Žiūriu aistros tebeverda Pušaitukų temoj
Nors į daržą užsirašinėjom prieš keletą metelių, galu pasakyt, kad priėmimas "kainavo" saldainių dežutę. Tiesiog atmosferai "apšildyt" direktorei įteikiau, nes norėjau paprašyti, kad parodytų grupes, kad auklėtojas bent būtų proga pamatyti. Darželis mums priklauso pagal gyvenamą vietą. tokie faktai.
O šiaip, mano subjektyvia nuomone, iš tų apsilankymų, direktorei labiau rūpi ne kyšiai, kaip sakote, o tiesiog neremtini, jei taip galima išsireikšt tėveliai, nes manęs ji klausė - ar ne studentai, ar ne remtina šeima, ar dirbate

Kitaip tariant, jei norite viską suvesti į pinigus, jai įdomiau ar ateina šeima, iš kurios tikėtini 2% ir pan.
Tai va.
Dar dėl Almos. Nuoširdžiai sakau - nepatingėkit, mamos, pasiorganizuot tarp tėvelių ir Almos klausimą grupiniu būdu iškelt vadovybei. Mano mergina irgi pralanke visus metus tuometinej Peliuku grupej; kazkaip atbuvom, paliūdėdavom retsykiais, kai dirbdavo Alma, o ne Angele, bet nieks ir netriuksmavom. O šiemet, jau kitoje grupėje, per patį pirmą tėvų susirinkimą, taip su tėvais įsikalbėjom, kad visų iš pernai likusių vaikų tėveliams tos pačios bėdos buvo - tai vieni palikti, tai šlapiais klynais, neperrengti...
Žodžiu, geriau ne čia piktintis, o ten spręsti, kad ir kaip atrodo bjauru.
Na ir dar posmą.
Šiemetinej grupėj, kuri, tikėtikimės, bus ilgesniam laikui, labai šauni tėvelių komanda susibūrė ir patikėkit, tai labai svarbu, o gal net svarbiausia, norint pasiekti valstybiniam darželyje vaikam gerovės. Ir čia aš kalbu ne tik apie finansus, bet apskritai apie bendrus renginukus, susitarimus, dėl vaikų ligelių ir kitų kasdienių rūpestėlių. Bendraujam su grupės tėveliais el.pastais, tariames ir tikrai visai kitos kokybes ir tas darzelis atrodo, kai ne tik reikalauji, bet ir pats dalyvauji
tai tiek