Įkraunama...
Įkraunama...

Mokslai užsienyje

Sveikos 4u.gif Gal yra studijuojančių Vokietijoje arba Prancūzijoje? ax.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
Bandziau siais metais su OPEN Univertity studijuoti,bet nelabai pavyko suderinti darba,vaiko ir vyro prieziura ir moksla.Meciau likus 2 menesiam iki pabaigos,ot gailiuosi db 4u.gif doh.gif Dabar laukiu atsakymo is koledzu,ar gausiu vieta Health and Social care kurse,kur reikes prasimokyti kokius 3 metus igyti kvalifikacija,o jei ne,eisiu per tuos metus home learning koki kursa pabaigt ax.gif doh.gif o po to noreciau i universiteta,bet...as dabarjau jauciuosi per sena ir durna eit i koledza,ka kalbet reikes po kokiu 3 metu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrie @ 2010 06 02, 01:24)
optimaliausias butu i MBA, nes baigiau ekonomika, dabar international business..bet atrodo, kad stoviu ne savo veziose verysad.gif  didziausia svajone buvo istorija, archeologija..reikes pasidometi kiek imanomas specialybes keitimas, kad stoti i kita..ar nereikes bakalauro pries tai ..isvaziavo mano draugas siandien su w&t, tai taip liudna, taip norejosi kartu..labai jau traukia mane ten doh.gif

galima magistra studijuoti visai nesusijusi su pries tai buvusiomis studijomis, tik tektu tikriausiai paimti kai kurias paruosiamasias klases (prerequisites).

As irgi i JAV atvaziavau studijuoti, mano draugas isvaziavo anksciau su Internship, o as neiskentusi susitvarkiau "popierizmus" ir atvaziavau mokytis i JAV. Cia viskas buvo pries 6 metus, tai tikriausiai reikalavimai pasikeite, bet tikrai imanoma susitvarkyti, jei tik yra noro 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos studijuojancios ir besiruosiancios 4u.gif
as studijuoju Londone organizacine psichologija, siuo metu rasau baigiamaji darba ir atlieku apklausa. Tyrimas yra apie laime darbe.
Gal geletumet paskirti 10min klausimyno uzpildymu? Labai padetumet.. Buciau be galo dekinga.
Apklausa internete:
http://www.surveymonkey.com/s/5ZNXBNT
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Foggy @ 2010 06 11, 06:05)
galima magistra studijuoti visai nesusijusi su pries tai buvusiomis studijomis, tik tektu tikriausiai paimti kai kurias paruosiamasias klases (prerequisites).

As irgi i JAV atvaziavau studijuoti, mano draugas isvaziavo anksciau su Internship, o as neiskentusi susitvarkiau "popierizmus" ir atvaziavau mokytis i JAV. Cia viskas buvo pries 6 metus, tai tikriausiai reikalavimai pasikeite, bet tikrai imanoma susitvarkyti, jei tik yra noro  4u.gif

o norejau paklausti koki koldedza/universiteta baigete? o baigete ungraduate ir graduate (bakalaura ir magistra)? jei nepaslaptis kokia specialybe? ar sunku mokintis? suprantu, kad jau praejo kazkike laiko, bet baigus studijas JAV, ar ilgai uztruko kol radote darba pagal specialybe? Aciu Jums labai 4u.gif mane labai domina, todel tiek klausimu uzverciau blush2.gif
Atsakyti
Labas visoms.

Gavau pakvietima studijuoti Metropolitan universitete, bet vakar atlaikiau interviu Royal Holloway... dabar galvoju, kuris geresnis g.gif , jei man pasiulys Holloway vieta..
ir reik pradet narsyt del finansavimo visus puslapius, nes kaip suprantu, informacijos ir saltiniu yra nemazai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepaite @ 2010 06 12, 15:41)
Labas visoms.

