Įkraunama...
Įkraunama...

Mokslai užsienyje

QUOTE(Rutti @ 2008 07 18, 22:59)
DANGUOLET  - kur pati prapuolus buvai? Kaip vaikuciai, MB? As sia vasara nesimokiau.
Papildyta:
ZUIKA - saugaus skrydzio ir geru atostogu!

Sveika,

As buvau viena klase vasarai pasiemusi, tai teko paprakaituot per trumpa laiko tarpa. Man jau mano didzkiai ir MB priekaistauja, kad per tuos mokslus jiems laiko nebeskiriu.
Vaikai siandien jau i mokyklele issuoliavo, tai mes namie abi su maze karaliaujam. Pas mus viskas OK o kaip jusu seimynele? Skaiciau kad saviskiu susilaukei/si is LT, linkiu gerai praleist laika.
O kaip paciai mokslai einasi, kokias klases imi rudeniniui semestrui?
Atsakyti
Sveikutes, cia matau apie nursing snekat, taip kiekvienoje mokykloje kitaip pasidomekit kokios istojimo salygos, pvz as stojau i Radiologija ten pagal Merit evaluation point sistema, kas reiskia yra reikiamos klases stojimui tai kas daugiau tasku surinks tas ir paklius, kai as stojau buvo 600 studentu i 57 vietas:) As jau metai kaip baigusi, ir beja kas liecia popierius kuri panele ten sake negali mokytis , registruokites i mokyklas, coledzus internetu tada lengviau su popieriais, daznai nereikia parodyti korta ar panasiai, tik parasai ,kad ja turi, kazkaip juk reikia issisukt is padeties.... Aisku su univierais sunkiau ypac jei noretumet jog valstybe finansuotu tada reikalingi dokumentai. Sekmes Visoms!!!
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2008 01 06, 09:51)
80% vadoveliu esu pirkus ir paskui pardavus Ebay... daug daug daug pigiau sitaip  smile.gif

va kitas forumas ir vel tave randu smile.gif kagi tu mokinaisi ir kur?
Papildyta:
QUOTE(legenda @ 2008 01 11, 22:51)

o kur tu studijuoji MBA? as va tik pradejau ir ziuriu, kad nera lengva bei per daug idomu ...
Atsakyti
as jau baigus 2 metai - vadyba... siaip kadanos gal i law school noreciau, bet dar nepribrendau tam reikalui smile.gif
Atsakyti
supratau, o tu full time ar part time mokinaisi? ir ka dirbai baigusi?
Atsakyti
QUOTE(COSMO @ 2008 07 23, 18:28)
supratau, o tu  full time ar part time mokinaisi? ir ka dirbai baigusi?

mokiausi visada full time, kai kuriais semestrais dar ir ekstra pasiimdavau, iskaitant ir vasaras lotuliukas.gif dirbau plius minus pagal specialybe tam paciam darbe kur ir pries mokslus baigiant, o paskui nepilniems metams praejus nuo baigimo isejau is darbo, nes laukiausi, ir per sunku jau buvo vazineti po 1 val i viena puse kai taip pradzioj pykino. Dabar kazkada ieskosiu kito darbo, tik nezinau kada - gal kai visus 4 norimus vaikus pasigimdysiu... lotuliukas.gif O jus mokinkites mokinkites, tiesa pasakius nepavydziu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2008 07 23, 16:05)
mokiausi visada full time, kai kuriais semestrais dar ir ekstra pasiimdavau, iskaitant ir  vasaras lotuliukas.gif dirbau plius minus pagal specialybe tam paciam darbe kur ir pries mokslus baigiant, o paskui nepilniems metams praejus nuo baigimo isejau is darbo, nes laukiausi, ir per sunku jau buvo vazineti po 1 val i viena puse kai taip pradzioj pykino. Dabar kazkada ieskosiu kito darbo, tik nezinau kada - gal kai visus 4 norimus vaikus pasigimdysiu... lotuliukas.gif  O jus mokinkites mokinkites, tiesa pasakius nepavydziu  blink.gif

smagu, kad tavo vyras gali tave islaikyti smile.gif as tai savaji islaikau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(COSMO @ 2008 07 24, 20:40)
smagu, kad tavo vyras gali tave islaikyti smile.gif as tai savaji islaikau  lotuliukas.gif

biggrin.gif
studentas?
Atsakyti
QUOTE(COSMO @ 2008 07 23, 17:38)

o kur tu studijuoji MBA? as va tik pradejau ir ziuriu, kad nera lengva bei per daug idomu ...

GSB at University of Chicago.
na, nelengva, bet tai del to ir igyjam ziniu smartass.gif . idomu, nes praktiskai gali pasirinkti kokia sriti nori idemiai nagrineti bigsmile.gif
Atsakyti
kiek dar liko mokslu tau legenda? mano vyras ka tik uzbaige savo MBA irgi butent specializavosi taip, kad butu bent is dalies susije su jo pries tai gautu MS smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2008 07 25, 05:58)
kiek dar liko mokslu tau legenda? mano vyras ka tik uzbaige savo MBA irgi butent specializavosi taip, kad butu bent is dalies susije su jo pries tai gautu MS smile.gif

tikiuosi birzeli uzbaigti ax.gif , MB erzinau, kad po to PHD, tai jis jau neea blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(legenda @ 2008 07 25, 00:25)
tikiuosi birzeli uzbaigti  ax.gif , MB erzinau, kad po to PHD, tai jis jau neea  blink.gif  bigsmile.gif

tai jau tik nepilni metai liko, greitai prabegs mirksiukas.gif
Atsakyti