Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis: Pušaitė

o tai kaip - ateini ir randi sąrašus pakabintus, kur kas yra?
Atsakyti
QUOTE(joge @ 2009 04 23, 22:46)
o tai kaip - ateini ir randi sąrašus pakabintus, kur kas yra?

Kai lankė pirmas vaikas-atėjoms ir nuvedė į grupę,o nuo rudens esu užrašius dukrą,tai nieko nežinau,pas ką pakliūsim,apskritai vedėja pasakė,kad vargu ar pakliūsim,nes daug vaikų,daug soduose apsigyveno,žodžiu,kitą savaitę nešiu pažymas,užpildysiu 2% ir badysiu pasiklausinėti kas kaip ir kur.Kai lankė pirmas sūnus tiek rėmėm darželį,atremontavom grupę,sudėjom langus,o pasirodo antram vaikui vietos kaip ir nebeužtenka. verysad.gif Dar tikiuosi,kad visgi pakliūsim nuo rudens.Sužinojau,kad Jolita ims iš lopšelio.Gal dar kas nuo rudens į lopšelį žingsniuos? 4u.gif
Atsakyti
mes žingsniuosim nuo rudens į lopšelį smile.gif
Atsakyti
Sveiki,gal tiksliai jau žinot pas ką pakliūsit? :4u:Beje,tai jums jau rudenį bus trys metai ir vistiek keliausit į lopšelį?mums bus 2 metai 6 mėn,bet sakė,kad mes per maži į darželį-tik į lopšelį blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lincė: 28 balandžio 2009 - 10:26
QUOTE(lincė @ 2009 04 28, 11:17)
Sveiki,gal tiksliai jau žinot pas ką pakliūsit? :4u:Beje,tai jums jau rudenį bus trys metai ir vistiek keliausit į lopšelį?mums bus 2 metai 6 mėn,bet sakė,kad mes per maži į darželį-tik į lopšelį blush2.gif

Lėja mano eina į lopšelį jau nuo rudens, pas auklėtoją Albiną, norėčiau, kad ir mažasis rudenį paliūtų ten pat ax.gif Lėja nuo rudens keliaus į darželį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gėliukas: 28 balandžio 2009 - 13:10
QUOTE(lincė @ 2009 04 24, 15:05)
Dar tikiuosi,kad visgi pakliūsim nuo rudens.Sužinojau,kad Jolita ims iš lopšelio.Gal dar kas nuo rudens į lopšelį žingsniuos? 4u.gif

QUOTE(gėliukas @ 2009 04 28, 10:13)
mes žingsniuosim nuo rudens į lopšelį  smile.gif

Ir mes žadam žingsniuoti smile.gif
Atsakyti
Sveikos,šiandien buvau nulėkus pas direktorę-sakė,kad iki liepos 1 d. bus pakabinti sąrašai vaikų,kurie pakliuvo į lopšelį.Nepamirškite laiku pasidomėti-gal bus galima ištaisyti klaidas,jei kas npakliuvo 4u.gif Tikiuosi rudenį pasimatysim,nes ir pati labai tikiuosi,kad pakliūsim thumbup.gif jei kam sudėtinga ar nebūsite Vilniuje-galėsiu informuoti asmeniškai biggrin.gif
Atsakyti
Mes taip pat nuo rudens keliausim į lopšelį. Kai prieš mėnesį buvau pas direktorę "apie save primint", aiškiai pasakė, kad nėr garantijos, kad priims ir pakišo 2% formą. O liepą bus rezultatai.
Ar jau kalbat su mažaisiais apie darželį, ruošiat kažkaip? Net neįsivaziduoju, kokia ten tvarka, kaip su adaptacija...Kai rūpimus klausimus su direktore bandžiau kalbėt, tai ji tik priimsim-nepriimsim tema reiškėsi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smulkmena @ 2009 05 11, 15:55)
Mes taip pat nuo rudens keliausim į lopšelį. Kai prieš mėnesį buvau pas direktorę "apie save primint", aiškiai pasakė, kad nėr garantijos, kad priims ir pakišo 2% formą. O liepą bus rezultatai.
Ar jau kalbat su mažaisiais apie darželį, ruošiat kažkaip? Net neįsivaziduoju, kokia ten tvarka, kaip su adaptacija...Kai rūpimus klausimus su direktore bandžiau kalbėt, tai ji tik priimsim-nepriimsim tema reiškėsi  g.gif

Sveikos. Manau pagrindinis dalykas yra tas, kad reikia butinai vaikucius pripratinti miegoti pietu miegelio. Nezinau kaip bet reikia. Maniskiui buvo tas laikas kur atsikeldavo septinta ryte ir neuzmigdavo niekaip darzeli, o kai kurios personos buvo labai nepatenkintos..Tai pasistenkiite smile.gif
Atsakyti
Maniškė dar nekalba,kad galėčiau pasišnekėti ta tema biggrin.gif aš ir pervedžiau du proc.,kad pliusiuką užsidėti 4u.gif o kas dėl pietų miego,tai nelabai įsivaizduoju kaip tokie maži gali nemiegoti pietų miegelio-manoji tik neturi pastovaus laiko-eina kada nori-priklauso,kada atsikėlė,bet visada miega.Sūnus,kai lankė,tai atėjus pasiimti rasdavau miegantį,nes trūkdavo miego,niekad neatsikeldavo pats biggrin.gif Mums irgi pasakė,kad daug užsirašiusių ir visi trikšmauja,bet kadangi darželis mums po langais,nu negali būt,kad nepriimtų,be to ir sūnus lankė,rėmėm darželį,finansavom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lincė @ 2009 05 11, 15:20)
Sveikos,šiandien buvau nulėkus pas direktorę-sakė,kad iki liepos 1 d. bus pakabinti sąrašai vaikų,kurie pakliuvo į lopšelį.Nepamirškite laiku pasidomėti-gal bus galima ištaisyti klaidas,jei kas npakliuvo 4u.gif Tikiuosi rudenį pasimatysim,nes ir pati labai tikiuosi,kad pakliūsim  thumbup.gif  jei kam sudėtinga ar nebūsite Vilniuje-galėsiu informuoti asmeniškai biggrin.gif

na, ačiū, reiks eit žiūrėt sąrašų smile.gif
Nes direktorė žadėjo tik rudenį pasakyt g.gif
mes tai dvi vietas žadam užimt, nepykit ax.gif biggrin.gif
Ir gyvenam irgi beveik po langais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joge: 12 gegužės 2009 - 12:29
Manau, visi tilpsim 4u.gif
Aš norėčiau,kad dukra pakliūtų konkrečiai pas Albiną biggrin.gif
Tikiuosi,taip ir bus smile.gif
Atsakyti