Gavau pakvietima studijuoti Metropolitan universitete, bet vakar atlaikiau interviu Royal Holloway... dabar galvoju, kuris geresnis g.gif , jei man pasiulys Holloway vieta..
ir reik pradet narsyt del finansavimo visus puslapius, nes kaip suprantu, informacijos ir saltiniu yra nemazai cool.gif

pirma jus ziurekit pagal universitetu reitingus, http://extras.timeso...ersityguide.php , Metropolitan simtuke nera, o Royal Holloway - 37.
Atsakyti
QUOTE(Ausrie @ 2010 06 12, 04:23)
o norejau paklausti koki koldedza/universiteta baigete? o baigete ungraduate ir graduate (bakalaura ir magistra)? jei nepaslaptis kokia specialybe? ar sunku mokintis? suprantu, kad jau praejo kazkike laiko, bet baigus studijas JAV, ar ilgai uztruko kol radote darba pagal specialybe? Aciu Jums labai 4u.gif  mane labai domina, todel tiek klausimu uzverciau blush2.gif

as baigiau du bakalaurus (tarptautini versla ir finansus), dabar ruosiuosi GMAT egzaminui ir nuo kito pavasario bandysiu i MBA patekti, bet kai jau padariau pertrauka po bakalauru, tai labai man sunku dabar prisiversti mokytis vel doh.gif na tikiuosi, kad pavyks nuo pavasario vel pradeti studijuoti. Mokytis tai nera labai lengva, reikia mokytis kiekviena diena, o ne tik pries sesijas, kaip darydavau Lietuvoje rolleyes.gif bet siaip jei tik mokytis, nedirbant, tai nera sudetinga. As besimokydama dar dirbau, tai dienomis budavau darbe, po darbo i paskaitas, o grizus is paskaitu apie 9 val vakaro dar reikdavo ruostis kitai dienai paskaitoms. O paskutiniame kurse dar ir laukiausi leliuko, tai tie paskutiniai metai man tokie sudetingi buvo.... Zodziu, kai dirbi ir mokaisi, tai niekam kitam laiko nebelieka visai, bet isivaziuoji i ta ritma ir viskas ok smile.gif

Baigusi bakalaurus darbo net neieskojau, nes auginau savo klecka (ir i savo ankstesni darba negrizau), nesinorejo jo mazo palikti niekur... bet siaip cia kaip kam pasiseka, vieni susiranda greiciau, kiti gana ilgai turi paieskom uzsiimti, darbai tikrai nesimeto ir is mano pazistamu rato tai daug kam darbu paieskos uztruko pakankamai ilgai.
Atsakyti
QUOTE(Jojoskia @ 2010 06 11, 03:50)
Bandziau siais metais su OPEN Univertity studijuoti,bet nelabai pavyko suderinti darba,vaiko ir vyro prieziura ir moksla.

O kas nutiko vyrui? g.gif Serga kazkuo rimtai?
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 06 03, 21:23)
Sveikos 4u.gif Gal yra studijuojančių Vokietijoje arba Prancūzijoje? ax.gif

Sveikutes, man taip pat butu idomu suzinoti daugiau info apie Vokietijos universitetus 4u.gif Gal yra studijuojanciu ax.gif
Atsakyti
Foggy, norejau dar paklausti..o baigus reikia susirasti darba per metus? ir butent pagal specialybe? o jei nerandi? kas tada? turi sali palikti? 4u.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(Foggy @ 2010 06 13, 23:59)
nuo kito pavasario bandysiu i MBA patekti, bet kai jau padariau pertrauka po bakalauru, tai labai man sunku dabar prisiversti mokytis vel  doh.gif  na tikiuosi, kad pavyks nuo pavasario vel pradeti studijuoti.

thumbup.gif saunuole,kad jau pasiryzai MBA,as tai vis dar laukiu,kol vaikus i PreK isleisiu,o tada jau eisiu i MBA,nes man be sansu dabar viska suderint doh.gif O bakalauras mano irgi dulka stalciui,nes ji gavus vaikus pradejau peret lotuliukas.gif o dabar auginu,bet jau matau sviesa tunelio gale rolleyes.gif

Ausrie foggy teisi jei tik mokaisi ir nedirbi tada labai paprasta,bet jei tenka dar tiems mokslams uzsidirbti yra sudetingaiu,o ir mokslai siek tiek nukencia,bet tikrai imanoma. Kas liecia darba tai man regis po BA/BS yra metai skirti practical training'ui,o po MBA man regis 2,bet tu migracijos puslapi paskaitinek ir rasi visa info 4u.gif
Atsakyti