni vell i paskaitas, o dar uz preitus egzus pazymiu laukiu
.
kaip visoms sekasi?
man jau spring break baiginejasi, pirmadieni vell i paskaitas, o dar uz preitus egzus pazymiu laukiu
kaip visoms sekasi?
Sveikos merginos
Gal yra studenčių iš Kanados? Galbūt ten teks mokytis, todėl būtų labai įdomu išgirsti apie mokslą Kanadoje iš tai patyrusių lūpų
Mano metus truke stojimai, formu pildymai ir dokumentu siuntimai jau pasibaige, ir stai, istojau i du univerus is dvieju stotu 
problema, ten mokslas 44000 tukst....
tai stoju i trecia ir bandysiu gauti finansine parama.... nesiseka man
problema, ten mokslas 44000 tukst....
tai stoju i trecia ir bandysiu gauti finansine parama.... nesiseka man
Nu moksliukes, kaip sekasi? Jau i pabaiga semestras eina
As jau visus rasytiniu darbus pridaviau tai galesiu atsikvepti iki paskutiniu egzaminu, kurie visi bus ne cumulative, tai labai pasiseke man si semstra
Nu bet atostogas man ilgai nesites, nes uzsiregistravau trims vasaros klasems
Bet uztai jau busiu beveik pabaigusi savo psichologija, tik vienos klases reikes rudeni ir viskas, o po to dar meteliai mokytoju licenijai gauti ir atsisveikinsiu ilgam su mokslais.
As jau visus rasytiniu darbus pridaviau tai galesiu atsikvepti iki paskutiniu egzaminu, kurie visi bus ne cumulative, tai labai pasiseke man si semstra
QUOTE(Zuika Padukele15 @ 2008 04 07, 23:25)
Nu moksliukes, kaip sekasi? Jau i pabaiga semestras eina
Bet uztai jau busiu beveik pabaigusi savo psichologija, tik vienos klases reikes rudeni ir viskas, o po to dar meteliai mokytoju licenijai gauti ir atsisveikinsiu ilgam su mokslais.
Nu jau pradejai vasarines klases? man viena testa is pharmacy islaikyti ir man atostogos, net sirdis dziaugiasi. Kaip visom kitom jau baigesi mokslai ka kita semestra imat?
Paskaiciau kokios aktyvios mamytes, net nuotaika pagerejo. Noriu ir as mokintis, labai labai
Tik nezinau nuo ko pradeti, gyenu NY. Galvoju pradziai pabandyti mokintis vadinamuose koledzuose CCC du metus, tarkim nursing asistente. O veliau jei viskas gerai, pratesciau bakalaura. Gal yra studenciu is NY, arba komentaru, patarimu....
QUOTE(Kristina* @ 2008 05 16, 10:24)
Paskaiciau kokios aktyvios mamytes, net nuotaika pagerejo. Noriu ir as mokintis, labai labai
Tik nezinau nuo ko pradeti, gyenu NY. Galvoju pradziai pabandyti mokintis vadinamuose koledzuose CCC du metus, tarkim nursing asistente. O veliau jei viskas gerai, pratesciau bakalaura. Gal yra studenciu is NY, arba komentaru, patarimu....
jei esi baigusi ka nors su medicina LT persivesk kreditus,nes jei kietini mokytis sesute bus daug pre-med klasiu
O kodel neiseis mokintis, jei as su turistine? LT mano mokslai buvo susije su ekonomika, ir investicijomis is ES. Nieko bendor JAV nesiulo siuo klausimu. O sesute galvoju mokintis, del to kad darbo lengviau rasti, juk nebusiu amzinai su turistine viza, kazka reiks ir kazkaip keisti. Kaip manai mamia?
QUOTE(Kristina* @ 2008 05 16, 10:34)
O kodel neiseis mokintis, jei as su turistine? LT mano mokslai buvo susije su ekonomika, ir investicijomis is ES. Nieko bendor JAV nesiulo siuo klausimu. O sesute galvoju mokintis, del to kad darbo lengviau rasti, juk nebusiu amzinai su turistine viza, kazka reiks ir kazkaip keisti. Kaip manai mamia?
vistiek kreditus siulau isivertinti pagal amerikieciu sistema,nes gali uzskaityti kaika,kad nereiketu jokiu beletristiku vel is naujo mokytis.
Su turistine viza nieks neleis mokytis,turi buti F-1,arba jei tavo stusas jau keiciasi i ZK tai tada siulyciau palaukti kol ji gausi,nes moketum kaip in state studente ,o ne out of state
Kai susitiksim,tikuosi
QUOTE(mamia @ 2008 05 16, 16:40)
vistiek kreditus siulau isivertinti pagal amerikieciu sistema,nes gali uzskaityti kaika,kad nereiketu jokiu beletristiku vel is naujo mokytis.
Su turistine viza nieks neleis mokytis,turi buti F-1,arba jei tavo stusas jau keiciasi i ZK tai tada siulyciau palaukti kol ji gausi,nes moketum kaip in state studente ,o ne out of state
Kai susitiksim,tikuosi
,birzelio 6 galesim paplepet apie tai daugiau 
Kai susitiksim,tikuosi
Aha, pakalbesim birzelio 6 d. nebedaug liko