Įkraunama...
Įkraunama...

Mokslai užsienyje

Labai aciu 4u.gif , nes as pvz, noriu suzinot ar cia galiu dirbti pagal ta savo diploma viena darba ar ne, tai sakau gal butu galima ju ten paklausti?
Atsakyti
QUOTE(vandalisa @ 2011 01 10, 13:59)
Labai aciu 4u.gif , nes as pvz, noriu suzinot ar cia galiu dirbti pagal ta savo diploma viena darba ar ne, tai sakau gal butu galima ju ten paklausti?

Gali pabandyt pasiskambint ir paklaust, bet neesu tikra kad jie zinos, nes jie tegali palygint kokiam cia lygiui atitinka diplomas, tai manau daugiau kogero priklauso nuo darbo srities ir darbdaviu g.gif po palyginimo CV galetai irasyti koks atitikmuo diplomo ir darbdavys ziuretu ar pakanka g.gif o jei darbas kur reikia registruotis (pvz. susije su medicina, stomatologija) tada istaiga kuri registruoja galetu atsakyt ar LT diplomas atitinka UK reikalavimus. Sekmes isidarbinant pagal kvalifikacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(danguolet @ 2008 01 06, 11:57)
Tai as irgi dabar ziurineju i kainas ant ebay ir galvoju kam man moket $100 kai galima uz $25 nusipirkt.
Dekui uz padrasinima.

O va as neprisiruosiu parduoti savu knygu...tiek prisikaupe per metu metus jau smile.gif, dabar tik ismest. Priduot atgal i koledza neapsimokejo, o pardavinet neprisiruosiau.
Dabar turiu Business Communications naujausia versija, gal kam reikia?
Papildyta:
QUOTE(-Astreja- @ 2011 01 08, 09:52)
Sveikos,

kur visos studijuojancios dinge? Ar visos mokslais uzsiverte?  biggrin.gif

Kas kur mokotes? kaip sekasi?  smile.gif

Keliu tema i virsu, nes net i 7 puslapi nusistume  ax.gif

As irgi uzsikasus, studijuoju koledze idomia specialybe-Health Information Technology. Jau trecia semestra pradejau ir supratau, kad specialybe gan plataus spektro ir sunki medziaga-kodai, nuostatai ir t.t. Dar mokytis liko gerokai virs metu, bet kai pasigimdysiu reiks daryti pertrauka, tai jauciu moksleliai uzsites... g.gif
Atsakyti
Lietuvos mokinius vėl kviečia „The Regent’s School“ Tailande

Atsakyti
Sveiki,norėčiau pasiteirauti ar labiau apsimoka studijuoti JAV mediciną nei Lietuvoje?
Atsakyti
Luisana, mano nuomone, mediciną apsimoka studijuoti JAV, jei šioje šalyje žadi gyventi. Na, dar Šveicarija, Meksika, Kanada (?) pripažįsta JAV med. m-klų diplomą, tai jo nereikėtų perlaikyti. O jei žadi gyventi kur nors EU, tai su JAV med. diplomu reikės perlaikyti tos šalies egzus.
Atvykus į JAV su lietuvišku med. diplomu mažai kas ryžtasi jį perlaikyti, nes visi labai bijo to licenzijavimo. doh.gif

Jei kuriai reikia knygų iš medicinos ir biochemijos, mielai parduočiau, nes man jų nebereikia

Microbiology, Medical Microbiology, Genetics, Org. Chemistry (I-VIII), Analytical Chemistry, Biochemistry, Thermodynamics, Theromodynamics in Biochemistry, Physiology, Anatomy ( su visais atlasais), Pathophysiology, Virology, Fetal Development (I-II), Calculus (I-III) ir daug daug kt. Vnž, iš medical ir biochemical science turiu daug vadovėlių su laboratoriniais prikaupus. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dainele: 20 kovo 2011 - 17:25
QUOTE(dainele @ 2011 03 20, 11:09)

Microbiology, Medical Microbiology, Genetics, Org. Chemistry (I-VIII), Analytical Chemistry, Biochemistry, Thermodynamics, Theromodynamics in Biochemistry, Physiology, Anatomy ( su visais atlasais), Pathophysiology, Virology, Fetal Development (I-II), Calculus (I-III) ir daug daug kt. Vnž, iš medical ir biochemical science turiu daug vadovėlių su laboratoriniais prikaupus.  ax.gif

abejoju ar cia atsiras pirkeju, bandyk per Ebay - siaip kuo ilgiau laikysi tuo maziau sansu parduoti, nes profesoriai vadovelius keicia daznai ir pries tai buve tampa beverciais pinigine prasme.
Atsakyti
Sveikutes,mano vyras nuo rugsejo planuoja tapt full time studentu,kaip manot ar kokia stipendija gautu,ar kokia pasalpa nes yra du vaikai,o as tik dirbciau?Ir kaip apie paskola mokslam,gal yra kokia spec studento paskola,gal kas esat paseme? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Borkowa @ 2011 03 21, 08:05)
Sveikutes,mano vyras nuo rugsejo planuoja tapt full time studentu,kaip manot ar kokia stipendija gautu,ar kokia pasalpa nes yra du vaikai,o as tik dirbciau?Ir kaip apie paskola mokslam,gal yra kokia spec studento paskola,gal kas esat paseme? smile.gif

nu tai gal bent sali parasyk, kurioj gyvenat rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2011 03 22, 05:10)
nu tai gal bent sali parasyk, kurioj gyvenat  rolleyes.gif

UK ax.gif
Atsakyti
Pildausi forma del stojimo i koledza sustojau ties tuo kur reikia nurodyti ka esu baigusi pagal ju sistema, gal kas zinote kokiam isislavinimui Skotijos sistemoje priklausyciau Aukstasis neuniversitetinis.........
Svarstau siust savo diploma, kad ivertintu Uk sistemoje, tik galvoju ar ivertins nes diplomas tik lietuviu kalba igytas pries 5 metus?
Atsakyti
QUOTE(Joltoma @ 2011 03 24, 15:29)
Pildausi forma del stojimo i koledza sustojau ties tuo kur reikia nurodyti ka esu baigusi pagal ju sistema, gal kas zinote kokiam isislavinimui Skotijos sistemoje priklausyciau Aukstasis neuniversitetinis.........
Svarstau siust savo diploma, kad ivertintu Uk sistemoje, tik galvoju ar ivertins nes diplomas tik lietuviu kalba igytas pries 5 metus?

Priklauso kokioj srityj diplomas, bet dazniausiai Jie anglijoj pritaikomi professional qualification. Del prilyginimo, tai reikia pasidaryt vertima ir tada siusti to vertimo kopija jiems su uzmokesciu. Jie nepriima orginalu. Sekmes moksle 4u.gif
Atsakyti